Komentari

rusalka.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • lucija9

    još sam tu. Lijepo nas uvodiš i pripremaš u događaj koji naslućujem. Opisi su ti zanimljivi i slikoviti, i emotivni. Čestitka! I zašto bi ispravljala i brusila kad je to promišljeno, doživljeno pa i sjajno. Rusalka, zanimljiva si osoba, organizirana (sa svim svojim ribicama, žabicama, mačkama, vrtom, biljkama, stanom u kojem stvari govore, pa majstorica fotografije, pa profesija koja te traži cijelu,...itd....i blogerica, i blogerica koja sama farba blog), a opet daješ dojam ležerne, fletne i zamišljam te s osmjehom. Sad kada se vratim misliti o sebi zapitam se: ženo, nađi grešku, negdje griješiš, dan ima dvadesetčetri sata kud ih bacaš?

    avatar

    29.10.2006. (01:40)    -   -   -   -  

  • misko

    Što je sad ovo? Lukavo se poigravaš nama, vjernim čitateljima? Opis ljepote i mirnoće pred orkan...čekam nastavak!

    avatar

    29.10.2006. (08:02)    -   -   -   -  

  • rU

    draga lucija. Koja moju priču smatra vrijednom čitanja. u kasnoj noći. u danu koji ima samo 24 sata. i ni jedne minute - za bacanje i razbacivanje.
    a ja sam ti, lucija, ležerna i najčešće s osmijehom. na površini.
    a u sebi? imala sam teško razdoblje. u zadnjih 10-ak godina bolovali su mi i umirali roditelji. i neki meni dragi i bliski ljudi. neki su mi posebno dragi ljudi prohodali, odležali i odbolovali infarkte. tvorba na lijevom režnju moje štitnjače isprva je, prije 10-ak godina, proglašena zloćudnom ili barem suspektnom. nasreću - ispala je dobroćudna. no u mojem je organizmu napravila pravu oluju. osjećaj uznemiranosti. jurenje "na prazno". netipično za hipotireozu. koja čovjeka obično uspori, ohladi. moja pak, hipotireoza, sada kontrolirana lijekovima, ponaša se kao hipertireoza. pa je meni uvijek vruće, rijetko sam pospana, uvijek nekamo jurim. a i u životnoj sam dobi kada čovjek shvati koliko je život kratak. bijednih nekoliko desetljeća. ukoliko imaš sreće. sve me to pokrenulo. potaknulo. više se otvoriti životu. uživati u njemu. u sadašnjim trenutcima. jedino nam izvjesnima. misliti konačno i na sebe. bez grižnje savjesti. i pomisli kako je to - sebično.

    avatar

    29.10.2006. (08:14)    -   -   -   -  

  • rU

    ... pa sada grabim svaki trenutak. svjesna kako mi vrijeme izmiče. kao i svima nama. pa upravo u tomu vidim i razloge svoje nesanice. koja mi poklanja dodatno vrijeme. u kojem želim još toliko toga vidjeti, doživjeti, dotaknuti. otići na nova mjesta, pročitati nove knjige, otkriti nove slike i slikare. i sama još nešto naslikati, nacrtati ... vratiti se nekim dragim, već više puta pročitanim stvarima, otići na neka mjesta opet. i voljeti, ljubiti Onoga koji mi je drag.

    avatar

    29.10.2006. (08:19)    -   -   -   -  

  • rU

    ... proživjeti svoje miholjsko ljeto, s blagošću proljeća i žarom ranoga ljeta.
    nemoguća misija, zar ne, lucija? no život je i onako asimptotičan. juriš prema vrhuncima. znaš kako ih nećeš dostići. ali to te ne ometa u penjanju. jer svaki životni trenutak može biti i vrhunac. a dan ili noć - mogu trajati dulje od vijeka. ako to stvarno poželiš. i ako ti se - posreći.

    avatar

    29.10.2006. (08:25)    -   -   -   -  

  • rU

    dragi misko, pred oluju, orkansku, uvijek zavlada zatišje.

    avatar

    29.10.2006. (08:27)    -   -   -   -  

  • armin

    neću komentirati priču, nju ću poslije, već ono što si napisala o štitnjači. naravno, metafora. vrlo lijepo si to rekla. spoznaja o prolaznosti nas čini živima. svakoga na svoj način. dedinivizirani nisu bogovi, a ponašaju se bahato, razmećući se vremenom kao da to jesu, ne shvaćajući onaj vulgarizirani carpe diem. baš si to lijepo napisala i opisala, vratiti ću se opet, pa suvislije komentirati.

    avatar

    29.10.2006. (11:01)    -   -   -   -  

  • rU

    avatar

    29.10.2006. (12:53)    -   -   -   -  

  • Majstorica s mora

    avatar

    29.10.2006. (17:18)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    avatar

    29.10.2006. (17:21)    -   -   -   -  

  • katrida

    avatar

    29.10.2006. (17:50)    -   -   -   -  

  • rU

    avatar

    29.10.2006. (18:19)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    avatar

    29.10.2006. (18:39)    -   -   -   -  

  • anja

    Pozdrav! imam 17 godina i odlučila sam da ću potražiti vas koji iamju malo više iskustva sa hipotireozom... Bolesna sam već godinu dana... Nikoga oko sebe zbolja ne želim zamarati svojim mislima, jer su svi većinom sretni i nasmijani i razmišljaju o ljubavi a ne zamaraju se bolestima i pitanjima što smiju a što ne... Otvoreno kažem, jako e boli ta moja dijagnoza pogotovo sa mojim godinama...naprosto ne mogu prihvatiti da je to za cijeli život, da je ne mogu ignorirati...to me ponekada toliko guši...jedno vrijeme mislila sam da će samo sve to nestati..bez obzira na to ja sam vedra, smijem se, ne dopuštam da me slomi, ali sada čitam ove komentare..zar te zbilja to toliko unšti? Kakav je život uz to? Znima me dali imate djecu, dali je istina da su problemi u tudnoći.... Hvala vam puno... (ja sam iz rijeke)

    avatar

    24.11.2006. (20:13)    -   -   -   -  

  • anja

    ...zaboravih se potpisati... zovem se anja.

    avatar

    24.11.2006. (20:13)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...