Komentari

podroom.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • SadisticoShy

    to više nije "ona stojedinica" :(

    avatar

    21.11.2006. (09:14)    -   -   -   -  

  • loza

    Nisu bili jedini medij koji nije šutio, i Feral je svijetlio. Sad niš ne svijetli, čini se kao da je došao dan. Nekakav oblačan.

    avatar

    21.11.2006. (10:04)    -   -   -   -  

  • ŽELJA

    P
    O
    Z
    D
    R
    A
    V

    avatar

    21.11.2006. (10:38)    -   -   -   -  

  • opaljena

    a šta da ti kažem.....
    Ovde se ne radi o tome da smo mi kurcu jer Dina 101-ica ne pušta u svoj eter,nego o principu.Zašto bi Dino svirao za 101? Jer su oni institucija?To ti je isto kao da te netko pošalje u tri pizde materine,onako ispod stola jer nema muda reći to u facu,a ti budala odradiš posao za tog nekog jer si ga nekada volio i cjenio.
    Ma neka odjebu oni i to njihovo drkanje nekakve demokracije.Nisu oni više ono što su bili.Puštaju Bajramovića jer to više nije narodnjak nego etno.....e svašta.....Nemam ništa protiv da se puštaju mladi i neafirmirani bendovi.....onda neka im oni sviraju na trgu.A reci mi onda,zašto puštaju Gobca ili Bareta,a Dina ne?
    Ne želim više ništa reći o ovoj temi,jer neki mogu promisliti da smo očajni radi ovog njihovog poteza,a to zaista nismo.

    avatar

    21.11.2006. (20:18)    -   -   -   -  

  • PodRoom

    Ja smatram (koliko moje mišljenje bilo bitno) da je 101.-ica svoj ugled gradio na temelju SVIH aspekata glazbe... Iskreno, nemam ništa protiv vašeg muža dok god on svojim poslom i radom prehranjuje svoju obitelj, ali smatram da uredništvo 101.-ice ima pravo birati hoće li puštati glazbu ili šund, kojem se posvećuje toliko vremena u razno- raznim emisijama HRT-a... Ne mislim nikoga vrijeđati ali za mene (osobno) glazbe nastaje iz fizičkih instrumenata a ne beatova napravljenih na osobnom računalu, te POGOTOVO kada vokal (D.D.) ima cijeli tim koji mu piše tekstove... Tu se gubi bilo kakav oblik umjetnosti, te postaje mainstream, termin od kojeg je 101.-inica bježala. Oni samo time potvrđuju svoj ugled alternativnoga radija koji se nikada nije dodvoravao trendovima. Vaš osobni sukob se ni na koji način ne bi trebao zasjeniti činjenice, te smatram da je blaćenje ove institucije jedan vrlo neodgovoran potez s vaše strane...

    avatar

    21.11.2006. (22:36)    -   -   -   -  

  • opaljena

    podroom:vidi se da si mlad i zelen.Još mnogo toga trebaš naučiti u životu.Za početak kupi jedan Dinov album,da pročitaš onu knjižicu pa da konačno uvidiš kako tvoje slabo poznavanje njegove glazbe uzrok ovakvim nebulozama koje pišeš.
    Ako ga ne voliš,dovoljno je da to i kažeš i sve 5.Možemo se sa tim nositi.
    A što se tiće 101-ice,završila sam raspravu oko toga.

    avatar

    22.11.2006. (10:00)    -   -   -   -  

  • shosannadreyfus

    101: keeping that frequency clear - kako su se daleko odmakli od svog slogana kojim su prije deset godina uspjeli skrenuti pozornost na sebe i "vjezbanje demokracije" - zalosno

    avatar

    22.11.2006. (12:44)    -   -   -   -  

  • Frederika

    Bas sam htjela napisati komentar kako nisu vise sto su nekad bili, a vidim da svi to misle. Bila sam na koncertu i pokupila se kad je doslo Hladno pivo. LET3 nisu odsvirali nijednu staru stvar, oni prije me se nisu dojmili, osim Vjestica. Sve je bilo puno djecurlije koja prije 10 godina jos nije ni isla u skolu. A radio, upravo ono sto je netko (netko treci tko je bio u vijecu) rekao prije 10 godina je danas istina - radio 101 zivi na staroj slavi. Jedino, eto, utjesili su me kad su desnicari osvojili vlast, bila sam sva u bedu, upalila 101 (inace sam godinama slusala samo HR3), i cula "pokretenimo Hrvatsku" i "Danas sam vidio doktora Ivu".

    avatar

    22.11.2006. (19:10)    -   -   -   -  

  • ninna

    ...ISTINA....

    avatar

    22.11.2006. (22:41)    -   -   -   -  

  • slušateljica

    Ja sam pasionirana slušateljica 101-ice od samih početak tamo 1984. Naravno da su se jako promijenili od tad. Promijenili su se i proteklih 10 godina. Ja ih i dalje slušam, jednostavno zato, što ni jedna druga radio stanica ne nudi crnog humora, ironije, ali i jasne stavove, kao oni. Volim njihove komentare i stavove. Postoje određeni ljudi koje ne volim slušai, recimo, Miljac je jako iritantan, i onda zgasim radio, ili stavim CD, ali ne mjenjam frekvenciju. Muzika koju puštaju mi nekad paše, nekad ne, ali kad puste koju domačicu, uvijek je dobra.
    Zapravo, stojedinica pamti i bolje dane,ali u hrvatskom eteru još uvijek nema boljih.

    avatar

    23.11.2006. (14:20)    -   -   -   -  

  • PodRoom

    U potpunosti se slažem...

    avatar

    23.11.2006. (14:49)    -   -   -   -  

  • anonimac

    slusateljica respect

    avatar

    25.11.2006. (15:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...