Komentari

fanny7.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • hotmama

    postovi bez repa i glave nekad znaju biti najzanimljiviji. nego to je bas super sto zmaja ima istu profesoricu kao i tu. i ja sam imala profesoricu iz kemije i matematike u osnovnoj koji su bili profesori mom tati i mojim tetkama. pozdrav!

    avatar

    20.10.2006. (17:28)    -   -   -   -  

  • playera

    I što da ti sad od svega sis po spolu iskomentira?
    Amere? Simpa ekipa. Nastala inžinjeringom. Jako su nam skloni. Vele mi na HTV1.
    Čović. Rođo. Nije njemu radi sebe. Treba namirit ove doma.
    Ovršni zakon. Možda nam proporcionalno povise brutto.
    Zmaja. E to je privat.
    Djeca na predstavi. Ne kužim.
    Sad kad čitam svoj komentar, izgleda mi nekako bez repa i glave...
    ;))

    avatar

    20.10.2006. (22:49)    -   -   -   -  

  • gogoo

    Onda sam ja ko Zmaja, ne volim dernjavu nego po tiho. A i, ovaj, Ameri, Čović i ostalo... a da, smeće; pa zar nisu ionako u vrećicama u kanti ili baji, ne znam zašto ne bi pokupili, žalit ću se Đurđi. A koliko sam smeća nakupio po plažama u vrećice i stavio kraj krcate baje. Pozdraw

    avatar

    20.10.2006. (23:30)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    dobro da frajeri nisu tvoje smeće zamijenili s lovom... he he.. apropo smeća, kod nas naš komunalac prodaje (malo skuplje od običnih) vreće za smeće sa svojim natpisom. ako pokraj kante ostavih u toj "njihovoj" vreći - odnesu tj. s cijenom vreće si platila i dodatni odvoz smeća!! tako je vjerojatno i kod vas!

    avatar

    21.10.2006. (11:09)    -   -   -   -  

  • LittleMissG

    ni ja ne volim dernjavu, alergicna sam na to. Nije tvoja Zmaja jedina. Al' poanta je u tome da oni najglasniji idu naprijed (u vecini slucajeva) ... za mene vec kasno, no Zmaja bi se mozda trebala navikavati na takve, pa i sama podviknuti kad treba :-))

    avatar

    21.10.2006. (13:23)    -   -   -   -  

  • ledenaicy

    Znaš što, na ovaj opis nastavnice s noktima koji klize po ploči...ježim se onak istinski..bljak.
    Što se tiče komunalca i smeća..pet kunića košta vreća za smeće u komunalcu, koju onda pokupe. Mi iz prigradskih naselja smo prije dobili kantice, pa znamo. Aha!
    A sad još nešto....mislim, samo mislim da sam te danas skibila na danima sira. Visoka, kratko ošišana, tamnokosa, u hlačama i čini mi se traper jakni. I curetak, svijetlije kose, kratko ošišan..jel je?????

    avatar

    21.10.2006. (17:04)    -   -   -   -  

  • edopeje

    ma oni ludi ameri su definitivno skrenuli.sad će još i svemir privatizirati:))))ali nama svejedno,kad mi nećemo u svemir još koje stoljeće:)))))možda svemir proglase 51. saveznom državom:)))))

    avatar

    21.10.2006. (18:25)    -   -   -   -  

  • ledenaicy

    Bih se ja javila, ali nisam bila sama. Cure su mi se razletjele uokolo sa tetkom, nekom prijateljicom, a ja sam bila u društvu tri dame, koje nemaju pojma o blogu, tak da mi nije bilo zgodno javljati se. Pošemeren je uokolo razgovarao sa proizvođačima, djelio kontakte itd, a ja sam fotografirala..imam slikice na blogu:))))sa dana sira:))))

    avatar

    21.10.2006. (21:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...