Sa svojom kreativnošću stvaraš nove ideje u poduzetništvu i podupireš razvoj inventivnih procesa, tj. uvodiš nas sa svojim pisanjem u svijet gospodarskog života i načine kako se te kreativne ideje i inovacije mogu implemenirati u praktičnim situacijama..
" Na scenu stupa novi kriterij: Nije bogata ona zemlja koja ima mnogo prirodnih bogatstava,tvornica,zgrada;bogata zemlja postaje ona koja ima mnogo sposobnih,kreativnih kadrova,s aktivnim i kvalitenim znanjem, koji gaznaju uspješno primjeniti u uvjetima stalnih i brzih promjena." / Prof.Dr.vladimir Paar u napisu " Svjedok vremena" /
28.10.2006. (23:06)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Bok, prijatelju...Po svemu sudeći si kreativna osoba, koja uz sve to zna što i hoće u životu, bar što se tiče biznisa. Pun si ideja, ali i planova kako ih ostvariti...što je i pak najbitnije. Kad sispomenuo BB, već sam se uplašila da se radi o jednoj TV -emisiji, ha ha...ali dobro je, ipak se radi o nečem daleko pametnijem i zanimljivijem. Samo budi i dalje uporan, znatiželjan, ponekad i egosističan (da, da..i to se mora u tom projektu biti) i vjerujem da ćeš,ne samo sebi, već i ostalima (nama npr.)...pomoći. Pozdrav, prijatelju...cmokkkk.
29.10.2006. (07:04)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Želim ti uspjeh s jabučnicom. Vodi računa o tome da su potrebne cider (engl.) zider- (njem.) jabuke za to. One daju tanin u vinu. Tanin je jedan od vodećih sastojaka u crnom vinu koji daje ljekovita svojstva- snažni antioksidans! Tih jabuka ima više vrsta pa molim dodatno detaljno obrazovanje potrebno dobro, dobro, znaš ti to bolje od mene. Još samo jedna napomena: jedna tura kušanja i obrazovanja po Normandiji- Francuska, južna Engleska bi bila od velike koristi da saznaš što je uopće to, kakvih okusa, karakteristika i alkoholne jakosti sve ima i s čime se pije. Mislim na postizanje sukladnosti s domaćim finim jelima. Nadam se da ću za koju godinu dobiti prvu butelju na kušanje!
29.10.2006. (08:01)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
najs tekst dirnija si me u srce.radim sa autodijelovima ko komercijalist.znam kamo tržište ide sa tim.znam ljude.jebu nas veliki(iako sam i sam u takvoj firmi).čak su i trgovački lanci počeli dilati gume,akumulatore,ulje i ostalo.automehaničari su neophodni za društvo kao i radione činjenica je da ima sve manje automehaničara, koji imaju volje raditi, ono što valja imaju poznate auto kuće.sam krenuti u posao sa trgovinom dijelova,možda ipak ne???ima nas previše,ovisiš o ljudima sa ulice znači ovisiš o maloprodaji(znam da je tu ljep kolač)ali danas velike firme rade čak bez rabata,za onaj bonus od dobavljača na kraju mjeseca,kvartalno ili kraju godine na količini.
29.10.2006. (10:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
katrida
......prvaaaaaaaaaaaa..........
28.10.2006. (22:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sanja_45
Sa svojom kreativnošću stvaraš nove ideje u poduzetništvu i podupireš razvoj inventivnih procesa, tj. uvodiš nas sa svojim pisanjem u svijet gospodarskog života i načine kako se te kreativne ideje i inovacije mogu implemenirati u praktičnim situacijama..
" Na scenu stupa novi kriterij: Nije bogata ona zemlja koja ima mnogo prirodnih bogatstava,tvornica,zgrada;bogata zemlja postaje ona koja ima mnogo sposobnih,kreativnih kadrova,s aktivnim i kvalitenim znanjem, koji gaznaju uspješno primjeniti u uvjetima stalnih i brzih promjena." / Prof.Dr.vladimir Paar u napisu " Svjedok vremena" /
28.10.2006. (23:06) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pegica
HVALA TI...kod Tebe i mene sve ide gladko...poljubček za nočicu
29.10.2006. (01:23) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
teuta
Bok, prijatelju...Po svemu sudeći si kreativna osoba, koja uz sve to zna što i hoće u životu, bar što se tiče biznisa. Pun si ideja, ali i planova kako ih ostvariti...što je i pak najbitnije. Kad sispomenuo BB, već sam se uplašila da se radi o jednoj TV -emisiji, ha ha...ali dobro je, ipak se radi o nečem daleko pametnijem i zanimljivijem. Samo budi i dalje uporan, znatiželjan, ponekad i egosističan (da, da..i to se mora u tom projektu biti) i vjerujem da ćeš,ne samo sebi, već i ostalima (nama npr.)...pomoći. Pozdrav, prijatelju...cmokkkk.
29.10.2006. (07:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
milica
bok bolji.
29.10.2006. (07:36) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ljelja
Želim ti uspjeh s jabučnicom. Vodi računa o tome da su potrebne cider (engl.) zider- (njem.) jabuke za to. One daju tanin u vinu. Tanin je jedan od vodećih sastojaka u crnom vinu koji daje ljekovita svojstva- snažni antioksidans! Tih jabuka ima više vrsta pa molim dodatno detaljno obrazovanje potrebno dobro, dobro, znaš ti to bolje od mene. Još samo jedna napomena: jedna tura kušanja i obrazovanja po Normandiji- Francuska, južna Engleska bi bila od velike koristi da saznaš što je uopće to, kakvih okusa, karakteristika i alkoholne jakosti sve ima i s čime se pije. Mislim na postizanje sukladnosti s domaćim finim jelima.
Nadam se da ću za koju godinu dobiti prvu butelju na kušanje!
29.10.2006. (08:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
playera
Ok :)
Samo naprijed!
Pozz
29.10.2006. (09:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Molibden
najs tekst dirnija si me u srce.radim sa autodijelovima ko komercijalist.znam kamo tržište ide sa tim.znam ljude.jebu nas veliki(iako sam i sam u takvoj firmi).čak su i trgovački lanci počeli dilati gume,akumulatore,ulje i ostalo.automehaničari su neophodni za društvo kao i radione činjenica je da ima sve manje automehaničara, koji imaju volje raditi, ono što valja imaju poznate auto kuće.sam krenuti u posao sa trgovinom dijelova,možda ipak ne???ima nas previše,ovisiš o ljudima sa ulice znači ovisiš o maloprodaji(znam da je tu ljep kolač)ali danas velike firme rade čak bez rabata,za onaj bonus od dobavljača na kraju mjeseca,kvartalno ili kraju godine na količini.
29.10.2006. (10:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
balkanski tango
29.10.2006. (17:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
carla
29.10.2006. (19:57) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mirisdunje
29.10.2006. (21:38) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
neki me zovu anđelom....
29.10.2006. (21:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
zgbaba
29.10.2006. (22:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
neki me zovu anđelom....
29.10.2006. (22:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
chokolada
29.10.2006. (23:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
chokolada
29.10.2006. (23:03) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borgman
30.10.2006. (00:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
milica
30.10.2006. (07:45) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
LOTOS
30.10.2006. (11:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pjesma o jednoj mladosti
30.10.2006. (11:18) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
sesrušina
30.10.2006. (11:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
012 STATION posada
30.10.2006. (12:00) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
trill
30.10.2006. (13:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kitty kat
30.10.2006. (14:43) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Nefertiti
30.10.2006. (15:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...