Komentari

manipulacijeuma.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • ..što na srcu leži..

    ej..hvala na komentaru.. ipak, nije to tako jednostavno.. seže dublje nego što se ovako čini, no to su ipak neke njegove stvari i problemi i ja ne želim o tome pisati na blogu.. nemam na to pravo.. ipak, shvaćam zašto si došla do zaključka do kojeg jesi.. možda i jest tako, ali postoji i druga mogućnost.. ipak, ne shvaćam zašto bi se i dalje nalazio samnom da mu je svejedno jer se mi ne nalazimo baš frendovski, ako me shvaćaš, i u tome ima nešto više od onoga što i jedno od nas govori na glas.. kao da smo na čekanju dok se neke stvari ne riješe.. no ipak, ne mogu ni u to biti sigurna.. dokle god postoji možda i dokle god ga volim, ja ću se i dalje nadati.. to je jednostavno ljubav.. Veeliki pozdrav, laka noć i ugodan vikend!

    avatar

    21.10.2006. (01:54)    -   -   -   -  

  • MANAH

    Podsvijest zna odgovor!

    avatar

    21.10.2006. (10:40)    -   -   -   -  

  • abandoned

    čitala sam negdje da ako nam se neke stvari stalno ponavljaju, osobito ako su loše...to znači da to trebamo promijeniti, tj. ispraviti jer ćemo inače uvijek biti u začaranom krugu... inače, ne vjerujem u ta alternativna učenja... možda zato što ne želim vjerovati jer sama vidim koliko je istinito i koliko se poklapa... i onda kad počneš malo dublje razmišljati o tome, izluđuješ samog sebe jer nema odgovora... nema onog nekog zaključka jer su to sve stvari koje mi ne shvaćamo niti ćemo ikad shvatiti i uvijek će ostati samo na onoj težnji za shvaćanjem, traganjem bez pronalaska, pitanju bez odgovora... želim ugodan vikend... :)

    avatar

    21.10.2006. (17:01)    -   -   -   -  

  • Sa dva prsta po tipkovnici

    Ja sam jedan od onih koji kroz život prolazi instiktom,možda jesu neki obrasci u meni posloženi znakovljem,ali mislim da ih ne registriram u dovoljnoj mjeri ili su posloženi u nekom kaotičnom redosljedu velična.Baš da sam zadovoljan tom spoznajom-nisam!
    Želim ti lijep odmor koliko je moguć kraj ovog grdog vremena!

    avatar

    22.10.2006. (08:30)    -   -   -   -  

  • les yeux

    hej.. evo vidjela sam tvoje ime u viperovim komentarima. kao što znaš, on već odavno ne piše blog, ali razmišlja o povratku. pa, ja mislim da mu treba podrška. ako želiš, dođi na moj blog i ostavi komentar na zadnji post kao viperovu podršku. hvala ti najljepša! nadam se da ćeš doći..

    avatar

    22.10.2006. (12:18)    -   -   -   -  

  • manipulacije uma

    Magicni...hvala ti na dobrim zeljama..ne vjerujem da će ti obrasci nestati jer mislim sad da je to nešto kao karma..(šta je uopće karma), dobar aspekt u životu mi je imao posao..gdje god sam željela sam radila i imala sa uvijek dojam da samo mene čekaju..i .)), što kao što imam prijateljicu koja gdje god da počne raditi dobije otkaz i godinama nikad nije ostvarila niti staž niti posao a skroz je ona uredu i kao čovjek i kao kao inetelekt, e tako je kod mene u ljubavi..ma sto učnila, ma koliko voljela sve se sruši a ja ne znam tome pravi razlog samim tim što mislim da nisam to zaslužila i da puno dajem da sam prebrižna i prevjerna , to valjda tako mora biti i otud , iz tih mojih razmišljanja je zaživio ovaj post ..a ima tu puno i lošeg izbora..zašto uvijek pogrešan izbor..e to je sve toliko diskutabilno da bi mogli pisati u nedogled ali nećemo kvariti ovo nedjeljno popodne koje vam svima želim da ga lijepo provedete..

    avatar

    22.10.2006. (13:56)    -   -   -   -  

  • ninochka

    ma od tog nikakve koristi... samo se ti sama možeš razvit iznutra... pozdrav

    avatar

    23.10.2006. (07:54)    -   -   -   -  

  • slaven178

    U zadnje vrijeme se stalno zapitkujem
    razlogu ponavljanja obrazaca
    - ako nađeš rješenje javi i meni

    avatar

    23.10.2006. (08:24)    -   -   -   -  

  • Baka

    Ponekad želimo vidjeti obrazac tamo gdje i ne mora biti.

    avatar

    26.10.2006. (00:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...