Komentari

knjigoljub.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • knjiški moljac

    i 'interliberski' dojmovi sviju vas su dobrodošli, naravno

    avatar

    21.11.2006. (13:08)    -   -   -   -  

  • izgnanik

    moljac, kad ćeš svojom kritičarskom oštricom opandrčiti po zborniku eventualizma? još nisam čitao, ali priča se po gradu da je manje loš nego ne što me iznenađuje...

    avatar

    21.11.2006. (13:24)    -   -   -   -  

  • lutajuci

    iako uglavnom ima pravo, Pavličić mi strahovito ide na živce. mene je na Interliberu razveselio Celeberov štand i sva kruta i tekuća dobra u kojima sam tamo uživao. razveselio me i John Williams za devet kuna. no, istovremeno me i rastužio. to je pravo stanje hrvatskog izdavaštva. bolje je prodavati knjigu za devet kuna nego da zauzima skupo skladište u koje trebaju doći one svježe otisnute koje nitko nikada neće kupiti. čak ni za devet kuna. Pavličiću, slijepi Pavličiću!

    avatar

    21.11.2006. (13:34)    -   -   -   -  

  • dviz

    I mene je najviše razveselio Celeberov. Zbog atmosfere. Zbog knjiga, V&R. Promocija, Školska.

    avatar

    21.11.2006. (13:51)    -   -   -   -  

  • Porto

    mene je na inteliberu razveselio prekrasan štand naklade ljevak, zatim zrinka koja je u par sati ispotpisivala barem 200 komada svoje knjige, razveselio me kikiriki na stoliću algoritmovog štanda iza kojeg je leb, manji od kikirikija, promovirao svoju zbirku, zatim eventualisti čiji je zbornik bolji od svega sličnog što se zadnjih godina pojavilo u knjižarama i koji se eventualno može kvalitetom usporediti sa zbirkom priče s bloga koja uskoro izlazi iz tiska. razveselila me i naklada md koja je na sajmu prodavala moju zbirku poezije po cijeni od čak 70 kuna, valja tako želeći pokazati koliko im vrijedim. :)))

    avatar

    21.11.2006. (14:04)    -   -   -   -  

  • Kornjača

    Spalimo knjige, doba njiga je završila. Zašto provoditi sate i ubijati se nad knjižurinom kad to isto sranje (bar ona sranja koja vrijede) možeš pogledati na DVD-u. Koji će ti kurac kazalište kad to opet možeš pogledat na DVD-u. Koji će ti kurac umjetnost, doba znanosti je nad nama...

    avatar

    21.11.2006. (16:36)    -   -   -   -  

  • goli ručak

    ma gle vraga, lutajući popuje pavličiću. bilo bi smiješno, da nije presmiješno. a vidim da su svi oduševljeni sobom i svojima. zdravo je to. samo ne znam koliko je opravdano.

    avatar

    21.11.2006. (20:49)    -   -   -   -  

  • lucija9

    @ Kornjača, a da odustanemo od svega kad ćemo i tako jednog dana umrijeti?

    avatar

    23.11.2006. (11:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...