Komentari

peratovic.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • zamiel

    "Tanja Božić, novinarka bliska ravnatelju SOA-e Tomislavu Karamarku i njegovu kumu Vladimiru Faberu"

    Zanimljiva rečenica, za upućene...

    avatar

    22.10.2006. (12:01)    -   -   -   -  

  • zamiel

    "Tanja Božić, novinarka bliska ravnatelju SOA-e Tomislavu Karamarku i njegovu kumu Vladimiru Faberu"

    Read between lines...

    avatar

    22.10.2006. (12:04)    -   -   -   -  

  • lolina

    odi v rit ti i ćirilica ;)))

    avatar

    22.10.2006. (12:48)    -   -   -   -  

  • No name !

    Bez zlih primisli, ali Biljana Sucic, odnosno danas Terezija Barbaric je prilicno upitni svjedok iz slijedecih razloga: Razvela se i udala za Barbarica kojem je obecala lovu sa tajnih racuna na kojima ona ima punomoc. Kada se to pokazalo kao netocno, Barbaric je jednostavno mlati gotovo svaki dan, pa ista zavrsava na lijecenju (psihijatrijskom) i iz bolnice naziva sve poznate i manje poznate s time da neke po sitno ucjenjuje, ali na srecu bez posljedica ! Pitanje je koliko ona ima dokumenata (kopije) s kojima se prijetila ili hvalila, kako kome i sto ti dokumenti danas pretstavljaju i sto se moze "dokazati" !? Vjerovatno se moze izvesti jedna vrsta rekonstrukcije, ali treba napomenuti da je poprilican broj dokumenata potpisivala sama Sucic u ime ministra Martinovica, cak i njegovim imenom ! To je samo sitnica izvucena iz citave price, ali ako cemi iskreno trebalo bi vec jednom dignuti ruke od toga, a ne zamarati javnost sa pricama i konstrukcijama od kojih je gotovo 90% izmisljeno ! Treba se okrenuti danasnjici i buducnosti, jer tako i tako, se ni Zagorcu ni Petracu, ni.....nece nista dogoditi ! Kome je sve to danas potrebno !?

    avatar

    22.10.2006. (15:58)    -   -   -   -  

  • NF

    jedno vrijeme je politika bila znatno zanimljivija od vjesnika pa ju je i moj otac donosio kući. zatim su počeli tonuti u velikosrpsko miloševićevo blato. najbolja mi je ratna priča, ritual, marko vešović i dalje u opkoljenom sarajevu kupuje nedjeljnu politiku, vadi šahovske stranice i ostatak baca u najbliže smeće. da su te objavili u nedjeljnom broju, možda bih se, nakon tolikih godina, potrudio nabaviti politiku ;P

    avatar

    22.10.2006. (16:14)    -   -   -   -  

  • Ovo je genijalno: "S druge strane, Terezija Barbarić, ranije Biljana Sučić, upućena je iz kabineta Mladena Bajića da prije nego što da iskaz u Državnom odvjetništvu, obavi razgovor u Uredu predsjednika. Prema informacijama bliskim Pantovčaku, ključna svjedokinja u slučaju pronevjere iseljeničkih i državnih novaca pod okriljem šverca oružja, do sada je u proteklih 10 dana, dva puta bila na razgovoru kod Predsjednika Stjepana Mesića. Tim je razgovorima bio nazočan i Saša Perković, predsjednikov savjetnik za nacionalnu sigurnost, iako je Terezija Barbarić upozorila Predsjednika Mesića, da je njegov otac Josip, bio u tijesnim odnosima s Hrvojem Petračem i Vladimirom Zagorcem." Naime, genijalno je to da Terezija Barbarić upozorava Predsjednika, kao da je on neutrala instanca! Pa već je činjenica da je upućena u Ured na razgovor flagrantno kršenje svih zakona, a to da je prisutan Saša samo potvrđuje Terezino upozorenje o Sašinom ocu! Da netko nezavisan gleda sa strane sve ovo, pobjegao bi iz ove zemlje glavom bez obzira. Sjajna informacija, Željko.

    avatar

    22.10.2006. (17:22)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @NF, pa ovo je nedjeljni broj :). Znam i ja što je bila Politika. Nemoraš me na to podsjećati. Danas je ona u vlasništvu WAZ-a i za razliku od državnog "Vjesnika" ima čitatelje.

    avatar

    22.10.2006. (17:51)    -   -   -   -  

  • zli_podstanar

    Zasto Glavas objavljuje nesto ovako i sta on ima od toga? http://www.branimirglavas.com/index.php?option=com_content&task=view&id=11 8&Itemid=43

    avatar

    23.10.2006. (01:39)    -   -   -   -  

  • 45lines

    @radenko, vezano za taj dokument izravno, odnosno događaj, nema se ništa nadati. Objavljuje ga da bi pokazao kako on, eto, raspolaže i neprijateljskim dokumentima, dakle, svime što poželi. A Borovo Selo ga peče jer je pokojni Reihl-Kir ispričao Josipu Boljkovcu da su Glavaš, Šušak i Vukojević ispalili raketu iz armbrusta na drljaču na barikadi pred Borovim Selom.

    avatar

    23.10.2006. (02:09)    -   -   -   -  

  • lolina

    glavaš se trebao sam povući iz politike

    avatar

    23.10.2006. (09:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...