[tjedniQ]
Od petQa do četvrtQa,qstrip.blog.hr" /> <FONT SIZE="3" FACE="Verdana" COLOR=FFCC00>[tjedniQ]</FONT></br> Od petQa do četvrtQa - Q STRIP - Blog.hr - komentari na post

Komentari

qstrip.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Rico

    A kaj je sa Q #13, si i to zapostavil?

    avatar

    23.11.2006. (18:46)    -   -   -   -  

  • vex

    Nego, mene samo zanima, pa kad ti spavaš, pobogu? Ili ne spavaš uopće, pa je u tome trik? Daj podijeli tajnu s nama običnim smrtnicima, pa možda čak i stignemo pročitat sve stripove i knjige koje smo nakupovali... :)

    avatar

    23.11.2006. (23:11)    -   -   -   -  

  • iko

    Pročitao sam tvoj tekst o Spaghetti Brothesima u SV. Začudilo me da imaš tako loše mišljenje o Sopranosima i Ozu, koje su, ako ništa, najbolje američke TV serije zadnjih godina. I Sopranova mafija i zatvor u Ozu samo su ekstremne metafore (firme i obitelji, te am. društva u cjelini npr.), i njihove teme i te kako imaju smisla i temelja u stvarnosti, Tonijevi napadi panike vrlo su svarna pojava a ne doskočica, i ostali (brojni) karakteri su prikazani višeslojno, glumci su izvrsni, jesi li uopće pratio tu seriju? Isto važi i za Oz. U svakom slučaju, te serije nešto govore, nisu samo banalna razbribriga. Na žalost, nisam čitao SB, da bi mogao komparirati njihovu vrijednost, ali ako je i tekst tako derivatan kao crtež, jao. Fibrino drugo izdanje mi se čini puno zanimljivije, dometi braće Hernandez usporedivi su Sopranosima, te poput ovih, unose inovaciju u svoj medij. Unatoč usponima i padovima neizbježnima u serijalu, zadržavaju autentičnost i originalnost. Jer život nije samo tragedija, život je u detaljima. A njih se ne može naučiti, može ih se samo zapaziti.
    Da ne ispadne da te samo kritiziram, priča S 01 na Blogoreji ti je jako dobra.

    avatar

    25.11.2006. (13:15)    -   -   -   -  

  • mcn

    @ iko - Ako ti s Blogoreje izdvojio S 01 (hvala!), a ne neku drugu, to je vjerojatno stoga ssto si u njoj prepoznao neki odraz vlastitog iskustva. SSto ti se, dakle, svidjela visse o drugih. Ista je stvar vjerojatno i sa spomenutim serijama: ti u Sopranosima ili Ozu prepoznajess nessto, ja ne. Ne govore mi nissta i ni o ccemu. Tony Soprano mi nije lik. Oni u Ozu su ssahovske figure s temperamentom vrtichke djece, pogonjeni najelementarnijim i najsirovijim emocijama, ne odrasli zanimljivi likovi. Dok su mi SB jednostavno sjajni i zzivotni i potpuno se poklapaju s mojom slikom o ccovjeccanstvu ... i svaka bi daljnja rasprava bila samo drvljenje o nassim razliccitim ukusima pa zato sada stajem. U svakom sluccaju, hvala na qomentaru.

    @ Rico - Evo jutros sam pocceo raditi Q 13. Ti si provizorno na stranicama 21-28 (javi mi se na mail).

    @ vex - zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    avatar

    28.11.2006. (09:38)    -   -   -   -  

  • m a k i-osijek

    odličan je tvoj bloG
    ALI KAD TI SPAVAŠ

    avatar

    03.12.2006. (13:12)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...