Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • mirisdunje

    ajoj, ne bih ti se uvukla u kozu...lako je kreciti, problem je poslije sve cistiti i ocistiti...ne samo od boje, nego onda vidis i ono sto inace ne bi vidjela....:-)) sretno...lijepu i ugodnu vecer ti zelim...

    avatar

    24.10.2006. (19:20)    -   -   -   -  

  • playera

    Nemam pojma kak se to radi. Mislim , vidla sam i to, nije da zgleda komplicirano...ali, nisam.
    To delaju majstori ili tatek. Naprave dobro pa se ne miješam. Ili se umiješam kad se boja osuši pa skužim da je probil nekakav flekić. Onda oni to poprave. Ja im skuham kavu. Kakav kolač. Potapšam. Jednom sam došla u napast obojat radijatore, ali me napast pustila na putu za Kemoboju. Jer je tam i veliki DM. Pa sam došla u napast da prošvljam po policama. Od tolkih napasti sam jednu morala izabrat. Pogodi koju.
    Blago Paji :))

    avatar

    24.10.2006. (20:09)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Tu smo isti; (...ako prigovaraš...znaš bolje, napravi sam.), a i većinu poslova i volim raditi sam. I na poslu sam sâm. Ali lako je pokrečiti, teži dio posla je čiščenje, gipsanje rupa i gletovanje. Rodul na dršci (valjak), pineli (penzli) škovacera (mišćaflin), drečavo-zelena tuta, kapa od novina na glavi i dobra volja i stvar šljaka. A nakon toga maneštra, maruni, kava i ... pozdraw iz mokre RI

    avatar

    24.10.2006. (22:28)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    sretno i uspješno maljanje ti želim! :)) Joj, muški i boje! I moj veli da postoji samo plava, zelena, crvena, žuta, crna i bijela. Ljubičasta, bordo, roza, prljavo roza, jorgovan, lavanda, tirkizna, petrolej,... to ne kuži ni kaj je ni o čemu pričam,a usput me gleda ko da sam šenula ;)))
    hehe i moja je ko Velebit (rit), al nabacim dekolte i osmjeh, izbacim gležanj i niko ju ni ne vidi ;))

    avatar

    25.10.2006. (10:42)    -   -   -   -  

  • edopeje

    kada sam ja zadnji puta krečio plafon,onda sam krajnje inteligentno u jednoj ruci imao kanticu,a u drugoj pinelić.i onda sam krenuo rukom u kojoj sam držao kanticu skinui sa plafona jednu dlačisu koja je otpala sa pinelića i sasuo si farbu u oči:)))))))

    avatar

    25.10.2006. (16:12)    -   -   -   -  

  • hotmama

    u koju boju krecis? moj muz nikada mi nije dao kreciti, a bome nece ni on. kaze ako izaberes jace boje da to onda moraju profesionalci. problem je u tome ako mi se boja prestane svidjati, ili mislim da sam izabrala pogresnu, nema mjenjanja jer smo to debelo platili.

    avatar

    25.10.2006. (19:49)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    welcoe to the club..ja bi maljala sama, samo prvi put sam to prepustila majstorima jer je trebalo i glet nabacit..idući put ću solo to radit, ak niš drugo, bar će bit manje rifljanja iza njih..

    avatar

    26.10.2006. (22:26)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...