Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (43)

Marketing


  • ljelja

    Landraj, uči i uživaj. Kod nas bude etnološko selo kad stranci sve pokupuju i budi htjeli vidjet kako se domoroci vesele.

    avatar

    20.11.2006. (11:10)    -   -   -   -  

  • Azriel

    Pozdrav svima! Ja sam nova u svemu ovome, tek nedavno sam otkrila blog JJA i imam sve pohvale! Hvala ti JJA što nađeš vremena i informacija za sve nas željne tvog iskustva!
    Od sada redovito pratim tvoj blog i veselim se novim stvarima!

    avatar

    20.11.2006. (12:03)    -   -   -   -  

  • Frederika

    Pivo?! Onda moram otici u to selo! Zelja mi je nauciti raditi pivo. Blago vama, sva piva su ok zbog Zakona o cistoci piva (ja moram citati zemlju podrijetla jer cak i ponesto sto zvuci njemacko, recimo Becks, proizvodi se u Hrvatskoj, a za to nikad ne mogu biti sigurna cega sve ima unutra). Koji je ovaj zadnji film, ne mogu procitati, slika je mala. Inace, bas i ne idem na izlete iako bih voljela, vec dugo zelim otici u Cigoc, ali nekako je nezgodno bez auta. E da, jos nesto, citam unatrag tvoj blog, vidjeh da vjerujes u homeopatiju. Meni sve to zvuci poprilicno nevjerojatno jer, recimo, kad se netko otruje zivom, dat ce mu zivinu sol (i ajde dobro, to bi mu mozda i pomoglo), ali onda jos tu sol otope u vodi i toliko razrijede vodu da u pripravku ne bude niti jednog jedinog atoma zive. I onda jos kazu, nema veze sto ga nema, molekule vode su zapamtile poruku tog zivinog atoma. To mi bas i nije jasno, a napisala si da poznajes kemicare, sto oni kazu o tome? Je li kad napravljen dvostruko slijepi test da se vidi djeluju li stvarno homeopatski pripravci?

    avatar

    20.11.2006. (12:24)    -   -   -   -  

  • jja

    Ljelja ma nije sve tako crno ;-)
    anonimac - posto ovdje anonimci ne mogu komentirati (iskljucena opcija) potpisi se drugi put, lakse je komunicirati ;-)
    Frederika - dobro imaju Nijemci o.k. pivu ali daleko da su najbolji, meni je u Ceskoj bilo finije ;-). Pitanje u vezi homeopatije, uz to o vodi (koja je ujendo i moja PhD tema), mogu ti preporuciti zanimljivu knjigu, dala bih ti ju da procitas da si blize - napisao je Masaru Emoto i Water Crystal Oracle i ostale njegove knjige. Znanost kao sto znamo nema odgovor na sve, a kad jedan kemicar godinama nesto lijeci, a tek homeopatijom izljeci, sto reci? ;-) Film koji ne vidis je What the Bleep Do We Know!?: Discovering the Endless Possibilities for Altering Your Everyday Reality.
    Vidis, i taj film ima veze sa svime time, zapravo sve je to povezano. Vjerovanje ili ne prepustam svakom osobno, jer svatko za sebe odlucuje u sto vjeruje. Napravljeni su dvostruko slijepi testovi i na ljudima i na zivotinjama, ali kad malo razmislis koliko je mocna farma industrija i njihov lobi, onda se oni uvijek jace deru jace cuju. U to ime odlicna knjiga Die Krankheitserfinder. Wie wir zu Patienten gemacht werden ili Izumitelji bolesti: kako od nas rade pacijente. Ili knjigu Zdrastvena mafija. Ja prva nisam protiv konvencionalnog lijecenja ali sam protiv monopola istog.

    avatar

    20.11.2006. (12:55)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Ispričavam se što koristim tvoj blog Jja ali mi se više od pola blogova ili komentara ne otvara, stoga kad me vidite onda čitajte. Do tada svima pozdrav.

    avatar

    20.11.2006. (13:22)    -   -   -   -  

  • jja

    Ljeljo nemas se zasto ispricati, ali moj ti je savjet da urednostvu napises mail. Naime na moj mail su odgovorili! I na preostala dva isto ;-). Naime Zvrk ja ne mogu komentirati kod tebe i to sam im isto napisala (sve sam zbrojila sto me smeta LOL) ali oni kazu to moras ti sama prijaviti. I kod Lorraine – nazalost ne mogu, a pokusavam vec danima. Cure posaljite im mail i budite dosadne. Kao i ja ;-)

    avatar

    20.11.2006. (13:37)    -   -   -   -  

  • newyorcanka

    one drvene igracke su mi predivne. ja maloj cesto kupujem haba igracke, znam da su europske, ali nisam sigurna gdje se proizvode. meni su jako drage.

    sto se blog.hr tice, ja sam danas prvi put nakon tjedan dana mogla otvoriti ovaj form za komentare. jos uvijek ne znam hocu li ga moci i postati, ali zivi bili pa vidjeli!

    avatar

    20.11.2006. (13:49)    -   -   -   -  

  • newyorcanka

    btw, ni ja ne mogu jos uvijek kod lorraine otvoriti komentare. ugh. ajde, barem ovdje mogu...

    avatar

    20.11.2006. (13:50)    -   -   -   -  

  • jja

    newyorcanka haba su super!!! ja bi ih najradije sebi kupila :-) Njemcka proizvodnja. Ako se cujes sa l. na mail, daj joj pliz reci, mozda ona ni ne zna da joj komentari ne sljakaju? Meni su u urednistvu rekli da to svatko za sebe mora prijaviti kvar.

    avatar

    20.11.2006. (14:07)    -   -   -   -  

  • Azriel

    Hallo! Opet ja, nova, ne kuzim kako mi nisu ime napisali, jos mi je ovo novi nacin komuniciranja pa valjda cu se uhodati!! :/
    Imam jednu obavijest, nadam se da ce biti od koristi! Citala sam na JJA blogu pohvale na račun Paula's choice kozmetike i prosvrljala sam malo i upisala sam se da mi salju obavijesti na mail! Ovaj vikend od 24. 11 od 08,00 (po Europskom vremenu) do 27.11 (ne znam do koliko sati) je besplatna dostva Pauline kozmetike u cijeloj Europi ako naručiš kozmetike iznad 60 Eura! Cini mi se to super, ja bi to ful htijela probati, ali ne znam dali dostavljaju u Hrvatsku? I imam jos jedno pitanje, i ja citam unazad blog, i procitala sam kako JJA i cure kupujete preko neta? Ja imam i Master card kreditnu i normalnu karticu od banke i kupila bi si nesto preko neta, pogotovo stvari koje ne mogu naci u Hr (zivim u malom mjestu i obicne normalne trgovine su mi udaljene dobrih sat vremena voznje autom), to bi bilo jednostavnije kupiti preko neta! Zanima me sta vas nije strah davati vas broj kartice tako na "nevideno" preko neta gdje ima hrpa hackera!? Mene je strah da mi netko ne sjedne na racun i sve pobrsti (nemam bas toliku placu ali i ovo sto imam ne bi im bas dala :/ ) I kako naplacuju dostavu, npr. kad bi narucivala kod H&M u Sloveniji ili Mađarskoj? Molim pomoć! Hvala

    avatar

    20.11.2006. (15:01)    -   -   -   -  

  • Azriel

    Opet mi nisu ime napisali??? Ne kuzim!! Kako to da ucinim? Pitaju me ime i lozinku! Registrirala sam se danas i cak imam i blog otvoren (ne kuzim dali sam za registriranje morala blog otvoriti?) ali dobro ali ne kuzim zasto neceeeeeee!!?://

    avatar

    20.11.2006. (15:05)    -   -   -   -  

  • Azriel

    A super, sad jesu! Pozdrav svima od Azriel

    avatar

    20.11.2006. (15:05)    -   -   -   -  

  • Azriel

    I da, malo sam zaboravna, JJA rekla si da ti robu koju narucis preko neta, probas doma pa ako ti se ne svida vratis? Ne kuzim? Kad dolazi na naplatu to šta narucis? Thanks!

    avatar

    20.11.2006. (15:08)    -   -   -   -  

  • jja

    Azriel hvala na informaciji! Ne znam dal da se placem ili smijem, ja koja uvijek uspijem naci best buy, eto sam neki dan narucila bas s te stranice kozmetiku, naravno preko 60,00 eura i da sam samo tjedan dana pricekala ustedjela bih 10,00 eura. No, svakako korisno za druge. Nazalost ne dostavljaju u Hrvatsku. Sto se tice straha od hackera, teoretski svaki put kad i rucno platis karticom u ducanu oni imaju dovoljno tvojih podataka (jos i potpis dobe) da ti zloupotrijebe karticu. ;-). Inace ja kupujem samo na zasticenim SSL kod stranicama i nikad mi se svih ovih godina nista ruznog nije dogodilo. Kako meni naplacuju dostavu ti malo znaci, jer ja sam u EU, mozda se jave cure s domacim iskustvom. Uglavnom meni je bilo tako da je dostava bila manja nego carina koju bi na to opalili. I vidi ti se nadimak, ne brini :-) Da li se mora otvoriti blog, mislim da da (nisam sigurna) ali se ne mora na blogu nista pisati.

    avatar

    20.11.2006. (15:11)    -   -   -   -  

  • jja

    Azriel - ovo s robom, robu moram platiti (ili vratiti) 14 dana od datuma primitka. Tako fukcioniraju svi katalozi a i douglas online, esprit, dakle svi ducani koje ja znam. Neki imaju i rok vracanja i placanja i 30 dana. Eto bas mi doma stoje jedne trapke s rasprodaje i dvoumim se uzeti ih ili ne. Imam jos 10 dana za odluciti se. Cesto ti kod prve narudzbe nekoj firmi ne daju tako naruciti nego moras unaprijed platiti, pa ako vratis robu vrate i oni novac, i onda kad dobijes tom naruzdbom provjereni status dalje narucujes "per rechnung".

    avatar

    20.11.2006. (15:14)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Azriel, stigao mi odgovor od Paul's choice of America - dostavit će u Hrvatsku, ali ne znam P Ch of Europe hoće li dostaviti ovamo! Ako znaš javi? Jja hvala postupiti ću po naputku. Još mi je i comp crkao, moj! Ovaj je posuđeni.

    avatar

    20.11.2006. (15:37)    -   -   -   -  

  • blond lady

    jos samo fale djeca za to selo :)

    avatar

    20.11.2006. (19:01)    -   -   -   -  

  • ::CrAzY::

    mislim da je ovo jedan od rijetkih blogova koji imaju neki smisao .... stvarno svaka čast, super pišeš. nastavi tako :D

    avatar

    20.11.2006. (19:02)    -   -   -   -  

  • MARE

    otkrila sam nedavno tvoj blog i oduševio me.pozdrav iz Karlovca

    avatar

    20.11.2006. (20:19)    -   -   -   -  

  • borut

    Ne kazu bez razloga da novac lezi na podu i da ga treba samo podignuti, a jedni ga podizu organiziranjem simuliranjem seoske idile, a drugi snimanjem filmova!

    avatar

    20.11.2006. (20:51)    -   -   -   -  

  • jja

    ljelja saljem vibre da comp ozdravi
    blond lady - mi smo tamo bili dvaput s klincima, doduse posudjenim ali bilo nam je svima lijepo :-)
    Pozdrav Karlovcu :-) i Izraelu :-)

    avatar

    20.11.2006. (21:18)    -   -   -   -  

  • Zvrk

    Volim HANDS ON aktivnosti.Ovo eco selo bi se i meni svidjelo.
    Poslala sam mali urednistvu blog.hr.Hvala na upozorenju.

    avatar

    20.11.2006. (22:02)    -   -   -   -  

  • lorraine

    lijepe su slikice,bas njemacki po pravo,a ja bi one drvene igracke za klince:)...uzivaj!

    avatar

    21.11.2006. (02:52)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Radim vikendima pa nikad nista takvo ne stignem. Nije isto preko tjedna. Smrc.

    avatar

    21.11.2006. (08:57)    -   -   -   -  

  • Svea

    Uživaj dok još možeš, tj. dok nemaš djece.
    Opet na poslu ne vidim slike, pa ću ih morati fino pogledati od kuće.

    avatar

    21.11.2006. (10:12)    -   -   -   -  

učitavam...