Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • playera

    Fanny, želiš nam nakon svega reći da si na fotografiji ti?!!
    Ako je tome tako, vrijeme je i da u meni nešto "pukne".
    Ja sam ti inače kanta za smeće. Rijetko predvidim porciju za sebe, ali zato smažem (ah, te korice kruha) sve što na tanjuru ostane iza mojih pačića. A toga kroz dan bude.
    Kile...gore-dole i obrnuto. Ubrzo nakon što sam rodila prvo dijete sam bila vitkija nego prije trudnoće, nakon drugog mi je trebala godina dana. Pa se ne usudim na treće :))

    avatar

    22.10.2006. (23:34)    -   -   -   -  

  • Uranova Pikula

    :)))))))))) ma fanny je mršava :))))))) kisss ti .))

    avatar

    23.10.2006. (00:03)    -   -   -   -  

  • GAJINE GLUPOSTI

    neko veli...............polije jebanja, nema kajanja...........a neko veli poslije jela nema skidanja kila...ma samo ti papaj.......te parole se ja držim..jedem dok se ne raspuknem............

    avatar

    23.10.2006. (10:49)    -   -   -   -  

  • ledenaicy

    Uz toliku kritiku teško da ćemo ti i ja na kavu:)Što bi tek meni rekla??:)))
    Kažeš.."ne stati s tih par kila viška vodi u propast..." Pa kud baš tamo:))))
    Samo ja sam sve kile dobila u trudnoćama. Čini mi se da je to neka gadna hormonska igra koja me dovodila do ludila. Ono što si pisala o jelu..ma ni približno nisam toliko jela. Osobito u ovoj drugoj trudnoći. No, u drugoj sam uspjela izdržati prvih šest mjeseci trudnoće samo sa tri dobivena kg. Ostalo, do 18 kg, sam dobila u zadnja dva i pol mjeseca. Ne pitaj me kako, ne znam ni sama..

    avatar

    23.10.2006. (12:54)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Ja ujutro napravim samo desetak, za razbuđivanje, ali sad ću morati pojačati da ne zaostanem. Na mene se baš ne prima, ali i ne mogu pojesti puno. Zato je bicikl dobar, sjediš a iđeš i skidaš kile. Pozdraw iz oblačne RI

    avatar

    23.10.2006. (13:09)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok, draga...ja mislim da to nije tako strašno. Svakako je dobro paziti na kilažu, ali nikako ne i pretjerivati. Uostalom, ja i dalje smatram da je ljepše vidjeti neku popunjenu ženu nego neku mršavicu. Ali to je već stvar ukusa. Kod mene je isto bilo zanimljivo, nisam toliko dobila u samoj trudnoći, već nakon nje, ha ha..Pozdrav, draga..cmokkkk.

    avatar

    23.10.2006. (16:04)    -   -   -   -  

  • jednostavan život za komplicirane

    Ne mogu vjerovati da si smršavila vježbajući samo trbušnjake (i ne jedući). Kako ja imam rizičnu trudnoću, ne smijem vježbati, i mogu ti reći da jedva čekam da rodim, pa se počnem više kretati. Svuda ćemo ići moj bebo i ja... Sad sam u 28 tjednu, i nekih 7 kila u plusu, a što će biti do kraja, vidjet ćemo.

    avatar

    23.10.2006. (17:25)    -   -   -   -  

  • neki me zovu anđelom....

    tvoj kometar mi je najbliži,vrtiš tvoj film,samo mene ti to malo i košta,ali opet baš me briga...
    a đe me nađe......obožavvvaaammm sireve...sve.....i gorgonzolu i ementaler i paški i ovaj i onaj i dimljeni i parmezan,ajme parmezan.....
    a išla u kino jesti grickalice,a spominje predigru..khm,khm.....išla si ti dečke ljubit...::))
    Nisam još bila,a i kako bi u onom velikom crvenom,kao li se zove Sinestar il sl.....ali bum...jednoga dana....
    a jesi vidila što mi djete(o kojoj sam pisala,ali samo sa simpatijom,ma zna ona to) reče,da nastavim dalje sa svojim "perverznim" pisanjem,u šali,da me neće čitati,a ni kćer me ne čita,njoj je to dooosadnooo....bla,bla.....aj vozdra i pusa::))))
    Trbušnjake????
    Ne,hvala.Svaka čast.Mrzim ih.Jak karakter imaš.Bokić::)))

    avatar

    23.10.2006. (17:47)    -   -   -   -  

  • katrida

    ........i ja se baš mislim da skinem dva kila , a ne nabacim 4 preko zime........ja 169 cm i 72 kile, a letim sa 69 kila.......idem se baš izvagati jer u ovim godinama ni ne primjetiš a 3 kila došla......a di je biologija - posli četrdesete se gubi struk...........pozdravić........

    avatar

    23.10.2006. (17:57)    -   -   -   -  

  • fanny

    Pa nije vrag da mi ne vjerujete, kako ne bi skinula kile s 200 trbušnjaka? Ne možeš salo oko trbuha skinuti samo s dijetom ili ne daj bog s - trčanjem, to je bespotrebno. Znam ženu, moja vršnjakinja - pretrči dnevno po 3000 m, ali salo s trbuha ne "miče". A jadna sva se preznoji. No, ja sam izabrala trbušnjake, pa se nisam morala odricati toliko hrane i nisam gladovala. A četrdeseta? Nju sam prošla i što ima veze, ne dam se ja, još nosim bikini...

    avatar

    23.10.2006. (22:53)    -   -   -   -  

  • Auroraisa

    Pozdrav...

    avatar

    24.10.2006. (01:09)    -   -   -   -  

  • hotmama

    hey fanny, ooobozavam masline i sir. ali, moje skidanje kila je super krenulo, vjezbam redovito i vec nosim broj manje. pozdrav!

    avatar

    24.10.2006. (04:00)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    Bravo ti! i tek tolko da znaš i ja ću ti se pridružiti u vježbanju, u dijeti neću jer mi koja kila više dobro stoji (bar imam kaj stavit u grudnjak), ak je sve utegnuto onda je ok. Najgorje mi je vidjet mlohave ljude, čak i mršavice, a ritica viri iz badića i klatari se-UŽAS!
    Hehe i ja plešem dok glancam po stanu...nemrem plasat na Cesariu, ona mi je za opuštanje ili podloga za trač partiju, obično đipam na salsu ili tak nekaj (tih latino cd-a sam nakupila što prije, što od kad nećak pleše...)
    hehe mogle bi metnut mjere na blog pa kontrole svakih tolko ili je to pre intimno i pre degutantno ha?

    avatar

    24.10.2006. (13:33)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...