Komentari

antunkauzljar.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Davor000

    Odjeća, smatram, ima više simboličku nego uporabnu vrijednost. Ne nošenje odjeće je loše za tekstilnu i slične industrije. Prema tome, prirodno je da će one nastojati društveno nametnuti mehanizme (oglašavanje i sl.) koje stvaraju želju za odjećom. Ali tu je naravno i izopačenost religijskog mišljenja koje se petlja u sve što je potrebno i nepotrebno.

    avatar

    24.10.2006. (23:50)    -   -   -   -  

  • 012 STATION posada

    Blog ateizam nije vrijedan komentiranja po onoj - margaritas ante porcos iacere......
    Potpuni gubitak vremena je nekome tko se vjerojatno ne osjeća ni dijelom ove nacije objašnjavati pojam vjere, koja nas je vjekovima čuvala od asimilacije. Najžalosnije je što netko čije mišljenje dijeli jedva 2% građana ove države dobija takvu ne zasluženu medijsku pozornost na stranici koja nosi hr domenu. Sramota za uredništvo. Što je sljedeće za očekivati na cool listi? Ovakav ili ovakav blog? Urednici bloga bi trebali znati da demokracija nije tiranija manjine nad većinom.
    P.S. Šalji dalje...

    avatar

    25.10.2006. (13:44)    -   -   -   -  

  • antun.kauzljar

    Manga, nije u redu da isti komentar šalješ serijski svima. Svoj komentar na blogu Ateizam zadrži tamo

    avatar

    26.10.2006. (10:35)    -   -   -   -  

  • sanja_45

    Mi smo samo puki oponašatelji prirode..Samo što je ona racionalna i mudra, za razliku od čovjeka koji sve to nije..Ali je priroda i stvorila nas, mi smo njen najveći izum..:)

    avatar

    28.11.2006. (14:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...