Komentari

pivka2001.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • varosanka

    Najprije, nadam se da ce ti majka biti dobro.Ja sam izgubila brata,skoncao je svoj zivot,nije se imao snage boriti dalje.Nitko nije na njemu primjetio da je spreman na takvo nesto,nisu ga uspjela ni djeca motivirati.Tesko je kada se dogode takve tragedije, zato probaj pomoci majci koliko mozes.Pozdrav izNY!

    avatar

    21.10.2006. (13:59)    -   -   -   -  

  • snoopyshist

    O majko mila, pa to je prestrašno.AKo si već digla taj revolving ne nasjedaj na priče kako im možeš platiti samo dio računa jer će ti onda na ostatak dana lupat takve kte da će ti doći zlo. Frend se jedva izvuko, a sve radi neke glupave komocije i zavaravanja samog sebe.

    avatar

    28.04.2007. (11:22)    -   -   -   -  

  • patrik.cristian.tennant.writer from croatia

    haha...jer "vi ste na prvom mjestu"...

    avatar

    26.07.2008. (11:42)    -   -   -   -  

  • data

    sve ti piše u ugovoru koj normalni ljudi pročitaju. pljuješ po banci a pojma nemaš. sva sreča pa taj blog ima posjetitelja koliko ima.

    avatar

    11.03.2009. (09:59)    -   -   -   -  

  • nick

    a kaj si ti mislila da će ti odmah dati lovu ćim te vide na vratima :)
    zašto prije dizanja kredita nisi prošla par banaka pa vidjela kakvi su tamo uvijeti i šta ti nude,možda bi promijenila mišljenje o Erste banci,spasili su me više puta SVAKA ČAST najbolji su,a depoziti i mjenice su redoviti instrumenti osiguranja,dal bi ti dala novce nekome koga ne poznaš a da se nisi osigurala(bolje depozit nego jamac,kojeg u današnje vrijeme ionako nemožeš naći).
    u Erste se bar osjećam ko čovjek a ne broj ko u zagrebačkoj banci
    zato nemoj pljuvati zato kaj neznaš ništa o tome

    avatar

    22.05.2009. (22:08)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...