Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • xiola bleu

    Imadoh jednom jedan remen sa kopcom od nikla. Strava i uzas! A tek kad stavim nausnice koje imaju nikla u sebi: dupli uzas!

    avatar

    20.10.2006. (21:43)    -   -   -   -  

  • mish misho

    Ja sam dosta osjetljiva na zlato, a i voda mi bash nije najbolji prijatelj. : Na dlanovima sam od jednog deterdzenta za sudje jednom imala uzasan ekcem. Dlanovi su popucali i na kraju su i krvarili. Jedva sam otkrila shto mi smeta....Imam i jako dobru mast od jednog travara iz mog grada. Malo je gadno i smrdljivo, te prljavo - 5 dana samo nanosish tu mast, ne smije oboljelo mjesto biti u kontaktu s vodom (sad mi je jasno i zbog cega ;) ). Ali je pomoglo....Za razliku od kortizonskih krema koje samo privremeno smire upalu, no problem i dalje ostaje.
    Shminka - mislim da je ipak najteze postic dobre rezultate ako je koza otvorenih pora i s prishtitjima. Za to zbilja morash biti majstor. U fazama kad me napadnu prishtitji jednostavno ne stavljam nikakve pudere niti korektore... Pogotovo kad izlazlim na danje svjetlo.

    avatar

    21.10.2006. (10:30)    -   -   -   -  

  • mish misho

    Zelim ti ugodan vikend, bez obzira na sve. ;)

    avatar

    21.10.2006. (10:43)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Podsjetila me mish na znanicu. Njoj se koža s dlanova ljuštila u krpama. Naročito u jesensko-zimskim mjesecima. Kortizonske kreme su malo smirivale ali ne i zaliječile. Pomogao je običan gusti gel od čiste aloe verae. Svakog rujna počinje mazanje s gelom i završava u travnju. Mazati se može onoliko često koliko je to potrebno i nije nimalo masno! Što je velika prednost kad moraš u društvo.
    Dobar posao i u slast - misli se na kesten pire i slično!

    avatar

    22.10.2006. (08:15)    -   -   -   -  

  • dnevna doza života....

    super ti je tekst, pogotovo dio koji se odnosi na šminku, s kožom imam sreće pa nije zahtjevna, ali dobro je znati.
    osobno patim na olovke na oči koje u biti koristim i kao sjenilo djelomice jer se igram sa aplikatorom. najdraža mi je MAC-ova zelena. i upravo sam u potrazi na novim concealerom jer sam stari potrošila pa budem probala po tvojem savjetu.

    avatar

    23.10.2006. (08:59)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    odličan post, odlični savjeti! :)
    Osvrt na mish misho i ljelju: mom hazbntu se ljuštila koža s ruku u krpama, a na tabanima pucala... uglavnom uvjek oko 29. studenog i oko 1. svibnja...(neznam zakaj je to zapamtil po praznicima)... čak je i u vojsci završil u bolnici zbog toga (onoj vojsci prije).
    Išli svim mogućim doktorima-niš. Travarima-niš.
    Vjerovali il ne, pucanje kože na nogama smo riješili mojim tjeranjem na redovite pedicure i svakodnevno mazanje tabana kremom (niveom), a ruke su se prestale ljuštit kad se odselil od doma... Opet se potvrđuje pravilo-sve (dobro, večina) s kožom ima veze s traumama kojekakvim ili nezadovoljstvima. Hazbnt je šutljiv, introvertiran tip koji sve kuha u sebi. Al zato ima teeeeeen ko porculanska figura! A kosu guuuuustuuuuuuuuuuuuu joj, da mi je samo koji pramen, njemu bi još dosta ostalo,a moja bi bujnula iha ha... i tak to...

    avatar

    24.10.2006. (14:51)    -   -   -   -  

  • jja

    I moj ima savrsen ten, ali sve stresove izrazi na zelucu i rukama...doduse otkad je njegov logicno-racionalan um to prihvatio, sve lakse rijesava takve simptome ;-)

    avatar

    24.10.2006. (17:15)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    moj je tvrdoglav ko da je jarac il ovan, a ne riba... bar za ribe vele da su sklone alternativnim pristupima, al ovaj moj som neće ni čut za moje vještičarenje i copranje... :(

    avatar

    25.10.2006. (11:32)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    moj je tvrdoglav ko mazga, a riba po horoskopu... :(

    avatar

    25.10.2006. (11:36)    -   -   -   -  

  • MT mafija

    nadam se da je dobro prošao dan u Bonnu

    avatar

    25.10.2006. (12:58)    -   -   -   -  

  • jja

    Je, radno od petka, 5 dana bez pauze, sad je Berlin na redu, tako da ovaj tjedan nema tekstova, tj. ne na blogu, iako stofa ima ;-) pogotovo kad budes citav dan gost u raznim saveznim ministerijima ili kad imas dogovore u uredu kancelara ;-)).

    avatar

    25.10.2006. (15:38)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Vidim, nešto se veliko iza brda valja. Držim fige:)))

    avatar

    26.10.2006. (10:54)    -   -   -   -  

  • zgbaba

    gle, glupi komentari! danima sve šteka, ne otvaraju se, ne učitavaju i onda propusti oba! Svašta! Ispadam ko papiga ;))
    A kaj sad, nemaš cajta, radiš, bumo pričekali! ;))

    avatar

    26.10.2006. (13:22)    -   -   -   -  

  • jja

    Ljelja, nis se iza brda ne valja ;-) ovo je prosjecan radni dan u mom zvanju, ili radni tjedan.
    Ali sutra se javim kratko, a sljedeci tjedan vas redovno gnjavim, jos cete se s nostalgijom sjecati ovog tjedna ;-)

    avatar

    26.10.2006. (15:12)    -   -   -   -  

  • plavooka:))

    hy, prvi put na blogu i jako mi se svidio:)
    od dermatitisa patim već 4 godine:(, lječila sam se s kortikosteroidima:(((((, a sada koristim kolekciju od a-derme (zelenu) i OK mi je...
    imam jedno pitanje za tebe, da li bi mi mogla preporučiti neku od krema na hrv. tržištu za isušenu kožu od mjehurića (dermatits) jer mi od a-derme nisu dovoljno masne i ne prolazi mi brzo crvenilo. hvala unaprijed.

    avatar

    26.10.2006. (17:22)    -   -   -   -  

  • katrida

    .........i ja spadam u sretnice kojima je voda opasna za ruke.....tako da večinu stvari koje moram , npr. oguliti krumpir ili oprat salatu radim sa najlonskim rukavicama....

    avatar

    28.10.2006. (22:28)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...