Komentari

81828.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • kora-kri

    Ma bas mi je drago da si malo boljeg raspolozenja i da ste ugledali put ka nekim rjesenjima u zivotu. Ako jos uvijek sredjujete papire onda kuzim da si nervozna, meni je to svojevremeno pojelo zivce. I nemoj misliti da si u zivotu nesto napravila kasno, nema pravila kada je najbolje vrijeme, najbolje je kad covjek osjeti potrebu za tim. Sta bih onda ja trebala reci, ja sam prvo dijete rodila u dvadesetoj, to je fakat prerano. Ali ispalo je sve ok. Sada kad sam u godinama negdje kao ti, voljele bih imati jedno maleno djetesce pored sebe, moje su vec velike cure i ne treba im vise mama kao nekad. A mi zene valjda zauvijek furamo tu potrebu da se brinemo o nekome.
    Budi mi dobro i ne daj se.

    avatar

    24.10.2006. (09:25)    -   -   -   -  

  • grintavac

    Triba se boriti imati cilj ne ne se pridavati

    avatar

    24.10.2006. (13:05)    -   -   -   -  

  • hotmama

    good luck draga varosanko! nadam se da se neke stvari polako rijesavaju! moji roditelji su bili u slicnoj situaciji. Kad smo dosli u Kanadu bili su 36,37 i nije im bilo nimalo lako. U Hrvatskoj smo bili ostavili prekrasnu kucu i tu smo bili prvu godinu kod tete i onda jedno 6-7godina u stanu. koliko puta su zaplakali zbog svega, a ja sam im sve morala prevoditi.

    avatar

    24.10.2006. (14:25)    -   -   -   -  

  • Lelin zivot

    drago mi je procitati da ide bolje. Uz boziju pomoc i malo strpljenja sve ce biti bolje. Dobro si ti to rekla i ja se od srca nadam da ce biti bolje. nikada nije kasno da se pocne. I 40 i nisu neke godine. Ljubim tebe i malene i cuvaj se. Sve sto sam napisala je iz srca pravo na ekran i drago mi je da te to obradovalo. Tu smo za tebe. pozdrav od Lele i malenih. Hvala ti na dobrim zeljama.

    avatar

    24.10.2006. (20:31)    -   -   -   -  

  • Chicago Chick

    Hej, bas mi je drago da si se vratila nakon nekog vremena i da se papiri sredjuju :) !! Bit ce sve dobro, glavno da si optimisticna i imas vjere u sebe i sve ces srediti. a godine su nebitne, nitko ne moze planirat kad ce mu se sta dogoditi u zivotu. a 40 danas nije ono sto je bilo u vriejeme nasih roditelja. sjeti se antickih vremena - tamo su straci imali 30 god :) :)

    avatar

    25.10.2006. (00:06)    -   -   -   -  

  • renki

    svi smo mi u nekakvoj žurbi...
    život će prolatiti pokraj nas...

    avatar

    25.10.2006. (11:33)    -   -   -   -  

  • katrida

    ...........dobar ti dan varošanko..........

    avatar

    26.10.2006. (06:54)    -   -   -   -  

  • Gali

    Moj suprug se svaki put čudi kako laptop stoji na drugome mjestu. Totalni je tutlek za elektroniku :).
    Moja majčica meni često govori da radimo stvari sada dok smo mladi. Trebali bi kupiti veći stani i mi ali uvijek nekako to ostavljamo postrance. Znam da sada mogu to podnjeti financijski, ali kakvo je stanje u RH pomalo me strah. Vjerujem da će sve biti u najboljem redu i da ćeš bez obzira na 40 na leđima sve što uspiješ i ostvariti. Naravno uz mali dodir sa nebesa. On uvijek pomaže, mada nekad toga ni svijesni nismo. Šaljem veliki pozdrav.

    avatar

    26.10.2006. (07:18)    -   -   -   -  

  • neki me zovu anđelom....

    eto i meni je baš drago što sam ugledala jedan svjetliji post,pa okej,četrdeseta,pa još si mlada,sad si u najboljim godinama,tvoji vršnjaci imaju djecu u osnovnoj,bar ovi moji koji su išli na fakultete,a to što sam ja iznimka,to potvrduje pravilo il tako nekako.
    Rekla sam ti,samo malo manje sekiracije i više strpljenja,mora biti bolje.
    Ja sam mislila da mi muž,nikad neće dobitit bolji posao,kad ono odjednom,a opasno se približio pedesetoj,(okej zbilja izgleda puno mlađe,)vodi brigu o zdravlju,i eto u ponedjeljak je krenuo na novi i bolji posao i to u Hrvatskoj u tim godinama.Čudo!!! s nebesa i odluka koja je pala u trenu.Samo još da stari šef,ukoliko ga je ne upucam prije,da sve novce koje mu je dužan.I koje je on pošteno zaradio!!
    Okej,neću ga ubit,ali mi zbilja dođe,a i njegovim ostalim radnicima,bogami.
    Pusa i pozdrav!!::))

    avatar

    26.10.2006. (08:34)    -   -   -   -  

  • ljubica

    Drago mi je da se stvari pokreću i da si bolje :)) U biti svi imamo slične probleme, nijanse su u pitanju.. Neka te prati dobro raspoloženje :))

    avatar

    26.10.2006. (21:02)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Sve je u životu kako treba bit,zato ne gledaj godine nego uživaj što više možeš u svakom trenutku,drago mi je da se nazire rješenje problema.Ugodan vikend.

    avatar

    28.10.2006. (01:12)    -   -   -   -  

  • meani

    avatar

    29.10.2006. (12:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...