Komentari

nascvaj.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • teuta

    Pozdrav prijatelju...drago mi je da si još tu i da mi se javljaš. Znaš i sam da sam uvijek rado čitala tvoje postove i komentirala. Nažalost, ovaj put to neću moći učiniti jer, kako već valjda znaš, engleski mi nije jača strana. Nadam se da si mi dobro, da nekako uspjevaš prolaziti kroz ovaj život koji često puta i nije lagan. Ali poznavajući tebe, znam da si uporan i da možeš puno toga. A što se tiče mene....eto, vidiš i sam da se puno toga promijenilo. Nije bilo lako, nit će to biti...ali i ja sam uporna i idem k svome cilju. Često zna biti ovaj život nepredvidljiv a još češće...činjenica jeste da nismo spremni na sve ne nepredvidljivosti. Eto, prijatelju, ja ti osobono želim puno sreće i uspjeha u životu i nadam se da ću te uskoro moći komentirati na pravi način. Pozdrav...cmokkkk.

    avatar

    16.12.2006. (12:05)    -   -   -   -  

  • .....ad.....

    aha kao skužila sam šta si mi napisao...aha...hm...pa da...nego škola je zavrćila,preksutra Božić,kupila sve poklone,napokon...ugl...ajde Toni pusa pozdav bok pa se čujemo valda...ajd...=)

    avatar

    23.12.2006. (22:25)    -   -   -   -  

  • ban_ana_nas

    ajd nek vam opet bude dosadno pa napisite novi post...:P kisslex

    avatar

    09.01.2007. (14:30)    -   -   -   -  

  • ban_ana_nas

    lupam ko budala, i ko idiot, i ko kreten.. a tebe nemaaaaa...:( salim se malo... hvala ti tomi:) volim te nemoguce puno... ili mozda da kazem da te ne volim? pusa, pa-pa

    avatar

    10.01.2007. (19:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...