Komentari

flop.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Lupi glavom o zid

    u jednom si u pravu u potunosti... ok, izađem na izbore... ma nije problem, uvijek idem na izbore... jedino mi je na svakim sve teže odlučiti za koga glasovati!
    ako i ima novih faca, stare im ne daju da dođu do izražaja, a nezavisni... znamo kako oni najčešće prolaze!

    avatar

    23.10.2006. (18:19)    -   -   -   -  

  • nova vizija

    Znaš u čemu je samo problem? Problem je u tome da izbora nema, samo se čini kao da ih ima. Izbori su jedna velika parada na kojoj ljudi misle da će odabirom jedne strane nešto zaista promijeniti! Između čega ćemo birati? Između Sanadera i Račana od kojih jedan i drugi zapravo provode istu politiku? (samo što se to nigdje javno ne smije priznati pa se jedni nazivaju desničari a drugi ljevičari ;D). Nažalost, političkim putem je gotovo nemoguće mijenjati stanje u kojem se nalazimo. Zašto? Zato jer svim odlukama i zbivanjima upravljaju masoni (kao što pretpostavljam i sam znaš) a njih opet kontrolira izvanzemaljska rasa reptilijanaca koji žele ljudsku rasu pretvoriti u robove (možda ti zvuči previše kao SF ali nije tako fantastično ako malo bolje pogledaš, bliže je istini nego što možemo i zamisliti). Što se u tom okruženju može politički promijeniti? Ništa. Ta politika.com je tu čisto kao figura, nešto što se općenito pod krinkom 'demokracije' 'mora' dozvoliti kao 'sloboda izražavanja' da ne bi postalo očito da se radi o prikrivenoj diktaturi, ali oni koji upravljaju neće dopustiti da se utjecaj tog sajta, kao ni bilo kojeg političkog protivnika proširi. (sorry, vidim da pišeš članke za njih, ali ovo ti iskreno kažem). Jedini način da se nešto promijeni je taj da konačno postanemo svjesni u kakvom svijetu živimo, tko vlada svijetom i kakva se manipulacija provodi nad nama! Treba probuditi svijest! Pozdrav.
    P.S. ako ti nije baš jasno o čemu govorim (ali čisto sumnjam), preporučio bih ti da pročitaš par mojih zadnjih postova.

    avatar

    24.10.2006. (20:20)    -   -   -   -  

  • zombbop

    Ne znam samo otkud toliki optimizam. Zašti mislite da će još jedan blog portal nešto promijeniti? Sjećam se euforije koja je pratila Glas 99 kampanju i tada novoosnovani Gong. Mi smo u BJ tad friško osnovali udrugu i nas su htjeli vrbovati da su uključimo, ali smo uglavnom ostali po strani, prvenstveno zbog mojih tvrdih anarhističkih načela :-) Iako sam tad bio sasvim mlad, moja se skepsa pokazala točnom. Cijela kampanja je bila dirigirana izvana od NVO sponzora (što i nije toliki bed), a nova vlast nije promijenila gotovo ništa. Jest, trebalo je srušiti HDZ, zato sam i izašao na izbore i to bi učinio bez virtualne kvazi "revolucije". Još plastičniji primjer je situacija s "Otporom" u Srbiji, al ne bi sad duljio.

    avatar

    25.10.2006. (18:12)    -   -   -   -  

  • srale

    da je sarma ormar, majice bi mi bile uvijek zgužvane..

    avatar

    25.10.2006. (18:42)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...