Komentari

vstsi.blog.hr

Dodaj komentar (32)

Marketing


  • kalliope

    Ovo je samo još jedan niski pokušaj studentske službe i vodstva Veleučilišta da pokušaju unjeti nemir i razdor među same stuente... Jadno. Što drugo reći...

    avatar

    20.11.2006. (15:34)    -   -   -   -  

  • u nadi je spas*2

    e a kad ćemo dobit jednu menzu u gradu da se more popit piće i štokod prigrist priko pauze od ure , ure ipo a ne pješke do najbliže menze ćovik izgubi volju za ićim a kamoli za jelom

    avatar

    20.11.2006. (15:49)    -   -   -   -  

  • u nadi je spas

    bravo "mi" za uspjeh druge god., da trebaju se sada pokrenuti cijeli niz pitanja poput prijevoza do menze i sl...

    avatar

    20.11.2006. (20:40)    -   -   -   -  

  • ADMIN

    Smiješno. Nije važno što nitko ne snosi odgovornost za sve učinjeno, nije važno što nema Stručnog vijeća, nije važno što je Upravno vijeće nelegalno (time i odluke koje donose), nije važno što profesori odlaze, nije važno što se studentima prijeti, nudi mito i dovodi u pitanje diploma, nije važno što predaju nekompetene osobe koje nemaju stručne kvalifikacije za rad na Veleučilištu, nije važno što se primaju kojekakvi asistenti bez javnog natječaja koji već predaju kolegije koje su slušali prošle godine, nije važno što je sve skupa nezakonito i jadno, nije važno što je upitna budućnost studenata drugih dvaju odjela (prometa i prava) i što se isti ne bune, nije važno što nadležno Ministarstvo još nije poslalo inspekcijsko tijelo da utvrdi još nezakonitih radnji kojih zasigurno ima već je sada krucijalno pitanje prijevoza do menze.

    avatar

    21.11.2006. (01:27)    -   -   -   -  

  • kalliope

    nemoj tako... Kolega je vjerojatno jako gladan...

    avatar

    21.11.2006. (09:20)    -   -   -   -  

  • sprem

    tko su Ana Lasinović, Hrvoje Štajduhar i Zdravko Bolanča da oni meni biraju po kojem ču ja planu i programu studirati?????

    ovo nije faks... ovo je sranje... a mislite da ste postigli nešto, to što se upisujemo u 11 mijesecu na faks, vama je uspijeh???? ma vi ste svi preglupi da shvatite da ovo više nema smisla.

    avatar

    21.11.2006. (09:30)    -   -   -   -  

  • vully

    @sprem
    Pa dragi moj neupuceni stvarno ne razumin takve tipove kao sto si ti.Mislim studiras na faksu a neznas sta studiras.
    Nitko od kolega nije imao sta birati jer samo je jedan program sa uporistem u zakonu.Znaci kolege su se izborile da studiraju po zakonitom programu kojeg je "odabralo" Ministarstvo time sto je dobio dopusnicu.
    Dakle kolege nisu imale sta birati.
    A tebi posto te ne zanima sto ucis i kako ucis savjetujem da odes u neku babnana drzavu i tamo si kupis nekakvu diplomu da se postedis muka polaganja ispita, dolazaka i pracenja predavanja....

    avatar

    21.11.2006. (09:42)    -   -   -   -  

  • šibenčanka

    sprem,

    pogledaj si pravopis i drugi put malo više ulizivačkog tona vodstvu.

    avatar

    21.11.2006. (09:54)    -   -   -   -  

  • ADMIN

    "tko su Ana Lasinović, Hrvoje Štajduhar i Zdravko Bolanča da oni meni biraju po kojem ču ja planu i programu studirati????? "

    Prvo nepismen si. Ču - ću
    Drugo. Ako ti se ne studira po tom programu, odeš fino i dekanat i kupiš si diplomu. Nije skupa, posebno za studente kao što si ti. Jedan sitni kreditić i ne moraš studirati ZAKONITO.

    "ovo nije faks... ovo je sranje..."

    Onda razmisli što si TI kad si ga svjesno upisao ili griješim, roditelji su ti naredili da se upišeš da mogu rodbini i gradu prepričavati kako ti naporno studiraš.

    "a mislite da ste postigli nešto, to što se upisujemo u 11 mijesecu na faks, vama je uspijeh???? ma vi ste svi preglupi da shvatite da ovo više nema smisla."

    Opet nepismena osoba. Žalosno je što ti studiraš kolega. Potpuno si nepismen.
    Mijesecu - mjesecu
    Uspijeh - uspjeh

    Kad čovjek nema argumenata i nije upućen, spušta se na razinu neandertalca koji vrijeđa. Ili pak ima neke druge interese jer zna da vodstvo ovo sve čita pa se na diskretan način uvlači... Kolega, apsurd je činjenica da se ti školuješ za menadžera.

    avatar

    21.11.2006. (10:05)    -   -   -   -  

  • sprem

    zanemarimo moju nepismenost... imate li vi meni reći zašto ste napravili ovo od faksa??? tko ste vi pitam vas još jednom da vi birate plan i program????

    ovo je slobodan komantar nisam došao nikoga vrijeđati niti ga uvjeravati u nešto što ja mislim... piše da su ovo komentari...ja komentiram vi me napadate...čemu to???

    želim odgovor tko je bolanča i ekipa da oni meni s 6 položenih ispita biraju plan i program???? tko je on, tko ga izabrao za tu dužnost kada, kojom odlukom itd.... samo molim odgovor.

    avatar

    21.11.2006. (10:41)    -   -   -   -  

  • ofca

    @sprem

    Idi liječi frustracije na nekome drugom!

    avatar

    21.11.2006. (11:01)    -   -   -   -  

  • u nadi je spas

    "ADMIN
    Smiješno. Nije važno što nitko ne snosi odgovornost za sve učinjeno, nije važno što nema Stručnog vijeća, nije važno što je Upravno vijeće nelegalno (time i odluke koje donose), nije važno što profesori odlaze, nije važno što se studentima prijeti, nudi mito i dovodi u pitanje diploma, nije važno što predaju nekompetene osobe koje nemaju stručne kvalifikacije za rad na Veleučilištu, nije važno što se primaju kojekakvi asistenti bez javnog natječaja koji već predaju kolegije koje su slušali prošle godine, nije važno što je sve skupa nezakonito i jadno, nije važno što je upitna budućnost studenata drugih dvaju odjela (prometa i prava) i što se isti ne bune, nije važno što nadležno Ministarstvo još nije poslalo inspekcijsko tijelo da utvrdi još nezakonitih radnji kojih zasigurno ima već je sada krucijalno pitanje prijevoza do menze."

    U potpunosti se slazem ;-))))

    sprem

    Pa di si dosada??? Prosla su tri mjeseca i cjelo godisnje doba dok se ti sjetis da je program izmjenjen ....strasno.....prestrasno....uzasavajuce....nedolicno akademskog gradanina....i ovo sve pisem gladan :-(((

    avatar

    21.11.2006. (11:19)    -   -   -   -  

  • ADMIN

    "ovo je slobodan komantar nisam došao nikoga vrijeđati niti ga uvjeravati u nešto što ja mislim... piše da su ovo komentari...ja komentiram vi me napadate...čemu to???"

    Ti si očito psihički nestabilna osoba jer si par redaka ranije napisao:

    "a mislite da ste postigli nešto, to što se upisujemo u 11 mijesecu na faks, vama je uspijeh???? ma vi ste svi preglupi da shvatite da ovo više nema smisla"

    Dogovori se sam sa sobom, a tvoji uvredljivi komentari će se odsad brisati.

    avatar

    21.11.2006. (11:35)    -   -   -   -  

  • ADMIN

    "tko ste vi pitam vas još jednom da vi birate plan i program???? "

    Kad pročitaš sve, onda se javi sa PITANJEM. Ovakvo pitanje ne postavljaju ni djeca u vrtiću koja su upoznata sa situacijom na Veleučilištu, vjerujem, više nego ti.

    I, da ja tebe nešto pitam. TKO SI TI? TKO SI TI da tebi netko odgovara na pitanja? TKO SI TI da se tebi sad prepričava čitava situacija? Čitaj ako ti se čita, ako ne, ne dolazi tu jer nas ne zanimaš.

    Dovoljno ti je jasno.

    avatar

    21.11.2006. (11:45)    -   -   -   -  

  • kalliope

    Ne mogu virovati... još ima studenata koji ne kuže u čemu je bit svega... Dragi kolega sprem, znaš li ti da bi tvoja diploma bila nevažeća da si nastavio i dalje polagati ispite po nezakonitom i nedozvoljenom programu... Jel ti to treba i ilustrirati da bi konačno shvatio da je i tvoja diploma u pitanju??????

    avatar

    21.11.2006. (20:55)    -   -   -   -  

  • Bolanca

    Ja bi se samo s ovon porukom obratio kolegi SPREMU. Jer kad je vec pisa BOLANCA i drugi, molia bi ga posto po tome znam da se poznajemo da mi se on sam javi na faksu i pita sto ga muci. Ja cu ljepo sve da mu pojasnin u tanane. Na faksu san uvik ujutro od 10 ipo pa negdi do 3.

    avatar

    21.11.2006. (21:08)    -   -   -   -  

  • ofca

    ...Ajoj drage moje kolegice i kolege.... Ja vam se zaista divim kako još imate živaca objašnjavati išta izrodima i klonovima nekog davno zaboravljenog belajboja i diplomca... Ma pustite ih neka mlate po praznoj slami i tako ništa drugo i ne znaju - pa ni vrijeđati! hehe! Budući da im svaka "uvreda" počinje sa laži, pa nikoga ne boli.

    Kako kaže ADMIN sve uvrede i vrijeđanja ćemo brisati, pa dragi moji belajbojevci, diplomci, STUDENT-i itd... samo tipkajte...saaaamoooo tipkajteeee!!! :) (imate pravo na komentar, ali na normalan komentar - ako znate kakav je to uopće?!) hehe!

    avatar

    21.11.2006. (22:03)    -   -   -   -  

  • u nadi je spas

    belajboy, student, diplomac, sprem je jedan te isti (student ili zaposlenik vtsm-a dalo bi se raspravljati), ja sam osobno sve gore navedene pozvao na kavu i nitko se nije odazvao, jer

    ZNA DA JE U KRIVU I SAMO POKUSAVA NAZIVCIRAT normalne studente kojih je vec

    14 000 posjetilo blog Zakon je zakon - a praksa praksa STO NAPOKON DOKAZUJE DA SU SE

    I STUDENTI DJELOMICNO I SAMO DJELOMICNO OSVJESTILI

    Onima kojima do danas nije nista jasno zaista ne razumijem i ne zelim razumjet je li to uopce

    ikakva???!? "razina ponasanja i shvacanja i "nazovi" inteligencije

    CINJENICA JE da bi po mom misljenju za ovo netko trebao platiti

    RADNIM MJESTOM da se konacno shvati da, kako se postivaju

    RADNICKA PRAVA jednako tako

    MORAJU POSTIVATI STUDENTSKA PRAVA....or there will be consequence

    avatar

    21.11.2006. (23:23)    -   -   -   -  

  • u nadi je spas*2

    @ oreginal - ma stari ništa , ubila me u pojam kreativnost pri traženju nicka da san odlucija bit tvoja kopija kako i neće , nema veze .. samo san tija napomenut kako je ovo super stvar i može se nazvat POBJEDOM samim time šta smo ostvarili cilj koji smo željeli , cestitan i zahvaljujem kolegama Ana Lasinović, Hrvoje Štajduhar i Zdravko Bolanča na trudu uloženom u sve to , al moran sad ozbiljno bez zezanja napomenut kako koliko god vama bilo smišno ovo šta san je navea u prvom komentaru to je zabrinjavajuće , tužno al istinito i pod tim bi pitanjem tribalo nešto poduzet jer nemore student izgubit 3 sata na rućak u menzi svakog dana , također napominjen kako baren 60% studenata 2godine još i nezna di je nova menza

    *2 također bi se tribali založit da ona knjižara ne radi više od 8 - 20h sati već baren 8 - 24h ili ćak od 8-8 kao u nekim drugim gradovima/*mada nemoguće al ...

    avatar

    22.11.2006. (00:06)    -   -   -   -  

  • kalliope

    JEL BI SE MOGLI IZBORITI DA SE RADNO VRIJEME KNJIŽNICE VELEUČILIŠTA PRODUŽI, PA DA VIŠE NE BUDE SAMO OD 13 DO 14 SATI, TA URA IM JE SKORZ APSURDNA, NAJGLUPLJA MOGUĆA?

    Pokušavam vratiti knjigu ima 2 miseca, i kad god dođem, gospođa je ili na bolovanju, ili su vrata zaključana a nje nema, i tako nešto...
    I to mi je jedno Veleučilište...

    avatar

    22.11.2006. (15:16)    -   -   -   -  

  • jaba daba du

    pa koja knjižara radi od 8-24h ili još gore od 8-8h ...majko božja!

    avatar

    22.11.2006. (15:32)    -   -   -   -  

  • kalliope

    Ne znam ni ja...

    avatar

    22.11.2006. (18:37)    -   -   -   -  

  • u nadi je spas

    dobro "nado dva" neka ti bude,

    slazem se da je KRUCIJALNO PITANJE PRIJEVOZA DO MENZE, ali treba reci

    da za to nije odg. Veleuciliste koliko STUDENTSKI CENTAR I POGLAVARSTVO,

    Navodno ce se uspostaviti nekakva linija do mz-a do NOVE GODINE(pitanje koje),

    ali samo NAVODNO!!! jer se ista linija vec "dogovara" dvije godine, a

    apsurd je taj sto vec postoje DVIJE LOKALNE LINIJE koje nemaju adekvatnog

    stajalista, pa je NACIONALNI PROBLEM kako to rijesiti :-(((((((((

    avatar

    22.11.2006. (18:59)    -   -   -   -  

  • ADMIN

    Ova rasprava se briše jer zaista nema smisla.

    Ili je kolega mentalno poremećen ili ograničen pa ne shvaća.

    avatar

    24.11.2006. (00:01)    -   -   -   -  

  • Student II

    Kolega sprem,krtice jedna.Dosta je vise vasih nebuloza.Ljubazno molim,skinite se s bloga.Malo je reći,ali iritantni ste.Vasi strasno povrsni komentari vrijeđaju studente koji se bore za vašu,moju i budućnost svih studenata.Imate svo vrijeme ovog svijeta,sjednite,razmislite,javite se nekom od studenata koji su u ovome od početka i vjerujte,saznat ćete strašne stvari,tako da vas više neće biti briga što vam je indeks kao kupus.Sada je takvo stanje,nismo mi krivi za to.Krivi su ovi privremeni.Ali ocekujem bolju budućnost u našoj školi početkom drugog semestra.Ili to ili potpuni krah Veleučilišta.To je neizbježno,stoga,sprem dragi,javite se studentima koji su bolje upućeni,popričajte s njima i bit će vam puno jasnije.Il se javite prof.Čičin-Šain.Slobodno je pitajte zbog čega vam je indeks kupus.Toliko.S dužnim poštovanjem,dragi kolega.Pozdravljam.

    avatar

    24.11.2006. (12:36)    -   -   -   -  

učitavam...