Nekak smo se pogodili ovaj vikend...HRANA!!!!! A kestene volim, na svakakve načine, i doista privlačno izgledaju na fotografijama. Što se sira tiče...baš taj, Graničar, ili Grabancijaš, su najbolji s bučinim uljem. Ja ih lijepo nasjeckam, dodam MALO bučinog ulja ( ne kao na fotografiji), pa malo češnjaka, chillija, svježe mljevenog papra...i onako s kruhom je super. Ne ide puno, no to niti nije za najesti se. Samo za guštat:))))
23.10.2006. (09:14)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kesteni i sve od kestena su najbolje delicije za mene.mmmmm.kestenpire sa šlagom... mi smo prošli vikend po Sljemenu brali (skupljali) kestene, sva sam ispikana bila, al najveći gušt mi je bio poslije ih peći doma u papati onako fine, vruče i slatke...njam pozdrav iz Zagreba
23.10.2006. (13:19)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
I mene je dugo bunilo kako pitomi kesten može rasti u šumi, a divlji u gradu. :-o Al očito je nazivlje prema jestivosti ploda. Inače, ove godine sam samo jednom jela kestene. Radim u šumi, al ih nisam imala vremena brati. :-(
23.10.2006. (14:24)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gogoo dragi...pesma ..si mislio onu koju sam ti stavila na mail....pesma je krasna kao i Anika...jel jo poznaješ....jako dobra je ona...poljub iz Ljubljane........
23.10.2006. (18:47)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
E, moj gogo0 htjela ja staviti pitomi kesten i kada sam vidjela tvoj blog napravila sam kontru pa ti vidi. Uživala sam sa tvojim kestenima i namoćila maramicu slinama Ksenija
Ps Zanemari link to je od moje familije
23.10.2006. (21:34)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@umorno_oko, mislim kako bi ove marune jela i djeca u vrtiću. Pozdraw jugu @ledena, bratić mi je sam delao graničar i ispao je sličniji grabancijašu i još je dodao začine. Ne znam, u jesen samo o hrani pišemo, udebljat ćemo se. @mama44, u Lignju će biti i cilj pustolovne utrke 'Učka trek', ali ja idem trčati u Zaprešić. @BW, možda dođem u nedjelju u Liganj ako mi posao dozvoli, pa ću tebe uslikati, he. Pozdraw @brunhildina, pikaju ko morski ježinci, dok oni divlji (gradski) manje pikaju. Pozdravi mi Sljeme @mirisdunje, ovdje je stalno toplo, evo pišem u kratkim rukavima a spavam pod tankom dekicom @šumarKA, morat ćeš se jenom iskrasti s posla i brati kestene. Hm, u zadnje vrijeme pišem samo o Učki, morat ću se malo prebaciti na druge planine. @pegica, naravno da je dobra. Pozdraw LJ iz dosta tople RI @Ksenija, vidio sam, ako je riječ o kiviju. A lovranski maruni su i najskuplji jer su najveći. @majstorica s mora, bili su dobri i oni u Lovranu i u Dobreću. Pozdraw sa Rujevice
24.10.2006. (01:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
vjerujem da naši dragi Romanticus i Ericca imaju neki gurmanski recept koji istovremeno uključuje i marune i dobro nam znane slavonske delicije, pa ih molimo ovim putem da to podijele s nama :)
24.10.2006. (07:49)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mmmm, maruni, tema ko stvorena za mene! doduše, najdraži su mi, i kao takve sam ih jedino i jeo, klasično pripremljeni, pečeni na "špaheru", ali pretpostavljam da ni ostale delicije od ovog ploda nisu za "bacit"! ;)
24.10.2006. (08:28)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Biciklistička utrka i kestenje...kud ćeš bolje, zakaj tak nešto nema kod nas, još se nitko u BJ nije sjetio kestenijade. Ovako, kestenje pečemo kod kuće i kuhamo u loncu. A kestene volim svakako - s rumom, u kolačima, kao kesten pire, obične pečene, još da mi je maruna nabaviti. Blago tebi, baš ti zavidim, a ni ona kotlovinica nije loša, uh...Pozdrav iz našeg oblačnog BJ :)))
24.10.2006. (12:51)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mmm, koliko kestenja...obozavam kesten pire sa slagom...., a volim i peceno kestenje....negdje kasu kostanje, negdje maruni....ali , kako god, dobro je....Zelim ti lijep i uspijesan ostatak dana....
24.10.2006. (14:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
joj kesteniiiiiiiiiiii OBOZAVAM ih i sve delicije od njih! Covjece, ti gdje god krenes stalno neka klopa oko tebe...pa tko onda ne bi planinario! Uf, bum si ih kupila pa cu ih veceras ispeci! Pozdrav sa ljigavo tople r.s.J.
24.10.2006. (16:22)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kako su ti dobre fotke... Moram prioznati da mi nije fora doma peći marune jer mi imaju poseban okus u Lignju i Dobreću, a još ako u pozadini negdje bend svira potresujku...super kombinacija. Pozdrav preko brda!
24.10.2006. (17:37)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Mmmm ova vaša marunada je zaista slasna. Pogodio si kada si rekao da bi i mi kod vas dobro omastili brke :-)) Jako lijepo organizirano. Mi se idući vikend pripremamo za tradicionalnu kestenijadu, a to je nešto kao izletnička tura, odlazak u šumu i prikupljanje kestena. Jedino je vrijeme upitno. Pozdrav
24.10.2006. (21:12)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kod tebe se osjećaj bajkoviti duh nekih pomalo prošlih, a tako lijepih vremena, kada su ljudi i priroda nekako išli ruku pod ruku. Kako lijepe slike, posebno prva i zadnja, profi. Jedni su mi kesteni ostali u posebnom sjećanju. Nakon što smo ispekli kestene vidjeli smo da nam je ostalo dosta žara, pa da ne propadne okrenuli smo i neke kobasice. Iako zvuči malo perverzno, bilo je baš slasno. Naravno, vina nije manjkalo. U vrijeme kestena obično pijemo mladi Portugizac. Serbus :)
25.10.2006. (00:17)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Da_Vinci, ne sumnjam kako će pravi gurmani pronaći i takve recepte. pozdraw jugu @brlje, pečeni su i meni najbolji, ali dok su topli, ali i pire u kolačima je super @misko, čudno, ali i ovdje na Rujevici je kišno i tmurno. Je li noga bolje? @fanny7, ali zato imaju Koprivničanci na Bilogori već tradicionalnu kestenijadu. Inače, maruni su bili po 25 kn/kg, ali imaš obične kestene po 5-8 kn. Pozdraw oblačnom BJ iz oblačne RI @Svantevid, Lovranski maruni su najveći i najskuplji, ali se o njima i najviše brine. Dođi ih probati. @lotosica, kažu za oči boje maruna da su najtoplije. A treba uživati, zar ne? Pozdraw iz kišne RI @mirisdunje, topli kostanji lijepo griju ruke u hladnim večerima, ali još uvijek je toplo @mentina, kažu kako se nakon hodanja po planinskom zraku otvara apetit, pa valjda zato. @pple, rekoh, mogu ih probati i u RI, ali Dobreć i Liganj su baš za pravi ugođaj @ericca35, vidiš kako ja mislim na vas, a tek kad dođete... Pozdraw sa toplog Kvarnera
25.10.2006. (01:21)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
hi, s obzirom da mi sestra živi u Ri, tj. u tvome gradu često potrefimo doći na Marunijadu, a eto ove godine smo ju profulali, šteta. I sasvim usput mala oda tvome gradu: obožavam i Rijeku i ljude tamo. Tako su svi uvijek prijateljski raspoloženi i ljubazni da je to uopće teško i zamisliti. A svima stalno ponavljam da se jedino u Ri, ma kako to glupo zvučalo, ali odmorim dok vozim gradom. Svi kao da su željni propustiti onoga drugoga bez obzira tko ima prednost, i svi jako spretno i brzo voze. A da ti ne kažem da baka sestrine kolegice s posla za moju sestru obavlja kemijsku čistionicu, njena mama zubara, a ponekad i pazi sad ginekologa, a njen tata joj zabija čavle po stanu, neki nepoznati lik joj slaže struju u nemoguća vremena, ono oko 10 uvečer, a predstojnik u zgradi posebno brine da njoj po daski na prozoru ne padne kapčica tekućine iz susjedove klime, a neke drage susjede zaljevaju joj kaktuse pa sam ja onda cijelo prizemlje snabdjela sa kaktusima .... svi su uvijek dobre volje, pa se ja pitam a šta vi tamo jedete da ste tako pažljivi i susretljivi :)
25.10.2006. (07:32)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
umorno_oko
Mmmmmmmmmm, maruni ..... mljac!
23.10.2006. (08:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ledenaicy
Nekak smo se pogodili ovaj vikend...HRANA!!!!!
A kestene volim, na svakakve načine, i doista privlačno izgledaju na fotografijama.
Što se sira tiče...baš taj, Graničar, ili Grabancijaš, su najbolji s bučinim uljem. Ja ih lijepo nasjeckam, dodam MALO bučinog ulja ( ne kao na fotografiji), pa malo češnjaka, chillija, svježe mljevenog papra...i onako s kruhom je super. Ne ide puno, no to niti nije za najesti se. Samo za guštat:))))
23.10.2006. (09:14) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mama44
..aa, konačno nešto iz mojih krajeva...ako Bog da, i vrijeme, odo ja u Liganj u subotu...pozdrav, Gogoo...:))
23.10.2006. (10:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
BW
Bila sam onaj prošli vikend, a sada mi je žao što nisam išla ovaj pa da se susretnemo....lijepo si to uslikao....pozdrav tebi gogoo.
23.10.2006. (11:01) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Brunhilda
kesteni i sve od kestena su najbolje delicije za mene.mmmmm.kestenpire sa šlagom...
mi smo prošli vikend po Sljemenu brali (skupljali) kestene, sva sam ispikana bila, al najveći gušt mi je bio poslije ih peći doma u papati onako fine, vruče i slatke...njam
pozdrav iz Zagreba
23.10.2006. (13:19) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mirisdunje
jutros magla, velika je vlaga, sada sunce jedva probija...ma grozne tempraturen razlike...ugodan ti dan zelim...
23.10.2006. (13:50) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
šumarKA
I mene je dugo bunilo kako pitomi kesten može rasti u šumi, a divlji u gradu. :-o Al očito je nazivlje prema jestivosti ploda. Inače, ove godine sam samo jednom jela kestene. Radim u šumi, al ih nisam imala vremena brati. :-(
23.10.2006. (14:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pegica
Gogoo dragi...pesma ..si mislio onu koju sam ti stavila na mail....pesma je krasna kao i Anika...jel jo poznaješ....jako dobra je ona...poljub iz Ljubljane........
23.10.2006. (18:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Zurl
E, moj gogo0 htjela ja staviti pitomi kesten i kada sam vidjela tvoj blog napravila sam kontru
pa ti vidi. Uživala sam sa tvojim kestenima i namoćila maramicu slinama
Ksenija
Ps Zanemari link to je od moje familije
23.10.2006. (21:34) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Majstorica s mora
Cijeli dan sam u marunima, od jutros kolači,a večeras kuhani...
23.10.2006. (23:16) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
@umorno_oko, mislim kako bi ove marune jela i djeca u vrtiću. Pozdraw jugu
@ledena, bratić mi je sam delao graničar i ispao je sličniji grabancijašu i još je dodao začine. Ne znam, u jesen samo o hrani pišemo, udebljat ćemo se.
@mama44, u Lignju će biti i cilj pustolovne utrke 'Učka trek', ali ja idem trčati u Zaprešić.
@BW, možda dođem u nedjelju u Liganj ako mi posao dozvoli, pa ću tebe uslikati, he. Pozdraw
@brunhildina, pikaju ko morski ježinci, dok oni divlji (gradski) manje pikaju. Pozdravi mi Sljeme
@mirisdunje, ovdje je stalno toplo, evo pišem u kratkim rukavima a spavam pod tankom dekicom
@šumarKA, morat ćeš se jenom iskrasti s posla i brati kestene. Hm, u zadnje vrijeme pišem samo o Učki, morat ću se malo prebaciti na druge planine.
@pegica, naravno da je dobra. Pozdraw LJ iz dosta tople RI
@Ksenija, vidio sam, ako je riječ o kiviju. A lovranski maruni su i najskuplji jer su najveći.
@majstorica s mora, bili su dobri i oni u Lovranu i u Dobreću. Pozdraw sa Rujevice
24.10.2006. (01:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Vinci
vjerujem da naši dragi Romanticus i Ericca imaju neki gurmanski recept koji istovremeno uključuje i marune i dobro nam znane slavonske delicije, pa ih molimo ovim putem da to podijele s nama :)
24.10.2006. (07:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
brlje
mmmm, maruni, tema ko stvorena za mene! doduše, najdraži su mi, i kao takve sam ih jedino i jeo, klasično pripremljeni, pečeni na "špaheru", ali pretpostavljam da ni ostale delicije od ovog ploda nisu za "bacit"! ;)
24.10.2006. (08:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
misko
Sad si mi otvorio glad! Pozdrav sa kišovite Kozale..
24.10.2006. (11:28) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
fanny
Biciklistička utrka i kestenje...kud ćeš bolje, zakaj tak nešto nema kod nas, još se nitko u BJ nije sjetio kestenijade. Ovako, kestenje pečemo kod kuće i kuhamo u loncu. A kestene volim svakako - s rumom, u kolačima, kao kesten pire, obične pečene, još da mi je maruna nabaviti. Blago tebi, baš ti zavidim, a ni ona kotlovinica nije loša, uh...Pozdrav iz našeg oblačnog BJ :)))
24.10.2006. (12:51) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Svantevid
Divni su ti maruni! Kod mene ima kestena al očito neka druga sitnija vrsta. Dobri su mi pečeni ;)
24.10.2006. (12:54) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
LOTOS
predivno ovo kestenje
ima boju kao moje oci;)
zelim ti ugodan dan a
u zürihu je toplo i suncano
s vjetrom! pozdrav
24.10.2006. (13:55) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
mirisdunje
mmm, koliko kestenja...obozavam kesten pire sa slagom...., a volim i peceno kestenje....negdje kasu kostanje, negdje maruni....ali , kako god, dobro je....Zelim ti lijep i uspijesan ostatak dana....
24.10.2006. (14:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
MENTINA
joj kesteniiiiiiiiiiii OBOZAVAM ih i sve delicije od njih! Covjece, ti gdje god krenes stalno neka klopa oko tebe...pa tko onda ne bi planinario! Uf, bum si ih kupila pa cu ih veceras ispeci! Pozdrav sa ljigavo tople r.s.J.
24.10.2006. (16:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@pple
Kako su ti dobre fotke...
Moram prioznati da mi nije fora doma peći marune jer mi imaju poseban okus u Lignju i Dobreću, a još ako u pozadini negdje bend svira potresujku...super kombinacija.
Pozdrav preko brda!
24.10.2006. (17:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ericca_35
Mmmm ova vaša marunada je zaista slasna. Pogodio si kada si rekao da bi i mi kod vas dobro omastili brke :-)) Jako lijepo organizirano. Mi se idući vikend pripremamo za tradicionalnu kestenijadu, a to je nešto kao izletnička tura, odlazak u šumu i prikupljanje kestena. Jedino je vrijeme upitno. Pozdrav
24.10.2006. (21:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
LOTOS
vidim da uzivas bas fino
zelim ti ugodnu noc
25.10.2006. (00:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kiwi-club zadovoljstvom protiv kila
Kod tebe se osjećaj bajkoviti duh nekih pomalo prošlih, a tako lijepih vremena, kada su ljudi i priroda nekako išli ruku pod ruku. Kako lijepe slike, posebno prva i zadnja, profi. Jedni su mi kesteni ostali u posebnom sjećanju. Nakon što smo ispekli kestene vidjeli smo da nam je ostalo dosta žara, pa da ne propadne okrenuli smo i neke kobasice. Iako zvuči malo perverzno, bilo je baš slasno. Naravno, vina nije manjkalo. U vrijeme kestena obično pijemo mladi Portugizac. Serbus :)
25.10.2006. (00:17) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
gogoo
@Da_Vinci, ne sumnjam kako će pravi gurmani pronaći i takve recepte. pozdraw jugu
@brlje, pečeni su i meni najbolji, ali dok su topli, ali i pire u kolačima je super
@misko, čudno, ali i ovdje na Rujevici je kišno i tmurno. Je li noga bolje?
@fanny7, ali zato imaju Koprivničanci na Bilogori već tradicionalnu kestenijadu. Inače, maruni su bili po 25 kn/kg, ali imaš obične kestene po 5-8 kn. Pozdraw oblačnom BJ iz oblačne RI
@Svantevid, Lovranski maruni su najveći i najskuplji, ali se o njima i najviše brine. Dođi ih probati.
@lotosica, kažu za oči boje maruna da su najtoplije. A treba uživati, zar ne? Pozdraw iz kišne RI
@mirisdunje, topli kostanji lijepo griju ruke u hladnim večerima, ali još uvijek je toplo
@mentina, kažu kako se nakon hodanja po planinskom zraku otvara apetit, pa valjda zato.
@pple, rekoh, mogu ih probati i u RI, ali Dobreć i Liganj su baš za pravi ugođaj
@ericca35, vidiš kako ja mislim na vas, a tek kad dođete... Pozdraw sa toplog Kvarnera
25.10.2006. (01:21) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
priče iz planine...
hi, s obzirom da mi sestra živi u Ri, tj. u tvome gradu često potrefimo doći na Marunijadu, a eto ove godine smo ju profulali, šteta.
I sasvim usput mala oda tvome gradu: obožavam i Rijeku i ljude tamo. Tako su svi uvijek prijateljski raspoloženi i ljubazni da je to uopće teško i zamisliti. A svima stalno ponavljam da se jedino u Ri, ma kako to glupo zvučalo, ali odmorim dok vozim gradom. Svi kao da su željni propustiti onoga drugoga bez obzira tko ima prednost, i svi jako spretno i brzo voze. A da ti ne kažem da baka sestrine kolegice s posla za moju sestru obavlja kemijsku čistionicu, njena mama zubara, a ponekad i pazi sad ginekologa, a njen tata joj zabija čavle po stanu, neki nepoznati lik joj slaže struju u nemoguća vremena, ono oko 10 uvečer, a predstojnik u zgradi posebno brine da njoj po daski na prozoru ne padne kapčica tekućine iz susjedove klime, a neke drage susjede zaljevaju joj kaktuse pa sam ja onda cijelo prizemlje snabdjela sa kaktusima .... svi su uvijek dobre volje, pa se ja pitam a šta vi tamo jedete da ste tako pažljivi i susretljivi :)
25.10.2006. (07:32) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...