Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • erasmus

    Slažem se s tobom i kada je štrajk u pitanju, ali i taj most koji će progutati silne novce, a neće donijeti nikom ništa.

    avatar

    22.11.2006. (17:26)    -   -   -   -  

  • lolina

    nekim prosjekom?!? kojim , koliko? 4000-5500kn? . most nikad neće biti rentabilan? ima tu i drugih faktora ,zar ne ?
    uostalom danas je ženska na tv-u izjavila da imaju veće plaće za vrijeme godišnjeg , po nekoj matematici.
    privreda se cica do besvijesti , od mene nebi dobili ni lipe . nitko na proračunu.
    mostove i ceste neka grade.

    avatar

    22.11.2006. (22:32)    -   -   -   -  

  • pekmezmed

    uh... moram nešto napisat. Hvala svima koji podržavaju ovaj štrajk. Nije lako kad radiš u prosvjeti za mizerne novce a znaš da npr. tvoj prijatelj konobar sa završenom osnovnom ima veću plaću od tebe... Osjećaš se malo ko glupača kad shvatiš da si mogla i ti zadnjih 7 godina radit u kafiću lijepo prat čaše, pušit i časkat s gostima umjesto da si lijepo redovno studirala i sad radiš pripreme za satove do kasno u noć i kao trebala bi bit sretna jer imaš stalan posao...da ne govorim o učenicima koji ti se podsmjehuju jer hodaš u dronjcima i imaš najjadniju ciglu od mobitela i kad se sretnete vani oni plate cugu... JAD I BJEDA!!!!!

    avatar

    23.11.2006. (16:45)    -   -   -   -  

  • Vražja posla

    Podržavam štrajk. Nemam više što drugo reći jer vidim da mnogi ovdje po blogovima u komentarima pljuju po profesorima.

    avatar

    23.11.2006. (18:03)    -   -   -   -  

  • zizifus -zbrčkane škrabotine jednog grma

    predlažem da svi oni koji misle da je to lak posao ,otiđu jednom u školu i pokušaju stati ispred 30-tak razmaženih pubertetlija i održati predavanje. Napominjem da prije toga dobro prouče prava učenika jer bi većina nakon prvih komentara reagirala onako kako se ne smije. Nemojte zaboraviti da na jednog učenika dolaze još i dva roditelja koji su zaslužni za pristojno ponašanje svoje djece.Njih ćete upoznati na kraju školske godine kad njihov anđelčić dođe doma s 7-8 negativnih ocjena da vam objasne kako ste krivi jer ga niste uspjeli animirati. Podrazumjeva se da sredstva za animaciju morate sami kupiti jer škola nema novaca ni za kopiranje.

    Draga lolina-škole su isto jedna vrsta proizvodnog sektora, proizvode školovane kadrove koji će sutra biti nosioci privrede. Nažalost u ovoj državi se znanje i obrazovanje ne cijeni pa tako ni nastavnički kadar. Usporedi plaće vozača tramvaja i nastavnika u bilo kojoj europskoj državi i kod nas.
    Mislim da veliki dio pametnjakovića sa sličnim stavovima i ne znaju koji stupanj stručne spreme, svi koji rade u školi, moraju završiti.

    U školi se uvijek nalazi slobodnih mjesta za pojedine smjerove pa navalite kad mislite da je tako dobro.

    avatar

    24.11.2006. (06:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...