Komentari

dalmatinke.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • :::Ivana:::

    Ej curke moje.... evo mene na poslovnim komunikacijama pa san malo na net ušla... Ovo za Antu je predivno.... Virujen da će mu biti drago kad pročita.... I sretan rockas tvome braci.... Vojim vas puno .... cmok =)

    P.S. nisan se ode sad registrirala... pa nema onda linka od bloga...al da znate to sam ja vash Ivana =)

    avatar

    26.10.2006. (11:11)    -   -   -   -  

  • mala purgerica

    alo vas dve!!!! pjesma je stvarno lijepa. i nadam se da će se tom anti svidit. ja isto volim jednog dalmatinca.......jako jako jako.. al nije ante.aj uživajte. i sretno s antom. kiss.

    avatar

    26.10.2006. (14:40)    -   -   -   -  

  • mala purgerica

    aj opet ja. sad sam do kraja procitala vas blog i vidla da ljetujete u vodicama. pa predpostavljam da je i ante iz vodica. evo i ja vam tamo ljetujem. tj i tamo i u šibeniku. stalno sam tamo. više sam otamo nego iz zagreba ......obožavam i vodice i šibenik. možda poznan tvog antu jer stvarno tamo hrpu ljudi poznam.... očete sad za sisvete u vodice možda?

    avatar

    26.10.2006. (14:46)    -   -   -   -  

  • ***dalmatinke u srcu***

    Mala purgerice...mislim da ćemo postat jako dobre prijateljice ;))) moj ante ti je visoki crni presladak dalmoš, i ima naaajbolju sestru na svijetu! ;) (pozz Ivani:)) a neznam kak bi ti ga još opisala...druži se s dinom-možda njega znaš...kog inače znaš iz Vodica, od kad tamo ljetuješ? Mi ne idemo za Sisvete dolje jer !vona mora radit, a ja imam treninge...a ak ti ideš lijepo se zabavi i za nas!! Pusa

    avatar

    26.10.2006. (23:03)    -   -   -   -  

  • mala purgerica

    ej! evo mene u rano jutro prije škole kod vas..... neznam ih. iskreno iz vodica ih neznam tolko kolko iz šibenika. tamo stvarno puno njih znam.....vidila sam vašu sliku i nepoznam nikog od tamo. znam onu "ljetnu " ekipu jer sam preko godine više u šibeniku. a nisam baš sigurna dal su baš iz vodica. mislim da su svi iz šibenika, rogoznice ili nešto dalje....znam ti najviše njih iz gimnazije i fizioterapeutske...pa ako znaš nekog........ .....a, ja ti tamo ljetujem dugo. meni su ti svi iz šibenika- baka, dida, teta,rodice....ovi oni....svi živi (i mrtvi). tako da ti ja obožavam šibenik i vodice....ko zagreb.
    evo pa idem ja tamo tih pet dana. mislim da će od toga samo 1 il 2 bit u vodicama..... idem ja svom dalmatincu.... pusa:) javim vam se još. uzivajte!!!:)))

    avatar

    27.10.2006. (07:49)    -   -   -   -  

  • ***dalmatinke u srcu***

    A blagooo tebiii! šta bi mi dale da se malo maknemo iz ovog f... Zagreba... al kako bi moj Ante reko :a sta ces... (L@n@ piše) Mala puno nam se zabavi i obavezno javi kako je bilo, koga je bilo i sta je bilo...sa tvojim dalmatincem ;)! Veliki pozz i cujemo se! Pusek

    avatar

    28.10.2006. (10:55)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...