Komentari

bigmamma.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • zgdnevnik

    Sretan rođendan malom, a i tebi naravno..

    avatar

    21.10.2006. (13:45)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Sretan rodjendan malenom,a i tebi posebno....velike puse preko bare saljem:)

    avatar

    21.10.2006. (14:32)    -   -   -   -  

  • sewen

    zeljama se prikljucujem

    avatar

    21.10.2006. (17:51)    -   -   -   -  

  • ---B.

    sretan vam rođendan oboma.
    i tako je prekrasan ovaj majčinski zanos, ljubav, ushit... mislim da si divna osoba, BigMamma :*

    avatar

    23.10.2006. (11:15)    -   -   -   -  

  • Irida

    e vagice, škorpioni već napadaju, pa sretan rođkas sa zakašnjenjem.!

    avatar

    23.10.2006. (13:49)    -   -   -   -  

  • Uštekana mama

    Kasnimo i mi, al bitna je namjera, i od srca iskreno želimo Tijiju sretan rođendan.
    Malenom-velikom čovjeku. Neka mu je zdravlja, i neka ga prati sretna zvijezda koja će mu pokazati i osvjetliti pravi i čisti put kroz život!

    avatar

    23.10.2006. (18:26)    -   -   -   -  

  • srale

    časno je otvorit frižider širom a manje bolno je kad nemaš kičmu!

    avatar

    25.10.2006. (18:30)    -   -   -   -  

  • Dnevnik nas 2 2

    Divan je osjećaj biti Mama i to sa velikim M, ja sam tu čast dobila dvaput i evo baš 25.09. je moje mlađe dijete, Marin napunio 10 godina, i onda sam sama sebi napisala post i postavila slike da mi ostanu od doba kad je bio beba pa dop danas, a u njima naravno, neizostavno i moju kći koja u siječnju puni 14. Žao mi je što vrijeme leti i što je život tako kompliciran, da u stvari ne stignemo u potpunosti proživjeti radost odrastanja naše djece. Tek kada prođu, ti trenutci nam se učine bitnijim nego što su bili onda kad su se događali. Ponekad imam osjećaj krivnje jer mislim da sam propustila ovo ili ono,no valjda se svima to dešava. Sretan rođendan tvome dječaku, a tebi i tvojoj maloj obitelji želim puno ljubavi i zdravlja. Jasna.

    P.S. Imaš li vijesti od Opaljene, ne mogu na njen blog i neznam što je sa njom, a neugodno mi je da je zivkam na mob.

    avatar

    26.10.2006. (15:16)    -   -   -   -  

  • mala-velika cura

    hm...ja sam sada u srednjoj školi.....17 mi je godina.......zamišljam sebe za deset godina.......svšta vidim....svašta želim.....svašta sanjam......divim se mnogim ženama koje znam, a i nekima koje ne znam....i mislim si kakva ću ja biti žena, majka, snaha itd. ne zamaram se previše time.....idem za svojim snovima.....želim imati djecu....obožavam ih....želim biti uspjšna žena kojoj nitko neće ništa moći prigovoriti (a ni smjeti...hahaha).....želim nastaviti plesati....uvijek....želim ostati ovakva kakva jesam.....snažna i svoja.....ne želim zauvijek odrasti iako smatram da sam zrelija od mnogih, čak i starijih ljudi koje znam.....želim biti poput moje majke.....želim ostvariti svoje želje i snove....brinuti se za sebe i druge....uvijek dati pomoć onima koji je trebaju.....puno toga želim.....kažu mi da sam sanjar.....ponekad jesam...i to veliki....ali ambiciozna sam...jako...znam što hoću i kako do toga doći...ali ponekad me uhvati panika....strah me onoga što mi sutra donosi.....šta ću ja reći za deset godina?? hoću li ostati ista i ispuniti svoje snove?? čini se tako daleko, tako nedostižno, tako nezamislivo.... od sveg srca sretan rođendan malom anđelu....sa zakašnjenjem, nažalost..........

    avatar

    27.10.2006. (23:37)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...