Komentari

urlmogbloga.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • idesbeba

    Neke vlasnike pasa bi trebalo na lanac, pogotovo kad puštaju svoje krvožedne psine bez nadzora pa unakaze dječicu... :( Na žalost, nismo u mogućnosti životinjama pružiti dovoljno prostora- nekad i zbog vlastitog komfora... mislim da nema smisla živjeti u stanu od 35 kvadrata i imati psa od 150 kg- vjerujem ja da ih vlasnici vole ali ako nemaš dvorište...to ipak nije humano... nek si kupe pudlicu ;)

    avatar

    27.11.2006. (19:34)    -   -   -   -  

  • izgubljenadjena

    To je zanimljiva primjedba to sa opasnim pasminama koji secu po parkovima i sa njihovim vlasnicima. Poznajem osobu koja je imala americkog staford terijera za ljubimca, nije bio opasan za ljude, ali je za druge pse, pa ga je morala voditi u setnju s uzicom u jednoj ruci, a sa suzavcem u drugoj...tuzno, i za psa i za covjeka...al u trenutku kad ljudi kupuju pse vode se raznim motivima i cesto bas i ne razmisle dovoljno o svemu...

    avatar

    02.12.2006. (18:53)    -   -   -   -  

  • piero

    Zar nije tuzno kada svinja provede cijeli zivot na dva metra prostora da bi se udebljala da bi je potom ubili sjekirom u glavu kao sto se to radi u nekim mesnicama.Ajmo onda govoriti o spasavanju zivitinja,ali svih a ne samo nekih.

    avatar

    24.06.2009. (17:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...