Komentari

tableta.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • gogoo

    Stalno vičemo na djecu neka se drže uspravno, grbe se ko starci. A post ti je širok i ne vidi se cijeli, možda treba staviti ono desno ispod. Pozdraw sa toplog Kvarnera

    avatar

    19.10.2006. (23:26)    -   -   -   -  

  • tableta

    gogoo - nešto sam na početku bila krivo napravila. Mislim da sam sada ipak malo ispravila. Bok.

    avatar

    19.10.2006. (23:38)    -   -   -   -  

  • BW

    muku mučim i stalno joj tupim ispravi leđa, ali znaš draga moja nije ni čudo što se tako drži pa pogledaj koliko knjiga nosi pa to je pravi užas...iz svakog predmeta po tri knjige puta šest predmeta i to je to , ponekad mi je tako žao te djece...sve je to kriv teret i te moderne torbe koje vise do pola guzice, a glava ide naprijed i kao da vuče sav taj teret imaš predožbu o tome ja je stalno vidim u živo...ja bi nakrcala torbetinu punu knjiga i dala ju ministru da tegli...pa to su djeca a ne magarci....sječam se jedne pjesmice :"nisam magarac a teglim torbe...tako nekako ide....uh raspisala se ja u ovo kišno jutro....pusa tebi dr. moja.

    avatar

    20.10.2006. (07:55)    -   -   -   -  

  • tableta

    @BW- mi u našoj zemlji nikad nećemo naučiti neke stvari.Zašto djeca uopče moraju nositi knjige, zašto te silne knjige ne ostanu u školi. Ali ne, naša djeca bi trebala za sobom vući kolica da bi mogla ponijeti sve knjige i da ne bi morala opterećivati leđa. a da ih ne možemo natjerati da hodaju uspravno- i to je točno. Jednostavno rečeno- hodati pogrbljeno je očito najveća " fora".

    avatar

    20.10.2006. (20:39)    -   -   -   -  

  • pegica

    Ajme i moj hrbet....svake toliko me boli, da bi najraje plakala al ja na poslu sjedim 8 sati za računalom i nije ni čudno..al pitam se ja..šta je sa mojom desnom nogom....neznam šta bi bilo..samo znam, da me boli....tamo blizu kolena....več sam imala oteklo godino nazad...al dobila sam injekciju i pogledao me ortoped...slikao i rekao....ak neče biti bolje...otvorit čemo nogu i pogledati šta je ....možda se malo odkrušial nela kostica.....ja nogu tada davala u ledene obkladke i bilo bolje...al po ljetu dana opet mene boli...opet tamo...i to kako i peklo me...nije zatečeno....boli i na neki pritisak....šta bi to bilo....nemam pojma ni ja...nisam se udarila..nit pala.....jer mi možete nešto savjetovati....kako dalje...ja sam se odlučila, da ako ne prestane bol idem u torak nakom posla do mog doktora da mu sve rečem.....

    avatar

    21.10.2006. (17:30)    -   -   -   -  

  • tableta

    @pegica- draga moja , moraš zaista otići doktoru, neka ti to ponovo slikaju. Ako te boli mora se nešto i vidjeti. Kad se postavi dijagnoza onda nije teško liječiti. Nadam se da ćemo se čuti poslije posjeta doktoru. Bok.

    avatar

    21.10.2006. (20:20)    -   -   -   -  

  • HAHAHA

    avatar

    15.11.2006. (21:48)    -   -   -   -  

  • HAHAHA

    avatar

    15.11.2006. (21:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...