Komentari

broken2heart.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • soul_of_love

    wow...tako sam zadivljena ovim tvojim blogom. Kao da ga ja pišem :)
    Žao mi je što sam te bacila malo u depru zbog mog zadnjeg posta, stvarno.. no drago mi je što si me posjetila i ostavila mi tako lijep komentar :)
    Čitajući sve ovo vidjela sam mnogo sličnosti. To sa prijateljicom- to nije laka situacija, znam kako ti je. Kad vidiš pokraj sebe osobu koju toliko vidiš i gledaš ju kako pati, a ne znaš kako da joj pomogneš. Osjećaš se tako beskorisno i bespomoćno, jer je ona uvijek tebi pomagala ( i pomaže ), a ti sada njoj nikako ne možeš pomoći. To je težak osjećaj, ali vjeruj, jednom će se riješiti svi ti problemi..isto kao što su se i meni riješili.
    I meni žarko treba jedan zagrljaj...utjeha...samo na sekundu da se mogu osjećati bolje, barem na sekundu da znam da ima netko tu, da nisam sama. Poznat mi je taj osjećaj...

    ali stvarno sam ostala bez rijeći kad sam sve ovo čitala.
    I usput, vidim da volimo iste stvari...
    Meni je najdraža grupa također Blue, najdraži glumac Chad, i najdraži filmovi harry potter i pearl harbour - taj pogotovo :))
    da..i volim životinje, heheh :)
    Eto pa nadam se da se čitamo...
    PUSAAA :)

    avatar

    24.11.2006. (00:52)    -   -   -   -  

  • mokre ulice

    Draga moja Cory..oni su još tu,oni će uvijek biti tu za tebe.čekaju te da te zagrle.i ne puste više nikada. pomalo možda naivno.ali vjerujem ljudima.mislim da ne odlaze...možda je sve to kratkoročno.ne znam.gubim se u vlastitim mislima,napišem nešto i nisam sigurna osjećam li to više.ali ti plešeš.i ja plešem.obožavam plesati.prebacim se u tu ulogu graciozne plesačice i odjednom mi se sviđa što vidim.da da.ples je život.i glazba također. volim te i pusu ostavljam.

    avatar

    25.11.2006. (17:43)    -   -   -   -  

  • °°bLacK PANtErA°°

    Ey....=)=)...nemam sad vremena za post..a glupo mi je pisat komentar na osnovu komentara iznad.....pa cu se vratit navecer...=)...pusa

    avatar

    26.11.2006. (11:51)    -   -   -   -  

  • dream girl

    ja ti saljem jedan veliki cvrsti zagrljaj,pun topline i prijateljske ljubavi.
    uvijek se nadjem u svakom tvom postu,tako sam se nasla i u ovom...
    jaka si ti cura ja to vidim... i ono sto te en ubije samo te ojaca...

    avatar

    26.11.2006. (14:48)    -   -   -   -  

  • nutella

    mila moja..anđele..svaka ti čast.. želim ti hrabrost jutarnjeg sunca da izdržiš svoju misiju.. da vratiš osmijehe.. i ja bih htjela vratiti osmijeh jednoj osobi.. osobi koja mi je dala puno smijeha i radost..ali još više suza.. sada bih mu htjela vratiti osmijeh na lice..ali kako kad toliko boli..i znam da ako njemu vratim osmijeh da ću na taj način sebe povrijediti.. još dublje..još jače...da li je vrijedno? bih li trebala?
    cory moja.. ne znam.. znam da ćeš ti svaku svoju suzu dobit vraćenu u paketu s tisuću puta više osmijeha.. i za svaki taj osmijeh dobit ćeš puno ljubavi.. beskrajno puno.. jednog dana.. nemaš osobe kraj sebe..ali dobro znaš da tata misli na tebe i da bi i on htio zagrljaj.. znaš da ti prijateljica sigurno svake večeri suzama zahvaljuje na trudu i ljubavi.. znaš ono što je bitno.. znaš da si potrebna.. znaš da ima ljubavi..
    drž se.. sve će biti dobro,anđele;)

    avatar

    26.11.2006. (22:05)    -   -   -   -  

  • 4pištolja

    za to služe prijatelji... ;)

    avatar

    27.11.2006. (20:15)    -   -   -   -  

  • mokre ulice

    nemam snage.ostavljam ti samo zagrljaj.trebam povratni.=(

    avatar

    30.11.2006. (23:29)    -   -   -   -  

  • °°bLacK PANtErA°°

    imam post...=(=(=(=(...uzas mi se dogada-........

    avatar

    01.12.2006. (17:27)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...