Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • MARE

    ja se već godinu dana spremam u Švabiju do sestrične...pa nikako da odem:)

    avatar

    24.11.2006. (22:11)    -   -   -   -  

  • lolina

    ti si fakat produktivna , dok ja pročitam onaj prošli i izmozgam odgovor ( ne volim ostavit komentar na nepročitano ) ti već iskočiš s tak opsežnim novim postom.
    uhhh da imam love sva bi se prekrojila jednog dana, samo nekak mi je ta kirurgija još uvijek preradikalna, kaj da velim...nešt bi sredila na sebi ,ali čini mi se da se mirim s svojim starenjem i mijenjanjem. boook

    avatar

    24.11.2006. (22:49)    -   -   -   -  

  • Frederika

    Sreca da mi sve to jos ne treba... Sto se tice krema za noge, neke nikad ne bih nanosila na lice, one koje imaju mentola, cimeta, aluminij klorohidrata (makar bi mi se lice manje sjajilo :D), ali obicnu nevenovu mast i obicni vazelin bih da mi ustreba. Kupujem kozmeticke proizvode na kojima pise da su za lifting samo ako mislim da bi mi inace odgovarali, ali znam da ne podizu i ne ocekujem to od njih. Imala sam jedan serum koji bi se stvrdnuo, stisnuo i prividno povukao kozu prema gore, ali ako bih pokusala nanijeti puder preko, efekt bi nestao (a ni osjecaj bas nije bio ugodan). Bas sam jucer citala reklamu za kremice s retinolom... tj. retinil palmitatom, tvrde da djeluju protiv bora. A ja cula da retinol ne moze prodrijeti u kozu nego retinoicna kiselina, retinoidi, kako li se vec zovu oni mali komadici. Nije mi jasno zasto u kozmetiku trpaju citav retinol ako on ne djeluje. Znam da kreme s visokim postotkom retinoida idu samo na recept, ali nek onda stave manje, samo nek stave ono sto djeluje.

    avatar

    25.11.2006. (00:03)    -   -   -   -  

  • jja

    Frederika - ja takve ni na noge ne bi nanosila. I ne od takvih krema ti se lice ne bi manje sjajilo, jer da je tako, nitko ne bi hodao okolo masne koze lice ;-).

    avatar

    25.11.2006. (11:55)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Ja ako se ne stesam do proljeca bogami ce mi trebati skidanje trbuha:)))...anywaym rimmela ima i u targetu i u svim drogerijama, cijene su povoljne zaista, ali mislim da nekako radje amerikanke posezu za revlonom :)

    avatar

    25.11.2006. (15:26)    -   -   -   -  

  • Zelene macke =)

    Bas fora post...poucan. ;)

    avatar

    25.11.2006. (17:39)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Svakako da ćemo vam držati fige!

    avatar

    25.11.2006. (18:29)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Ja poludim kad odem u SpaceNK parfumeriju.

    avatar

    25.11.2006. (21:50)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    fakat si produktivna kao sto ti kazu i drugi...dok se ja dokopam kompa pa dok proradi blog.hr ti vec napises citave romane.
    Glede napojnica: ovdje se daje po zelji, nije obavezno osim naravno u restoranu. Mi obicno dajemo a koliko ovisi o tome koliko smo zadovoljni jelom i poslugom.
    Ova slika s kolacima me je bacila u kolaps iako sam se iznazderavala ovih dana kao svinja (gadim se sama sebi). Fakat si majstorica za slatko, madjarica izgleda fakat svjetski! Metro je fakat tak cist i tak se sjaji da sve nemres vjerovati. Svaka cast!
    Glede ovoga s tvojom frendicom i sefom te njihovim susretom u Maroku je fakat za popisat se od smijeha! "Mali" je nestasan ha? Svrlja li ga svrlja po inozemstvu gdje misli da ga nitko poznati nebu videl hahahaha!
    Jel ti to izlazi iz bolnice ona lijepa Filipinka?
    Vidim i shopping te ide a i putovanja. Blago ti se, i ja bih putovala nekamo. Morat cu nagovoriti N.a da odemo nekud.
    Joj posjete zubaru su i meni prava nocna mora, bojim ga se ko vraga iako nisam imala nekih neugodnih iskustava ali kad moram zubicu noc prije ne spavam!!!! Toliko o hrabrosti! hahaha
    mah-mah iz suncane digicije
    A kreme, pa kaj ima veze, sve je to slicno, nemre neka krema za lice biti drasticno drugacija od one za neki drugi dio tijela na primjer.

    avatar

    26.11.2006. (23:49)    -   -   -   -  

  • jja

    Mentina - je izasla je iz bolnice i cini se sve o.k. Nisu to putovanja, to je rad, rad i znoj.

    avatar

    27.11.2006. (08:46)    -   -   -   -  

  • dnevna doza života....

    znaš kaj, dobijem komplekse kad vidim kak si ti vrijedna na blogu i koliko korisnih informacija. neka, učimo se uz tebe. pozdravljam!

    avatar

    27.11.2006. (16:17)    -   -   -   -  

  • dnevna doza života....

    ne znam gdi bi ti odgovorila, pa odabrah tu...je, prinova stiže u veljači. a kaj se tiče šiptara, ja to ne smatram opće pogrdnim i ne znam zakaj to ljudima tak zvuči (niti je tako namjeravano u mojem postu), jer znam oni sami za sebe to nekad kažu i ne ljute se ako ih se tako zove. ne bi trebalo biti negativnih asocijacija kad se tak veli jer to opće nije pogrdna riječ.
    eh, da i imaš super zastore ak se ne peglaju!

    avatar

    28.11.2006. (12:18)    -   -   -   -  

  • jja

    Zastore mozes vidjeti na fotkama na blogu ;-), a za prinovu he,he onda je busa vec velika :-)
    Za siptare - I meni je jedna Nijemica ovdje rekla da to kako zove nase nije pogrdno i nisam ju mogla razuvjeriti, a ja nisam cula naseg covjeka koji kaze ja sam Balkanac i ponosan sam time. Kaze ja sam hrvat, albanac, vec sto je... Istina je da oni sami sebe tako zovu na albanskom ali mi ih sluzbeno tako ne zovemo, vjerujem ti kad kazes da time nisi mislila nista lose, ali recimo da ti jedan takav sjedi doma za stolom i ides ga predstaviti gostima jel bi rekla do tebe sjedi siptar ili albanac ;-)? Radio Televizioni Shqiptar RTSH je na albanskom ali posto mi u Hrvatskoj ne pricamo albanski...

    avatar

    28.11.2006. (12:48)    -   -   -   -  

  • Azriel

    Hallo! Malo kasnim s komentarom i zapravo je nevezan za temu ali morala sam vas obavijestiti! Naime, jako me zainteresirala Paulina kozmetika i dala sam se u istrazivanje, lijepo sam im poslala mail (SAD) i moram ih pohvaliti, odgovorili su mi isti dan! Sad mi se jos vise svidaju! :D) Napravila sam probnu narudzbu i imala ceh oko 54$ a dostava za Hrvatsku je 56$! Uzas! Skuplja dostava od proizvoda! Narucila sam 4 proizvoda (rekli su da je dostava po tezini) ali i da ima jos nekih taksi preko granice! Znaci 56$ + jos nekoliko! I sad sam tuzna jer sam ful htijela kozmetiku ali nasla sam nacina, planiram kod rodbine u Austriju 2mj/07.g. i na njihovu adresu cu si naruciti kozmetiku iz EU, biti ce manja dostava i za tu lovu mogu naruciti vise proizvoda! Jako se tome veselim i jedva cekam isprobavanje i rezultate! Da, JJA htijela sam te pitati za savjet, narucila sam si: One step face cleanser, 2% BHA lotion, Essential non-greasy sunscreen SPF 15 i Best face forward foundation SFF 15 (sve za mjesovitu do masnu kozu), ali nisam sigurna dali bi mi trebao losion poslije cleansera i prije BHA losiona? Jer taj Cleanser navodo cisti sve tragove makeupa i osvjezava, pa sam mislila da mi ne treba jos i losion!? Sta ti mislis o tome? Znam da ne volis davati savjete ali voljela bih tvoj "strucni savjet" :O)? Narucit cu si jos i onaj obican moissuring gel bez SPF-a za navecer! Nasla sam i proizvode koji su oni preporucili mjesovitoj/masnoj kozi ali to mi se cini nekako previse toga, i maska i jos svasta! Voljela bih kada bi mi ti nesto o tome mozda poblize rekla jer ako bi vec imala mogucnost naruciti u Austriji, narucila bi sve sto bi mi trebalo, tko zna kad ću opet? Znam, iz tvojih postova naravno:), da ne treba svega stavljati na sebe, ali opet kod tebe ima ful puno informacija i ne mogu sve pohvatati, probala sam si kopirati na komp neke tvoje postove (sa preporukama krema, pudera i tako to) ali mi nije uspjelo! Dali to mogu od tebe dobiti? I tek odnedavno citam tvoj post, citam sve od 12mj/05 pa do sada, sada sam na kolovozu (jos malo;) i stvarno nam dajes super savjete! Ti nam zlata vrijedis! Pusa velika i hvala ti na svemu! :+)

    avatar

    01.12.2006. (15:20)    -   -   -   -  

  • jja

    Morati ces isprobati sama, znam i nije neki odgovor, ali kakvo pitanje takav i odgovor ;-) sto o maskama mislim pise na temi od ljeta, znaci tu si negdje ;-)

    avatar

    01.12.2006. (18:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...