Komentari

iamdeadpleasedontcallme.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Anta

    Ovo me jako iziritralo. To ej istina. Vlada zataškava puno sdstvari a ush ej kreten i nemogu vjerovati da postoje ljudi koji su uz njega i koji su glasali za njega, a ako ga opet izaberu (sto je nevjerojatno nemoguce to je bolesno!) nadat cu se da ce se izvrsit atentat na njega i ako ulove atentatora treba napravit peticiju i sudit mu pošteno a ja znam da ce bush nes pokrenut i sve ce bit na starom. To je Amerika, ali sad cijeli svijet pati ili ce patiti zbog tog. Zbog njega. Bush lied, 10000 died...Svi znamo to... ali to nije tako mala brojka, to je vise puno vise. a ona "leash lady" iz iraqa je umobolna, nisma mogla vjerovat kad je bio onaj dokumentarac o njoj prsole godine. Emti prvo, cinit takve grozote ljudima, bez obzira na rasu, naciju ili sedinu. ma sto vec, onda ih poredat gole tamo, stavit ih na lisice ko neke podivljale opse, nabacat ih sve zajedno jedne na druge, Još to slikat i smijat se tome!!!
    I onda najbolje kkako prica kako ej ona sretna, da niej požalila zbog toga sto ej ucinila, da ima obitelj koja ju voli, ma nek puši kurac, kurva sugava, neg se gone ona, bush, americka vlada, cijeli frickin planet koji misli da je rat u iraqu bilo ista dobro, ista za pravdu. ma ne samo to nek ratovi opcenito, ali ovo je stvarno bilo grozno... Plus to utjece na brojne ljude diljem planete, na djecu koja sad odrastaju okruzena nasiljem sto vidimo cak i u skoloma, kao jučer kad su cure u neznam kojoj hrvatskoj skoli iscipelarile neku drugu, il ono sto su u tesli decka objesili an vjesalici, onda oni retardirani klinci koji su palili male mačiće!! ovaj je svijet prepun bolesnih ljudi, koji bi trebali dobiti najvecu kaznu, ne smrt, jer ta kazna je premala i opet zakon nebi treabo opravdavati smrt. Primjerice nije uredu ubiti nekoga, ali ej zato za vladu, policiju, vojsku i tako dalje u redu ubijati one koji su ubili. ali tako su oni ubojice!! ubojice ubojica nema veze ipak jesu! A sve j zahuktao onaj preglumi imbecil kojeg bi trebalo osudit na svasta stvarno grozne zlocine diljem svijeta. lai postoje toliko ljudi, dobrih ljudi, koji zele nesto poduzeti ali su bespomocni jer je drzava protiv njih. Da ostale zemlje i njihovi predstavnici to utvrde ida vlada demokracija, ensto bi se moglo naopraviti po tom pitanju, ali ovako ne...jooj nemogu vise pisat ma izfrustrirana sam.

    avatar

    21.10.2006. (17:28)    -   -   -   -  

  • laja

    Tocno....

    avatar

    21.10.2006. (17:36)    -   -   -   -  

  • tea

    điii....anta! bome si se raspisala! drago mi je da ti se sviđa moja dugoočekivana bajka....naime,ova je sa cenzurom. u originalu crvi izjedu djecu,princeza dobi rak dojke,a princa pojede medjvjed. no,otompotom....čaaaaoooo

    avatar

    21.10.2006. (22:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...