Komentari

bluedevil18.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Đina

    EEej,Elly!Bas super sto si se vratila i nastavila pisati blog!kompa moj,ful mi je ,kuiš,drago,ono!uglavnom,da ne duljim(mislim ipak mi nisi masno platila da ti ostavim pohvalu za post-btw,očekujem ujutro pozamašan iznos na svome tekućem računu),hvala na pozdravima,i uzvraćam ISTE(isto tako hvala čitavoj mojoj obitelji koja me podrzala u druženju s tobom,svima koje poznajem,i svim mojim fanovima bez kojih ne bih mola biti ono što sada jesam,a ne nešto drugo,jerbo to je bitak svega).
    Aaah,Prag-baš je bilo dobro,mogli bismo to ponoviti,ha?
    p.s.fazan,pozdrav!
    Da,pozdrav i tebi.....i dodi jos koji put u Pu,(da izademo i taj 4.put sluzbeno vani)...
    Vidimo se!!!!pusa:))))))

    avatar

    22.11.2006. (23:43)    -   -   -   -  

  • ZrM@@@@@

    Ejla ti moja najdraža zrmoooo....pa di si ti...mislim kužiš fakat one nikad se ne vidimo, samo u prolazu, al' dobro i to je previše(ma šala)..ovaj a kad ćemo na kafe...?eh da i vidim nisam te pitala šta ćeš ti , na koji fax, ah da ...zaboravih....vjerojatno kemiju..heh...ae pošalji mi mail da se čujemo malo...ae pusaaa(khm...šta misliš sam pretjerala malo s ovim trotočjima...? mah ne...)hehe.

    avatar

    23.11.2006. (19:06)    -   -   -   -  

  • Mateo 4x4

    Ej ciao! Skoro pa da sam zaboravio na tebe. Svake godine jedan novi post :( Vidim da si mijenjala dizajn i sve to zajedno.... dobro... javi se malo kod mene... ajd pozdrav! uživaj

    avatar

    28.11.2006. (20:16)    -   -   -   -  

  • Broken Crystal Doll

    SI ŽIVAAAAAAA?????????????????????????????????????????????????? :P

    avatar

    14.12.2006. (21:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...