Komentari

mama44.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Amorfia

    živcira me što strane se strane firme kod nas ponašaju kao da smo mi došli prositi kod njih time što su zaposlili našu radnu snagu, a ne oni zaraditi novce kod nas. Posebno me živciraju pitanja jezika, u redu je uvjet znanja stranog jezika ako kontaktiraš inoklijente, ali po meni bi njihova uprava ovdje i sva komunikacija sa zaposlenicima trebala biti na hrvatskom. pozdrav i čestitke na odličnom postu! o tome treba puno razgovarati i još više na tome raditi da se popravi trenutno stanje, umjesto da se zakopamo još dublje.

    avatar

    24.11.2006. (11:19)    -   -   -   -  

  • doors

    e, nadam se da ću jednog dana moći barem natucati talijanski...iako, jezici mi ne ide, ali lijepo ih je znati....

    avatar

    24.11.2006. (11:43)    -   -   -   -  

  • slovenka

    Katastrofa živa, zanimljivo si opisala svoje doživljaje. Pitarello u Splitu postoji već godinama i postole su mu užas živi, jednom sam se tamo probavajući sandale doslovno ubola na brokvu koja je unutra stršila iz pete! Kasno sam se sjetila za odštetu, to bi oni vani debelo platili!Tu i tamo možeš, ali sasvim slučajno, naletiti na neke dobre postole.Cijene nisu visoke, ali je zato kvaliteta niska!
    A Talijani i njihovo ponašanje, općepoznata stvar.Iste te scene viđala sam u Euroshopu, koji se također u Splitu srozao do najnižih granica i prodaje istu robu kao China shop!

    avatar

    24.11.2006. (11:48)    -   -   -   -  

  • ledenaicy

    Imam dobrih iskustava u radu u jednoj Hrvatskoj firmi, koja se reklamira da ti suze na oči procure. A s druge strane mi cure suze jer znam koliko tu nema istine. Sve su nas debelo zajeb.li i napravili od nas robove. Fuj!

    avatar

    24.11.2006. (13:59)    -   -   -   -  

  • katrida

    .........i mene žderu takvi primjeri ponižavanja i neznam više što reči, kako stranci nas iskorištavaju i gaze - treba bolje opismeniti našu djecu, kvalitetnije, a ne ih zagomilavati nepotrebnim pojmovima i činjenicama.........dobar ti dan mama44....

    avatar

    24.11.2006. (15:50)    -   -   -   -  

  • lorraine

    O jebote, danas amo psujem, sorry...kad s spomenula pitarello odmah mi je sinulo da taj tower center lici na giuliu...a voljela sam tamo otici:)))...dakle,stvarno nisam imala predodzbu citajuci novi list online, da je taj centar trst u malom...a sta ces hani, di je talijanska manjina mora i na talijsnkom pisat:)))...tako mi je i ovdje s meksickom "vecinom"...sve na spanjolskom u nekim ducanima, wtf? di je engleski...eee...cijeli svijet je jedna drzava. postao, i guess...:)))) pozdrav ti!

    avatar

    24.11.2006. (16:08)    -   -   -   -  

  • shopingholicarka

    pa zasto ne produzis do Trsta kad ti je tako grozno u Toweru?
    Sorry, malo mi je digao zivac ovaj tvoj post, i ovo psovanje, a bas se i ne slazem. Bila ja tamo, i , vidis vraga, uopce nisam dobila taj dojam kojeg ti tako zdusno hoces svima nama progurati.... Lijepo sam prosetala, pojela sladoled, nesto i kupila, cula nesto talijanskog (nije mi toliko paralo usi kao i tebi), i zadovoljno otisla. I zamisli, jos se mislim i vratiti za par dana, jer nisam sve pregledala. Gledam na taj centar kao dobrodoslu novost u nasem gradu, a kome se ne svidja, neka ostane na svom otoku!

    avatar

    27.11.2006. (17:06)    -   -   -   -  

  • Owdydhew

    narodi, jer Kafirs nije dopustila muhamedanci razgovarati s njima. Tako factory refurbished laptop

    avatar

    20.09.2009. (18:06)    -   -   -   -  

  • .....

    ti si retatrdirana...
    kupuj onda u borovu

    avatar

    30.12.2009. (11:07)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...