Komentari

pivnica.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • baby_smurf

    ej mala moja!!!!ewo bebach ti se jawlja i ostawlja još komentara!!!!widjet ćeš...ja sam ti maher u tom!!!puuuno pussssssaaaaa!!!!

    avatar

    24.11.2006. (00:09)    -   -   -   -  

  • °razmaženo derište°

    ej!!!
    pivopijac... dođi jednom kod mene u zagorje da profeštamo....
    eto i ja otvorila blog u navali bloganja...
    pooosa

    avatar

    24.11.2006. (16:26)    -   -   -   -  

  • sassette

    eheej!! hi, hi, baš ti je suuuuper blog!!!!!! ej, pročitala sam tvoj komentar na bljogu od znaš-već-koga (da sad ne spominjem imena, nebi bilo fer) i ovaj....samo sam ti htjela reć da se u potpunosti slažem s onim kaj si napisala... vidimo se! poooosa!!

    avatar

    25.11.2006. (16:47)    -   -   -   -  

  • Kimestra

    pročitaj moj novi post i to je to... Hwala na super sms-u...

    avatar

    27.11.2006. (13:20)    -   -   -   -  

  • Kimestra

    Ajde ovako... Ja sam te smatrala frendicom, i dalje to mislim o tebi... Ne vidim u čem je bed, nisam ništa loše mislila (a još manje išta loše napisala...) Ne znam kako si ti to protumačila, samo sam rekla kako je malo glupo ogovarati Bornu i slično, isto kao što mi je glupo sve to s Androm... Kužiš? Ne znam, sve je totalna zbunjola, i ništa drugo doli toga... Nemaš frke, ja ti to kažem i u facu, nije to meni bed reći. ali ne znam kako je sve to skuženo. prihvaćeno i ostalo... Ja sam s Androm htjela biti samo frendica, nisam htjela veze i to. No waaay... I zbilja hvala na potpori... I ne znam kaj da kažem... Mislim, to za osnovnjak je totalna istina, i sada kad je netko dobar prema meni stalno mislim da mi laže, da će me ogovarati i slično... Kužiš? Možda će potrajati i više od godinu dana da ja vas sve prihvatim i da shvatim kako mi vi zapravo želite dobro... Kao što sam ja mislila da me Andro samo ignorira, a na kraju sam shvatila da me tako ispljuvao... Budi sretna kaj tebe tako Borna ne pljuje, kužiš, samo to... Mislim, briga me za Andru... E, fućka mi se... Samo želim da znaš.... Gle, HVALA... I ne mislim sarkastično već fakat hvala za sve kaj si učinila ili pokušala učiniti... Samo će mi trebati vremena da to naučim cijeniti... Eto toliko... =op

    avatar

    28.11.2006. (16:01)    -   -   -   -  

  • baby_smurf

    uuuuu...no,no djeco...došao je praaavvvviii bebach da vas sve PODIGNE NA NOGE!!!:P hehe!!! samo beeru u ruke i hop,SVIJET JE LIJEP!!!kaj ne martina?? hihi:D nemojte zbog malih kovrčavih ili nekih ne kovrčavih ljudova zaboravit da je nekim drugim ljudovima koji nisu ni kovrčavi ni ne kovrčavi stalo do vas više nego što je stalo kovrčavim i ne kovrčavim ljudovima(njima izgleda uopće nije stalo)&onda s tim ljudima jednostavno...ISPIJAJTE BEER!!!!hehehehe:P a ja vas sve oooobbboooožžžaaaaavvvaaammm:D hugs&kisses:)

    avatar

    02.12.2006. (17:39)    -   -   -   -  

  • Strepsils

    ajde napišite novi post..mislim uljenile ste se..nema šta..haha..ajde protegnite se i navalite ne novi post..D

    avatar

    09.12.2006. (12:38)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...