Ovo je nono od janca. Pa ipak, ako se sve događa u Kini, onda je ovo super zanimljiv događaj. Hoću reć, znam ljudi koji su tamo bili, al prvi put čujem da je netko u Kini vrtio janca. Bravo.
20.11.2006. (19:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
"Some crazy Europeans bought a whole lamb, roasted it over some coals, hacked it apart with a knife." reci ti njima da lamb bez glave NIJE CIJELO lamb. bez glave?! pih!
21.11.2006. (08:56)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
da crazy europeans, hehe.. čini mi se da je onaj Carlos najbolje upućen u posao, hihi!! stvarno je legendaran :D koja faca! haha!!! mislim da je dobro da ste uopće i dobili janjca, ne bi nikad rekla da bi kinezi poklekli takvom barabarizmu...hehe, pa poglej samo one cure, hehe, djeluju mi kao sramežljive štreberice koje ne bi mrava zgazile a kamoli jele janjca bez glave :) super vam je bilo!
21.11.2006. (17:36)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
spanferkel dolazi od rijeci spen sto znaci sisa (ili sto bi svabe rekli Zitze) i ferkel ili prase. znaci spanferkel je odojak, a kad nijemci narucuju spanferkel u restoranu dobiju jako mladu prasetinu sa grila ili raznja.
21.11.2006. (19:39)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
flahajzn
Zivio sam nekih 6 mjeseci u Pekingu. Poucen iskustvom mojih prijasnjih putovanja i boravaka u stranim zemljama ponio sam i 2 kile Vegete sa sobom. Da ne duljim - Vegeta je postala nezamjenjiv zacin na nasem "kinesko-europsko-arapskom" stolu i obavezan dodatak juhama (ne u mom tanjuru nego kod mojih arapskih prijatelja - nije im pasao przeni tofu)
22.11.2006. (09:50)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
huki
Hvala ti za sav trud (kako ti veliš) na promiđbi naše kulture ali taj janjec bez glave!! i cucki se peku bez glave u nekim našim krajevima uz auto ceste. Puno pozdrava od Ivice i naravno Štefa nenadmašnih majstora za citroene.
26.11.2006. (22:11)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
dida99
Ovo je nono od janca. Pa ipak, ako se sve događa u Kini, onda je ovo super zanimljiv događaj.
Hoću reć, znam ljudi koji su tamo bili, al prvi put čujem da je netko u Kini vrtio janca. Bravo.
20.11.2006. (19:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kaco Mortale
Kad jaganjci utihnu.
20.11.2006. (22:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zvoncica
"Some crazy Europeans bought a whole lamb, roasted it over some coals, hacked it apart with a knife." reci ti njima da lamb bez glave NIJE CIJELO lamb. bez glave?! pih!
21.11.2006. (08:56) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Ribafish
legendo, kralju, maradono!!!!!
janjca u parku među zgradurinama!!! ajme majstore!!!
ali što radi vrećica za kokice na stolu?
21.11.2006. (12:46) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
nika
da crazy europeans, hehe..
čini mi se da je onaj Carlos najbolje upućen u posao, hihi!! stvarno je legendaran :D koja faca! haha!!! mislim da je dobro da ste uopće i dobili janjca, ne bi nikad rekla da bi kinezi poklekli takvom barabarizmu...hehe, pa poglej samo one cure, hehe, djeluju mi kao sramežljive štreberice koje ne bi mrava zgazile a kamoli jele janjca bez glave :)
super vam je bilo!
21.11.2006. (17:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
svijet u malom
ponosno predstavljaj nam regiju!
za svaku pohvalu!!!
za slijedece sijelo preporucam pecenje ajvara! avantura se nastavlja!!!
21.11.2006. (17:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
parliament
spanferkel dolazi od rijeci spen sto znaci sisa (ili sto bi svabe rekli Zitze) i ferkel ili prase. znaci spanferkel je odojak, a kad nijemci narucuju spanferkel u restoranu dobiju jako mladu prasetinu sa grila ili raznja.
21.11.2006. (19:39) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
flahajzn
Zivio sam nekih 6 mjeseci u Pekingu. Poucen iskustvom mojih prijasnjih putovanja i boravaka u stranim zemljama ponio sam i 2 kile Vegete sa sobom. Da ne duljim - Vegeta je postala nezamjenjiv zacin na nasem "kinesko-europsko-arapskom" stolu i obavezan dodatak juhama (ne u mom tanjuru nego kod mojih arapskih prijatelja - nije im pasao przeni tofu)
22.11.2006. (09:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
huki
Hvala ti za sav trud (kako ti veliš) na promiđbi naše kulture ali taj janjec bez glave!! i cucki se peku bez glave u nekim našim krajevima uz auto ceste.
Puno pozdrava od Ivice i naravno Štefa nenadmašnih majstora za citroene.
26.11.2006. (22:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Boletus
Super post. Pozdrav.
26.11.2006. (23:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...