Komentari

armija.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • Amanda Harrison

    Zakon post!!! ha, najjace mi je ono s hagridom. a u k..., ja tebe uvijek branim i na kraju... vidis sta se desi..jaoj meni! znaci ipak si ti spijun!sram te bilo,kak nas smijes tak lagat:)
    p.s.Kako je ono sranje u pop up prozoru????? jel se to netko zeza ili sta... nije valjd da ta papiga fakat oce zbrisat blog?????pa ako ima to u namjeri sam da se zna da nitko ovdje nije osnviatelj DA;vec je to bila hermiona!!!!osnivatelj ovog BLOGA je diana i ona je tu "glavna faca", prema tome samo ona moze biti osnivacica i nitko drugi(jasno??)... i ako ova prijetnja ostaje, smtram da se treba promijeniti korisnicko ime i lozinka...
    p.s.Maggie,nadam se da je dobar naslov...

    avatar

    22.10.2006. (21:56)    -   -   -   -  

  • Ruth Potter

    Maggie,super post! Napokon su se članovi pokrenuli i počeli pisat postove nakon one duuuuuge stanke.Jedini aktivni članovi su Navanda,Maggie,Amanda i ja.
    P.S. također se pitam kakva je ono glupost u prozorčiću?? čekam odgovor!!! (jel papiga ara poludila?????) Pusssssssssssssa svima!!!!!!!!!

    avatar

    23.10.2006. (12:52)    -   -   -   -  

  • isabell black

    Ajme, fala ku#cu da je neko napiso post... Maggie, zakaj baš sve moraš reć Voldyju? Pa on je kreten... I ne vjerujem da bi sa zadovoljstvom prihvatio da ima kćer, al nema veze... I ja sam isto pitala kaj je to s pop up prozorom... Zapravo, pitala sam dal sam ja jedina koja to primijećuje... A prošlo je više od 6 sati, jer je taj prozor bio još jučer tu... I nekaj bi rekla na ovaj komentar gore, al mislim da bi za mene i za sve bilo bolje da zašutim... Lol...

    avatar

    23.10.2006. (13:09)    -   -   -   -  

  • Windy

    Ovo je za našu Aru! Kaj je tebi????????? Ja ne uzimam sve zasluge sebi, samo sam rekla da sam ja napravila blog i to te da imam valjda pravo ostati u boxu a i u priči iako me ne morate pretjerano spominjat! Ako to ne makneš, promijenit ćemo korisničko ime i lozinku i nećeš znat za to! Sorry, ja sam imala sve dobre namjere, a li imam svjedoke koji su tu otkad sam napravila blog! Nisam niti šefica niti ništa! Zato prestani (oprosti mi, ali tackva je situacija) srat!!!!!!!!!!!

    avatar

    23.10.2006. (16:40)    -   -   -   -  

  • Windy

    I maknula sam prozor jer su to gluposti! Nadam se da je sad dosta, inače mijenjamo korisničko ime i lozinku!

    avatar

    23.10.2006. (16:46)    -   -   -   -  

  • Windy

    Hvala ti Amanda! Ali nisam ja glavna "faca"! Samo sam napravila blog, a ne DA! I to je to!

    avatar

    23.10.2006. (16:47)    -   -   -   -  

  • Amanda Harrison

    Ljudi, netko je podmetnuo VIRUS u ovaj blog!!!!!ja sad lijepo otvorim DA kad mi antivirusni javlja da je otkrio VIRUS!!!!Fala bogu da imam tak dobar antivirusni, ali sigurna sam da netko nema pa bi mu moglo donijeti stete to na kompu.ja mislim da bi se trebalo mijenjati korisnicko ime i lozinka ili zbrisat ovaj blog pa otvorit drugi ili neka netko ukloni taj vrazji virus!!!!jer ako se nista ne poduzme mozda odlazim sa SVIH ZAJEDNICKIH(a napose s DA) blogova jer ja ne zelim da meni,ili bilo kome drugom,netko podmece viruse na komp. ja ne zelim riskirat da mi zbog neke opsjednute budale strada komp!!!
    btw,neka neko poprica s tom papigom jel to fakat ona napisala ili se to neko zaje... (jel ja cu popizdit)
    p.s.Diana to "glavna faca", nisam znala kako da se izrazim da bih rekla da si ti smislila ovaj blog i da DA postoji TVOJOM zaslugom:)

    avatar

    23.10.2006. (19:13)    -   -   -   -  

  • Amber

    hmmmmmmmmm, sviđa mi se... ja sam nekoć bila član reda.... bilo je to davno.... a sad ima i Da i VA, valjda znatešta znači VA ( voldemortova armija)

    avatar

    23.10.2006. (20:17)    -   -   -   -  

  • isabell black

    Ljudovi, jako mi je žao, al ja vam nemam vremena za ovaj blog... Zapravo, to je samo jedan od razloga... Maknula sam se iz svih boxeva... Naravno, ostavit ću vas u linkovima i nastavit ću vas čitat... Sam kaj osobno mislim da vam neki upropaštavaju blog (neću imenovat), a to je još jedan od razloga kaj odustajem od bloga... Puffa svima...

    avatar

    24.10.2006. (21:44)    -   -   -   -  

  • Ruth Potter

    joj kakve su to gluposti..............virusi......daj molim vas tko got to radi nek prestane.I bolje da ak netko ne želi pisat da ode s bloga..........kiss svima

    avatar

    26.10.2006. (11:57)    -   -   -   -  

  • Ashlee Amber McKenzie

    Ja sam uspjela maknuti sve viruse, barem kod mene mi više ne javlja da ih ima, Maggie, odličan ti je post, što to je to bilo sa pop up prozorom?nisam baš u toku...puffa
    @Ruth:i ja sam aktivni član bloga!!! :)

    avatar

    26.10.2006. (17:20)    -   -   -   -  

  • Ashlee

    je li to netko mene zajebava???koja je slučajnost da u 3 dana na isti blog dođe 6 virusa, i to 2 minutu nakon što sam napisala da sam izbrisala viruse sa ovog bloga???ako je to netko od članova DA neka kaže odmah, prije nego ga ja dohvatim :/ JAKO SAM LJUTA!!!

    avatar

    26.10.2006. (17:46)    -   -   -   -  

  • Ashlee

    AKO I VAMA POŠALJU VIRUSE, ODMAH IZBRIŠITE TAJ KOMENTAR SA TIM KODOM, ALI I TAMO DI PIŠE U BLOGEDITORU KOMENTARI!!!

    avatar

    26.10.2006. (17:50)    -   -   -   -  

  • Windy

    Pošto ste mi rekli da je Ara podmetnula virus, a i moj komp mi je to javio, ja sam promijenila korisničko ime i lozinku te ću vam poslati na mail, svima, osim Ari jer ona više nije članica. sorry, ali fakat je previše...
    PS. ja sam rekla da nemam vremena za pisanje, samo vodim računa da ovaj blog opstane!

    avatar

    27.10.2006. (14:29)    -   -   -   -  

  • Windy

    Windy je...

    avatar

    27.10.2006. (14:36)    -   -   -   -  

  • Windy

    Za sada sam svim članovima koji su u boxu poslala mail s korisničkim imenom i lozinkom, ali ovima nisam pa ako znate njihov mail, vi im pošaljite: Anna Rackwish, Jenny, Chloe, Navanda Trenthey!
    HVALA! Papiga Ara, ti više nisi članica i izbacila sam te iz boxa!

    avatar

    27.10.2006. (15:04)    -   -   -   -  

  • Ashlee Amber McKenzie

    meni se neće ulogirati sa novom lozinkom

    avatar

    27.10.2006. (15:45)    -   -   -   -  

  • Windy

    Ma slučajno sam vam jedno slovo krivo poslala, sad sam promijenila pa se probajte ponovo ulogirati s onom koju sam vam poslala!

    avatar

    28.10.2006. (11:59)    -   -   -   -  

  • Ashlee Amber McKenzie

    u redu je, sada valja

    avatar

    28.10.2006. (12:43)    -   -   -   -  

  • Papiga Ara in Hogwarts

    avatar

    29.10.2006. (14:28)    -   -   -   -  

  • Papiga Ara in Hogwarts

    avatar

    29.10.2006. (14:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...