Komentari

rusalka.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • rU

    Laku noć, blogeri!

    avatar

    24.11.2006. (23:51)    -   -   -   -  

  • lucija9

    Ništa od "laku noć" iako ljepšeg ne bih mogla izmaštati. Hey Jude..i uspomene....i dva plava oka...meni osamnaest njemu sedamnajest (mlađe je slađe_taj film moram posuditi) i razbudila sam se..i kako me samo Ringo lgleda, ispod oka, sva crvenim...Rusaljka, prekrasno i tebi "laku noć" - spavaj slatko cijelu noć, rusalka!

    avatar

    25.11.2006. (00:42)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Pročitala nastavak... do nastavka...

    avatar

    25.11.2006. (01:14)    -   -   -   -  

  • rU

    hej, lucija!uspomene, uspomene ...

    atlantida, no, i što veliš?

    avatar

    25.11.2006. (05:36)    -   -   -   -  

  • misko

    Dobro jutro...
    Ukradeno vrijeme...

    avatar

    25.11.2006. (09:23)    -   -   -   -  

  • Irida

    dobro jutro ti želim!

    avatar

    25.11.2006. (09:39)    -   -   -   -  

  • katrida

    ........dobro jutro Rusalka i društvo na klupici....glazbu moje generacije ne znam kako da nahvalim nego kažem da je to moja glazba........ moram opet odgovoriti majstorici na tvoj blog jer se njeni komentari ne otvaraju...vidiš majstorice nije zabavno besplatno raditi, sve ono neobično i zanimljivo što bi ja pronašla preoteli bi novinari iz jačih medijskih kuća....ja sam pronašla kućicu uz more ukrašenu izvana i unutra školjkama ka čipkom....taj prilog sam kasnije gledala u tri emisije a napravili su ga razni novinari.....naime ti novinari gledaju lokalne emisije i čitaju lokalne novine i kad vide nešto zanimljivo nazovu redakciju i pitaju za adresu i naprave ka svoj prilog........gazda im da jer to je njemu besplatna usluga, a novinar mu ostaje dužan, zlu ne trebalo.......kako je tržište malo velika je konkurencija i oni šta plivaju u mutnim vodama profitiraju............da sam bila mlađa ili da mali sin nije premal da ga ostavljam u svako doba dana i noći mogla sam se i boriti........ali ja nisam takva da bi mogla , onda osmogodišnje dite, u devet uri navećer ostaiti samo i odjuriti na neko događanje..............ali, ali, primjetila si koliko sam oduševljena projektom okushrvatske .Bloger pošemeren mi je ponudio da radim za projekt i ja sam oduševljeno prihvatila.Toliko sam oduševljena da sam u ovim godinama upisala vozački jer će mi trebati za lakši rad i bolju zaradu.

    Lječnićki sam prošla bez problema i oni test što ga zovu psiho test iako meni bi bio bolji naziv vizuelna intelgencija kao najbolja u grupi koja je pisala, imala sam 35 točnih, četiri nisam znala, a jedan sam pogriješila.Ne daju pogledati što si pogrješio a meni je to najinteresantnije da vidim grešku i spoznam, naučim ono što nisam znala.Sa mnom su bila dica , generacija moga sina i u početku su oni mene podsmješljivo gledali, a nakon riješenog testa, normalno ja sam ga napisala za pola vrimena, ja sam njih sa smješkom gledala.

    Znam nešto uopćeno o psihologiji i pedagogiji jer sam i u srednjoj i na fakultetu bila odgojno-obrazovni smjer, i one zajednićke predmete koje nastavni studiji imaju, sve položene, tako da ja za sebe kažem da sam poluakademski građanin....

    Rusalka ja sam iskoristila druženje na klupici i uz majstoričinu kavicu........h v a l a .....

    avatar

    25.11.2006. (09:56)    -   -   -   -  

  • katrida

    ......vidiš šta glazba Beatlesa radi.........pozdravić....

    avatar

    25.11.2006. (09:59)    -   -   -   -  

  • rU

    misko, irida, katrida, dobro jutro

    katrida, čestitke na izvrsno položenom testu, imaš pravo na veeeeliki smiješak
    a moja kolegica je položila vozački prije 7 godina, nakon 50-ete, i otada je "prevozila" cijelu europu, znači - nikad nije kasno (da se ljubi strastno)

    avatar

    25.11.2006. (10:25)    -   -   -   -  

  • kora-kri

    Ma bravo Katrida, odusevila si me svojim komentarom. Mene jako veseli kad netko uspije, pogotovo kad se vec preda, kao sto je to na neki nacin i ona ucinila. A onda vidim da se probudila i da daje sve od sebe da uspije. Samo tako Katridice, moras uspjeti ako to zelis i ako se trudis.
    Tebi Rusi dobro jutro. Ovo gnjilo, kisovito i mracno. Pohvala za izbor pjesme. Ja se isto trudim da stavim nesto na svoj blog, ali vremena uvijek fali. Ma bit ce, valjda.

    avatar

    25.11.2006. (10:38)    -   -   -   -  

  • rU

    jutro, kora, a u osijeku je jutros sunce, bit će izgleda lijep dan.

    avatar

    25.11.2006. (10:43)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    Dobro jutro zelim! :)

    avatar

    25.11.2006. (16:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...