Komentari

organizam.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • etotako

    U zdravlje org! Al, jbg, mnoooogo nas te cita. I jedna mala tona koja ne komentarise...

    avatar

    27.10.2006. (08:23)    -   -   -   -  

  • zvoncica

    koju pizdu materinu da kazem na ovo??? ti meni NIKAD nisi bila dosadna, a jos manje si ikad bila obicna. ti si meni jedan pravi 5 . bila i ostala, no matter what. i serem ja na sve te "vazne". pametnijih stvari procitah kod tebe nego na ijednom "vaznom" blogu. anyway, O... postujem tvoje odluke, ali iz mojih usta "Zbogom" nece izaci. ja cu cekati... povratak te tvoje odbjegle muze. a u medjuvremenu cu te maltretirati mailovima glupog sadrzaja. i cak ako se nikad ni ne vratis u ovu posranu blogo- zajednicu na mojoj listi ostajes apsolutno prva.

    avatar

    27.10.2006. (08:58)    -   -   -   -  

  • Siboney

    Hej Organizme, ne budi nakrajsrca, ništa nije ni crno ni belo niti može biti. Stvarno razumevanje na osnovu desetak (pisanih) rečenica je pre izuzetak nego pravilo. I nerazumevanje i ćutanje su takođe validne opcije u komunikaciji (uf mogao bih ovo manje suvoparnim rečima). I normalno je da svakome, vlastiti život i problemi i percepcija budu najvažniji, i sve naj, bez obzira da li je banalno ili samo tako izgleda... i tak. I lako je ovo napisati ovo što rekoh, a teško je setiti se primeniti u hodu, u svakodnevnom životu. Pozdravljot!

    avatar

    27.10.2006. (10:18)    -   -   -   -  

  • Feisty Kitten

    ja se na svoju ruku smestam u kategoriju rodbina i prijatelji da ne bih sisala vesla.

    avatar

    27.10.2006. (17:17)    -   -   -   -  

  • CrnoBeliSvet

    ali niko nije zadao temu i rekao: ti, Organizme, samo veselo. a nisam ni mislila da komentari mogu biti razlog da pishesh ili vec ne pishesh. kako god. zdravPO(

    avatar

    28.10.2006. (09:33)    -   -   -   -  

  • jovica iz istanbula

    naravno da svi pisu da bi ih citali. ne, nego pisu za sebe. aha. bravo, org! jebes blog, jos si mlada.

    avatar

    29.10.2006. (09:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...