Komentari

cnn.blog.hr

Dodaj komentar (2)

Marketing


  • srale

    zima je a nemamo ni parkete na mostovima....

    avatar

    25.10.2006. (19:15)    -   -   -   -  

  • fjako

    ne bih se baš složio sa svime rečenim... naime teško je ne činiti ratni zločin kad se ratni zločin čini tebi... i teško je onda gledat kako isti ti koji su činili tebi ratne zločine hodaju slobodno jer je Tuđman rekao "evo zakon o oprostu pa se vi vratite da nam Karla više ne puše za vratom". oni preko granice ne procesuiraju svoje zločince a mi smo "pravna država" pa procesiramo. nije lako sudit sebi a njima ne, jer onda na kraju nismo mi sebe branili nego smo išli okolo, činili zločine na nevinim srbima. kako to da onda još toliko ljudi fali i ne zna se ni di su ako su uopće i pokopani.
    možda je problem u tome što mi jednostavno poklanjamo previše pažnje tome što neko drugi misli o nama...
    a što se tiče sudaca, i oni su samo crvi koji moraju raditi onako kako im se prijeti... interesantno je naime, da se ne smije vršiti pritisak na njih javno i od strane javnosti, ali može u 4 oka i od strane pojedinaca. i normalno je onda da imamo "pravnu državu". ono što treba je i najteže: promjeniti opće stanje svijesti, mišljenja i ponašanja. što više gledam to sam uvjereniji kako "balkanizam" jednostavno ne možeš iskorijeniti iz ljudi.
    da zaključim: ne slažem se sa svim što se radi ali razumijem zašto se tako radi. ono što me brine je činjenica da će u takvom svijetu i društvu morati odrastati i živjeti moja djeca....

    avatar

    26.10.2006. (16:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...