Komentari

queenfrommars.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • urban_princess

    potpisujem sve napisano. od prvog do zadnjeg slova :)

    avatar

    21.11.2006. (13:01)    -   -   -   -  

  • aibreann

    ajme, odlično napisano! :))) baš tako i ja mislim, osobito u vezi braka (ustupak sam spremna učiniti jedino za Pacina, hehe) i feminizma. i hvala ti na lijepim željama, i ja tebi želim da nađeš pravog dečka koji će te voljeti i cijeniti i kraj kojeg će biti gušt buditi se svakog jutra. pusa! ;o)

    avatar

    21.11.2006. (13:36)    -   -   -   -  

  • tiranina

    i ja potpisujem sebe...zivcira me taj stav snaznih zena/djevojaka koje moraju "misliti" na druge stvari, a ne na to da ljube, vole...ma jooooj, ljute me. ima li sto bolje?????

    avatar

    22.11.2006. (11:04)    -   -   -   -  

  • *buba*

    istina..svima treba ljubavi i sigurnost..i pažnje..
    i jesam ja sređena i poželjna i lijepa kao i svaka žena na ovom svjetu ali što će mi sve to ako nemam kome to pokloniti..
    sama znaš da se ja sada privikavam na novosti i sada sam sebi dovoljna ali za neko određeno vrijeme ću željeti nešto..
    samo nisam sigurna koliko će trebati da to vrijeme dođe..

    avatar

    22.11.2006. (13:22)    -   -   -   -  

  • crkveni miš

    slažem se...nabiješ ta feministička sranja...za ista prava jesam, al, znaju ga pretjerat... kaže jedna biblijska: ''nije dobro da čovjek bude sam''.....

    avatar

    22.11.2006. (19:40)    -   -   -   -  

  • riba

    Dobro si to napisala... ali ipak neke stvari me ljute i na neke stvari nikad neču pristat ni pod cijenu samačkog života...

    avatar

    23.11.2006. (00:38)    -   -   -   -  

  • chokolada

    Slažem se s tobom gotovo u svemu.... ja se nadam da ću se jednog dana udati jer ne mogu zamisliti da kroz život idem sama i da nemam djece.... ali s druge strane, želim biti samostalna i ne želim da me bilo tko sputava.... nemoj ovo krivo shvatiti.... sputava u smislu da ne mogu završiti faks, da se ne mogu zaposliti.... eh, i ja sam prije uvijek mislila 'Šta će meni onaj glupi komad papira, zar ja moram potpisivati da nekoga volim?!?!' Ali to je tako..... ovo će sada zvučati sebično, ali ako se jednom od vas dvoje išta dogodi moraš misliti na djecu i na to koliko će tvoja djeca dobiti, a koliko imovine će ići njegovoj rodbini, jer 'gdje piše da ti je on muž i da ste zajedno stvarali???'............... evo, ostalo je super, stvarno! Pozdrav! :))

    avatar

    23.11.2006. (10:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...