Komentari

irida.blog.hr

Dodaj komentar (42)

Marketing


  • vedjak

    "Nemoj da gledaš u nebo!Skriva se lovac u oblacima. Zovu ga kradljivac srca! Ako nas uzme kradljivac srca, nismo mi krivi djevojko!" A ki će ga znat?

    avatar

    26.10.2006. (00:02)    -   -   -   -  

  • pitalica7

    moja omiljena tema..:)..noć..lijepo spavaj..:)

    avatar

    26.10.2006. (00:11)    -   -   -   -  

  • Irida

    vedjak;pitalica7: drage moje noćne ptičice, vas dvoje ste baš brzi...odakle je ovaj citat Veki, ne poznajem ga i da nije netko tvoje srce ukrao?.......laku noć svima želim! vaša irida

    avatar

    26.10.2006. (00:30)    -   -   -   -  

  • Teuta i Morski

    Da samo znaš kakve intenzivne i stvarne snove ima moja draga zadnje vrijeme. U jednom je imala osjećaj, zapravo i nije bila sigurna da li sanja ili je stvarnost da stojim pored nje satkan od fine tvari. Tako me opisala a podsjetila me na neke opise koje sam čitao kada ta fina tvar, neko naše drugo ja, napušta matično tijelo i ponovo mu se vrača. Interesantno je da sam i ja tada imao dinamične snove...primjetiti ćeš da je nova adresa...poz

    avatar

    26.10.2006. (00:34)    -   -   -   -  

  • More ljubavi

    Uzalud ćeš me tražiti na staroj adresi

    avatar

    26.10.2006. (00:37)    -   -   -   -  

  • Lucifer's Curse

    ...kada si već počela o snovima...
    reci mi, što znači kada spavaš u rijeci krvi,
    u rukama držiš crni križ, želiš na površinu,
    van ne možeš... tek kada izroniš, probudiš se. ?
    ...san koji se često ponavljo i koji me... možemo reći,
    dosta prije mučio, a sada mi je već prešlo u naviku...
    i ne bih ga mijenjala. Doleti do mene, da čitaš malo
    mojih gluposti ;)

    avatar

    26.10.2006. (01:41)    -   -   -   -  

  • Irida

    Uz Teutu: to napuštanje se događa u astralnim snovima, astralna putovanja u snu se događaju osobama koje žele biti jedna uz drugu, ali u objektivnoj stvarnosti to nije moguće....npr. u literaturi nailazimo na snove u kojima majke posjećuju svoju djecu koja su u nevolji i tisućama kilometara daleko (recimo u vrijeme rata), a djevojke i zaljubljene žene često u snovima imaju iskustvo "opipljivog" prisustva voljene osobe.....

    avatar

    26.10.2006. (08:44)    -   -   -   -  

  • Irida

    More ljubavi: jednostavno je, potražit ću te na novoj adresi........

    avatar

    26.10.2006. (08:45)    -   -   -   -  

  • ANONIMAC

    Napokon mogu do tebe:))Sa velikim zanimanjem sam pročitala ovaj tekst,ali vidim da moram malo skrolati niže jer mi je promaknulo o šamanizmu:;))Eh da...prvi komentar @vedjakov-mislim da su Vještice u pitanju:)

    avatar

    26.10.2006. (08:59)    -   -   -   -  

  • Irida

    master of sin: ne znam ništa o tebi (uz sve ove snove sam dobila osnovne podatke o sanjaču) da bih ti mogla dati neko decidirano tumačenje.......san je vrlo dramatičan. a to mi kaže da prolaziš teško razdoblje vlastite afirmacije i možda neželjene/negativne transformacije........ako to što te očito muči, ne staviš pod kontrolu, ono će zagospodariti tobom u vidu teške duševne krize, asocijalnog/neprilagođenog ponašanja i tko zna čime sve ne....da se meni ovakav san često ponavlja, potražila bih pomoć!!!!

    Svaki san se odvija na pozadini sanjačevog stvarnog života, ali tumačenje je moguće jedino stavljanjem sadržaja sna u kontekst sanjačevog trenutnog života i to je jedino ispravno tumačenje. Snovi imaju više veze sa stvarnošću nego što njihova zamaskiranost u prvi mah otkriva.

    S jedne strane, snovi su vrlo osoban doživljaj, ali su s druge strane i realnost. Ono što izdvajamo u našem svijetu jest različit stupanj realnosti. Možemo se boriti za naše snove, ali san je istodobno uključen u društvenu stvarnost sanjača.On reflektira unutrašnjost samog sanjača i nosi egzistencijalne konotacije, odnosno, prema Jungovoj terminologiji, arhetip univerzalnog iskustva koje je također uključeno unutar sanjača. Dio sanjača koji je uključen vlastitom osobnošću nosi autobiografsku priču. U nekim stupnjevima sna koji promatramo, uvijek nailazimo na vlasnika sna.

    avatar

    26.10.2006. (09:08)    -   -   -   -  

  • Irida

    santea: drago mi je da su zapreke uklonjene, jer je i meni lakše sada raditi......hvala za objašnjenje citata......

    avatar

    26.10.2006. (09:24)    -   -   -   -  

  • vedjak

    Citat je iz jedne manje-više suvremene i popularne pjesme... He, he, he ... naravno, moje srce je ukradeno, a ukrao ga je Kradljivac Srca. Još uvijek pokušavam saznati tko je on i živim... bez svoga srca.....šmrc... šmrc... :))

    avatar

    26.10.2006. (09:46)    -   -   -   -  

  • braco vin.bloger.hr

    Irida imam jedan prijedlog. U postavkama tvoga bloga smanji broj postova koji će se prikazivat jer imam dosta problema dok mi se otvori tvoj blog iako imam adsl. Ostavi samo dva do tri posta za prikaz, a oni koje zanimaju i neki stari postvoi lako će ih pronaći u arhivi. Budi mi pozdravljena :)

    avatar

    26.10.2006. (12:13)    -   -   -   -  

  • Irida

    molba za pomoć

    Poštovani ,

    Molim za pomoć pri pronalaženju novog doma za tek oštenjenje štence : majka čistokrvni Chow Chow crni i tata čistokrvni Samoyed . Na svijet je došlo 6 štenaca, tri crne grudice izgledom potpuno na mamu Chow chowicu i tri bijele pahuljice izgledom na tatu Samoyeda. Štenci će biti dostupni za udomljenje na Božić.Imamo i mamu i tatu, oboje su vrlo pogodni za obitelji s djecom i stan. Budući da nam je ovo drugo ovakvo slučajno leglo, štenci iz prvog legla su udomljeni i izuzetno su lijepi, vrlo čupavi i gotovo u potpunosti nalik na Chow Chowa ili na tatu Samoyeda, s vrlo malo miješanih odlika.

    Peseki se poklanjaju isključivo u dobre ruke . Informacije i rezervacije na telefon dr. Racz , 091 2334565 . Zahvaljujem na pomoći .

    avatar

    26.10.2006. (13:17)    -   -   -   -  

  • Irida

    vedjak: ovo me podsjeća na Čarobnjaka iz Oza....

    avatar

    26.10.2006. (13:19)    -   -   -   -  

  • Irida

    braco vin.bloger.hr: poslušat ću te.......

    avatar

    26.10.2006. (13:20)    -   -   -   -  

  • šljokica®

    grrr, mene tog prpa!

    avatar

    26.10.2006. (13:40)    -   -   -   -  

  • ledynada

    "Istina, motiv smrti u našim snovima može biti povezan sa našim zdravstvenim stanjem, ali češće je to samo umiranje iluzija o nama samima, razbijanje slike koju smo izgradili o sebi ili upozorenje na neku opasnost koja nam zaista prijeti u stvarnom životu."...Danasnja tema me uvijek mnogo interesirala...Smrt..San..Lijepo si to objasnila. Topli pozdrav.

    avatar

    26.10.2006. (13:46)    -   -   -   -  

  • filozofije jednog leptira

    jao pa koliko posla ti inmas, svaka cast na toliko dobrom poznavanju materije. znas ja sam sanjala jedanput da mi je umro netko blizak no sve mi se cini da je to od straha da se bojim da ne izgubim tu osobu jer je vec podosta stara

    avatar

    26.10.2006. (15:06)    -   -   -   -  

  • zeleni krokodil

    Draga Irida, u zadnje vrijeme, na web-u stalno uočavam tvoje ime, pa tako i jutros ... pa sam se zapitala što li mi to govori ... i bingo! ... prepoznah se u zelenom tekstu :-)
    A kad smo već kod teme smrti, imam neki čudan osjećaj glede oca ... baš mi je jučer mama pričala tatin san od prije nekoliko dana, da je sanjao kunića kojeg smo imali (i koji je mrtav) da se s njim igra. U stvari, kunić ga kroz svoju igru ignorira (poznato je da su oni svojeglave životinjice). san je bio vrlo živan i stvaran. A isti dan sam našla u kasliću reklamu za neki web site na temu smrti ... ja to sve gledam kao skrivenu poruku, skriveno značenje.
    Pozdrav :-)

    avatar

    26.10.2006. (15:39)    -   -   -   -  

  • obozavam roze krokokokodilčiće... pusa iridi, boro

    avatar

    26.10.2006. (18:01)    -   -   -   -  

  • Elyca

    taman sam htjela napisat komentar u stilu da me baka učila da nije loše sanjat umiranje, al druge stvari je....kad mi je uletila "Mala vještca" da joj napišem dopuštenje da može ići na seminare iz angeologije!
    Stoga te irida molim za brzinsku pomoć!..Dakle - angeologija bi trebala pričat o anđelima, ali ako je to nešto ok, zašto joj treba dopuštenje roditelja!!!???!!! (kćer mi ima 15 godina)

    avatar

    26.10.2006. (19:38)    -   -   -   -  

  • safiris

    zvjezdani pozdrav za dragu Iridu...sa pusom i zagrljajem:-*)

    avatar

    26.10.2006. (20:20)    -   -   -   -  

  • VODENJAK

    pogodila si zanimljivu temu....snovi... a jos snovi o smrti.....eto jos jedan razumljiv post koji sam procitao sa zadovoljstvom............ laku noc ti zelim i UGODNE SNOVE.

    avatar

    26.10.2006. (21:00)    -   -   -   -  

  • 55555 MAČKA

    E, zanimljivi su ovi snovi... I ja znam sanjati mrtve osobe i to mi ne smeta, dapače... Samo to je tako rijetko... A što se tiče ovog da duša ni ne zna da je umrla je skroz točno ! Prije mjesec dana mi je umro djed ( moždani udar) i pitao me u snu zašto je umro, a ja sam mu onda objasnila... A što kad sanjamo da se mrtve osobe vrate na zemlju među žive , ali kao zle osobe ?

    avatar

    26.10.2006. (23:13)    -   -   -   -  

učitavam...