Komentari

dragonrage.blog.hr

Dodaj komentar (35)

Marketing


  • HORROR FILMOVI

    ma ono na blogu nisam ja piso,nekakva greška na blog.hr-u danas ili sutra pišem o SAw 3 moram nači malo vremena

    avatar

    23.10.2006. (17:09)    -   -   -   -  

  • SVIJET HORRORA

    Nisam ja ni rekao da je film jadan,ja sam rekao da je to iznimka!
    A što se tiče pozadine,nešto sam isprobavao,ne brini,vratiti ću ja na staro...

    avatar

    23.10.2006. (17:25)    -   -   -   -  

  • pumpkin girl

    Ej...ma imam dva bloga da, onaj drugi je ovako osobni :)
    Film ovako zvuči ok ne baš originalno, ali ajd...no Crash je bio barem meni prejeben, pa ako je ovaj dao dašak te ideje u ovaj scenarij, sigurno je dobro. Iskreno sumnjam da ću ga gledati, to zvuči kao nešto više za mog brata hehe...
    U vezi bannera, take your time.
    A u vezi filma kod mene, plakati često zavaraju, vidjela sam puno odličnih movie-postera koji su na kraju ispali bezveze filmovi...nema to baš smisla ni gledati. May ima jedan od najgorih plakata ikad, a film je odličan. sad me nemoj ubit, ali ja sam opet bila u zagrebu neki dan, samo sam zaboravila javiti ti...ma glupa sam...iduci put javljam...ae pozdrav!!

    avatar

    23.10.2006. (17:43)    -   -   -   -  

  • Undying

    Obožavam većinu filmova na tematiku 2.svjetskog rata,tako da me i ovo interesira.I izlet je bio jednodnevni.Bilo bi predobro da je trajalo par dana.

    avatar

    23.10.2006. (19:43)    -   -   -   -  

  • Chara

    Pa mijenjala sam nadimak zato jer je ovaj bio malo pre dugačak, a i ovaj mi se sviđa. Ti se nasmiješ svim mojim postovima. To je dobro... Pa onda da budem iskrena za ovaj film nisam čula. lol nisam baš u toku sa filmovima :-(

    avatar

    23.10.2006. (22:11)    -   -   -   -  

  • sannchy

    pa joj...evo me..nisam ti valjda tako jako falila? kiss

    avatar

    23.10.2006. (22:14)    -   -   -   -  

  • sannchy

    evo...zelim ti laku noc...kiss

    avatar

    23.10.2006. (22:19)    -   -   -   -  

  • seventhseal

    Ovo cu gledati, zbog Clint Eastwooda. Iako bas ne pratim filmove na temu drugog svjetskog rata. Spomenuo si John Waynea, citao sam da se Amerikanci cesto prepiru oko toga tko je bio bolji od njih dvojice, i cesto biraju bas Waynea kao stereotip pozitivca i americkog vojnika iz vremena divljeg zapada. Iako je Eastwood i rezirao i glumio i okusao se u razlicitim podrucjima. Ne mogu mu oprostiti sto je pomogao Sergiu Leoneu da napravi westerne koji nisu americki a jednako su dobri kao i njihovi. Subjektivnost. :)

    avatar

    24.10.2006. (00:56)    -   -   -   -  

  • Strider-Filmomanija

    Nisam gledo taj film ali volim takve ratne filmove jedan od najboljih mi je Iza Neprijateljskih Vrata,Spasavanje Vojnika Rajana,pa mi je i dosta dobar Kad trube utihnu ja mislim da se tak zove no nema veze,ima jos puno takvih odlicnih filmova....
    Danas budem stavil novi post od filma Shark Hunter!CYA!!!!1

    avatar

    24.10.2006. (13:19)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ pumpkin girl - "Crash" još nisam gledao, ali "Million Dollar Baby" koji je on isto napisao mi je fenomenalan film. Osobno volim filmove sa tematikom WWII, ali kad još Clint režira, koji uz dobru akciju zna i isprofilirati likove...onda to mora biti odlično. Dobro sama radnja možda i nije originalna kad je kao što rekoh ta bitka za Iwo Jimu več prikazana na filmu, nekoliko puta, ali je pristup priči svakako originalan. Radnja se ovdje vrti oko te jedne fotografije i šta je ta fotografija "donjela" njezinim akterima...kužit, to je ono glavno u filmu, a ne samo prikazivanje ratnih scena i samog osvajanja tog otoka. ;-) Baš bih volio da Clint osvoji još Jednog Oscara i za ovaj film, naravno, ako uopće bude nominiran.

    @ seventhseal - Hmmm...pa ja baš i ne bih uspređivao John Waynea i Clinta Easwooda...mislim obojica su mnogo napravila za žanr westerna, ali ja nekako uvijek stavljam Clinta rame uz rame sa Charlesom Bronsonom ili Steve Mcqueenom, iako je za mene da budem iskren jedan i jedini Clint hehe...kao što je u ostalom vidljivo iz mog logoa na vrhu bloga hehe ;-)
    No istina je da je Wayne uvijek glumio čiste pozitivce, a nikada antijunake kao Clint, pa je možda zato to tako, jer Ameri vole da ih se smatra junacima, pravednicima, a Wayne je bio upravo to u svojim filmovima, onaj pravi Američki junak, dok Clint baš i nije, barem ne u večini filmova (npr. fenomenalni "Unforgiven"). Ovo zadnje nisam skužio..."ne možeš mu oprostiti što je pomogao Leoneu da napravi westerne koji nisu americki a jednako su dobri kao i njihovi"?!! Pa ti westerni su fenomenalni...nema boljeg čovjeka od Clinta da glumi u njima...on je rođen za te uloge u Leoneovim filmovima ;-)

    @ Strider - Nisi ni mogao još pogledati taj film kad se još nije pojavio kod nas ;-), tek je prošlog tjedna počeo igrati u Američkim kinima, a kod nas će doči najvjerojatnije nakon Nove Godine. "Iza Neprijateljskih Vrata" i "Spasavanje Vojnika Ryana" su fenomenalni filmovi, iako ja više preferiram ovaj drugi. Gledao sam i "Trube", ali taj film mi nije tak dobro legao kao ovi, iako nije loš. Imam kod kuće i "Hamburger Hill", ali nikako da ga pogledam, čuo sam da je i taj film jako dobar.

    avatar

    24.10.2006. (16:45)    -   -   -   -  

  • seventhseal

    Dragonrage, mislio sam na Amerikance i njihov stav prema toj dvojici.

    avatar

    24.10.2006. (22:59)    -   -   -   -  

  • Fuck the world if they can't understand

    Ovo je istina! Stvarno! Ovo je pismo 1983. Izumio Nicolaus Swarfiled. Tko ga pročita od početka do kraja I učini ono što u njemu piše, biti će I više nego sretan. Pismo je nastalo sasvim slučajno, dok je Nicolaus bio na poslu. Slučajno je otkrio čarobnu formulu pisma. Naime, bit ovog pisma je poslati ga desetorici ljudi u roku od 1 sat. Nakon toga, morate pritsnuti sretnu tipku Caps Lock. NA ekranu vašeg monitora pojaviti će se crni zaslon a na njemu će biti blješteća bijela slova! Tim slovima će pisati što vaša simpatija misli o vama! Čudesno, zar ne? Ali, istina je! Pismo ne smijete prepravljeti niti ga zanemariti, jer ćete se inače razočarati u ljubavi! Sretno!!!!

    avatar

    24.10.2006. (23:26)    -   -   -   -  

  • dr_gonzo

    Ima par filmića koje jedva čekam (npr. Pathfinder), ali Clintov film će biti mrak.
    p. s. - napokon sam upao na tvoj blog, malo mi je duže trebalo, ali sam imao i svojih nekih prbolema sa programima (pokvario se Active X).

    avatar

    25.10.2006. (05:27)    -   -   -   -  

  • Dragonrage

    @ seventhseal - To sam skužio ;-), pa rekoh, možda je to zato jer je Wayne uvijek igrao čiste pozitivce, dok Clint nije. Eto npr. ni Dirty Harry nije baš čisti junak, več antijunak...neki su ga svojedobno čak nazivali fašistom.

    @ dr_gonzo - Da mene kao što vidiš ito jako interesira "Pathfinder", samo sam načuo da je premjera prebačena na narednu godinu!
    Rekoh ti ja da malo duže ostaviš da se otvara blog i da će se otvoriti ;-)

    avatar

    25.10.2006. (11:25)    -   -   -   -  

  • pumpkin girl

    Hehe ajd drago mi je da ti je dobra pjesma :) meni je zvucala malo spooky pa sam ju stavila atmosfere radi...

    avatar

    25.10.2006. (14:26)    -   -   -   -  

  • Panjhead

    Opet WWII....već me strah konzervu otvorit od toga al izgleda da tog nikad dosta.Kad smo već kod toga na OTV-u svaku subotu popodne piče onu staru crno-bijelu partizansku seriju Otpisani...koji je to smijeh :D

    avatar

    26.10.2006. (00:00)    -   -   -   -  

  • sannchy

    aha ti uzivas u mojim ljubavnim jadima...bas lijepo..ma i ja uzivam..hehe..kiss

    avatar

    26.10.2006. (12:45)    -   -   -   -  

  • Strider-Filmomanija

    pozz e trebam savjet daj mireci 2-3 filma koja su tebi dobra ali bez drama i ljubavnih drama hehe,neka novija da skinem s neta imam viska megabajta pa da potrosim prije nego pocne drugi mjesec.Hvala!!!pozzz(neki horor ili neku akciju)

    avatar

    26.10.2006. (14:49)    -   -   -   -  

  • buba mara

    helo, samo da te pozdravim, preumorna sam za čitanje, a vidim da je neka ratna tematika a iskreno, ne volim takve filmove, pa i spašavanje vojnika ryana ili pad crnog jastreba ili bilo koji takav, a svi ga jako hvale , film ........ it's just not my cup of tea :)) imam pitanje za tebe, budući da sam sigurna da ga ovdje mogu postaviti i dobiti anoniman odgovor :))) na mom blogu se nikad ne zna tko čita i tko me spazil ........ nekako sam ukočena u svojoj vezi, i htjela bih se viđati s drugim tipovima, a s dragim sam oko 20 mjeseci, što misliš o tome? ozbiljno pitam, pa ako ti nije mrsko odgovarati na takvo glupo pitanje :)) u mojoj blizini nemam muškog prijatelja koji neće izlajati takvu informaciju, pa zato pitam ........

    avatar

    27.10.2006. (01:37)    -   -   -   -  

  • wes c.addle

    ovo se čini super.......

    avatar

    27.10.2006. (14:33)    -   -   -   -  

  • Fuck the world if they can't understand

    Sorry na onome gore!Nasla sam puuno filmova koji mi se sviđaju,ali još ih nisam pogledala.Moram proć još jednom po tvom i onom HorrorHR blogu pa cu valjda nac nesto.
    BTW thnx na prijedlozima.HvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaH valaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaprijedlozima.Hva laHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHva laHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHva laHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHva laHvalaHvalaprijedlozima.HvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvala HvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvalaHvala

    avatar

    29.10.2006. (08:35)    -   -   -   -  

  • HORROR ZONA

    avatar

    29.10.2006. (22:48)    -   -   -   -  

  • sannchy

    avatar

    30.10.2006. (16:27)    -   -   -   -  

  • buba mara

    avatar

    31.10.2006. (07:43)    -   -   -   -  

  • pumpkin girl

    avatar

    01.11.2006. (22:25)    -   -   -   -  

učitavam...