Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


 • lijecenikatolik

  Pero, ne pripremam nikakav članak o Maletiću. Nikad nećeš postati ozbiljan novinar ako na svaku točnu informaciju objaviš jednu netočnu.

  avatar

  19.11.2006. (20:29)    -   -   -   -  

 • ah taj rtl

  rekla kazala tj. navodno. baš mi se počeo sviđati blog, ali ovo mi nije sjelo. jebeš navodno, ili je izvor toliko jak da je stvar nedvojbena, ili je izvor kao tisuću onih od kojih sam čuo "da pouzdano znaju, iz prve ruke", a poslije bi se ispostavilo netočno. pa šta i da jest čovjek toliko dobio. so what? jedini istinski lijek za vjesnik, prije svega ljude koji tamo rade, jest da potraže novi posao jer su novine naprosto mrtve... umjesto sindikalnomedijskoslobodarskih sranja trebali bi se suočiti s istinom, i ne praviti se socijalistički ludi, gluhi i blesavi. jer, ruku na srce, šanse da se te novine ožive su minimalne...
  liječenikatolik, ovdje si, smatram, u pravu, iako si zabrijao oko kuljiša (vidi komentar niže na pripadajuću temu).

  avatar

  19.11.2006. (21:44)    -   -   -   -  

 • 45lines

  Hvala ti Bože na ovako pametnim čitateljima. @ah taj rtl, Čadež demantira da priprema tekst o Maletiću, a ne tvrdi da Karlo Rosandić nije dobio 200.000 kuna otpremnine. ah taj rtl, preporučujem ti da pažljivije čitaš. manje gledaj RTL/HTV/Otvorenu/Novu Tv/ Kanal 1000... Ali Čadež nije demantirao ovo:

  @Tomislave Čadežu, da nema mene, ne znam kako bi ti napisao tekst o Franji Maletiću -->Referring Link http://www.google.co.uk/search?q=franjo maletić&hl=en&lr=&start=60&sa=N
  Host Name
  IP Address 213.202.78.2
  Country Croatia
  Region Grad Zagreb
  City Zagreb
  ISP Europapress Holding Returning Visits 9
  Visit Length 1 hour 22 mins 10 secs
  VISITOR SYSTEM SPECS Browser MSIE 6.0 Operating System Windows XP Resolution 1280x1024 Javascript Enabled /
  To je moj odgovor na njegov komentar da ne mlatim praznu slamu na blogu nego da potražim neki posao. Hoćete da vam nacrtam?! Kad je Čadež meni pisao da ne mlatim praznu slamu na blogu, otkrio sam preko statcountera da je u tom trenu bio na mom blogu u potrazi za podacima o Franji Maletiću, direktoru Vjesnika. Dobro, možda ga Maletić zanima privatno. Ili kao izdavač. Vlasnik je Golden marketinga i možda se Čadež sprema izdat kakvu ozbiljnu knjigu kod njega. ;)

  avatar

  19.11.2006. (22:06)    -   -   -   -  

 • 45lines

  @ah taj rtl, otpremnina od 200.000 kuna je astronomska obzirom da je samo ove godine Vjesnik ostvario 29 milijuna kuna gubitka, prema riječima Franje Maletića, da Rosandić ni tri godine nije radio u Vjesniku i zato što je obzirom na svoju funkciju i način obavljanja posla i sam pridonio takvom gubitku. To bi trebalo smetati svakog poreznog obveznika. Pošto sam ja od Franje Maletića dobio izvanredni otkaz te ne ostvarujem pravo ni na naknadu od burze, nisam porezni obveznik i osobno me to ne pogađa.

  avatar

  19.11.2006. (22:13)    -   -   -   -  

 • ah taj rtl

  @45L, pažljivo sam čitao, ali sam ga odlučio tumačiti relativno široko. cifre koje su svako malo u opticaju su u pravilu netočne; i nebitne. pa zato ni ovoj ne vjerujem. za tvoj info, slabo gledam tv. čadez ovo drugo nije komentirao jer mu je valjda neugodno (uhvaćen u zamci tehnologije); ali to je, kontam, neka vaša stvar.

  avatar

  19.11.2006. (22:25)    -   -   -   -  

 • ah taj rtl

  @45L, svašta može smetati porezne obveznike, međutim... visina otpremnine (netto ili brutto?; budimo precizni), kao ni staž u firmi, nije i ne može biti ni u kakvoj vezi s poslovnim rezultatom firme (u ovom slučaju to je gotovo sigurno). sve to zvuči odviše socijalistički/pravednički. da, nažalost i loš poslovni rezultat u kapitalizmu katkad može biti bogato honoriran. porezne obveznike trebalo bi smetati postojanje vjesnika uopće, a ne nečija otpremnina (kikiriki u cijeloj priči); dvije šanse pa gašenje, u najgorem slučaju. nemoj biti ko kuljiš; imam dojam da te baš pogađa iz razloga koje si naveo

  avatar

  19.11.2006. (22:48)    -   -   -   -  

 • 45lines

  @ah taj rtl, ma ne. briga mene. ja vodim sud i svoju ću odštetu dobiti. firma je u državnom vlasništvu, a srozala se zahvaljujući upravama i uredništvima, a ne novinarima. zato je to pitanje bitno za porezne obveznike. recimo kao i HTV kojem plaćamo pretplatu, a oni još ubiru prekomjernu lovu od reklama. zato nas smiju i moraju zanimati stvari koje se događaju na HTV-u. Kuljiš je svojedobno pisao o Mirku Galiću i nekim muljažama s HTV-ovim novcem. Ne vjerujem da to nije uvrstio u svoju knjigu jer se uvjerio da su mu informacije bile netočne. Prije će biti da je razlog, kao što je i sam rekao svojedobno kod Stankovića: "Pa dobro, računam na neke projekte s HTV-om".

  avatar

  19.11.2006. (23:26)    -   -   -   -  

 • danko

  Poštovani Željko!
  Sad sam tek skužio da imaš blog i evo već dva sat aga pregledavam! Puno pozdrava od Daniela iz Hrv. Kostajnice.
  P.S. U svibnju sam dobio otkaz (nešto kao politička čistka, jer nisam niti u jednoj stranci), pa sam sad u Sisku.

  avatar

  20.11.2006. (08:43)    -   -   -   -  

 • 45lines

  @danko, bok :) Znam da su te "šutnuli". Nedaj se! Blogom do pobjede! ;)

  avatar

  20.11.2006. (13:32)    -   -   -   -  

 • ovajonaj

  200.000 KN = cca 30.000 EUR = cca. 30 srebrnjaka.

  avatar

  20.11.2006. (22:54)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...