Komentari

endimion17.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • Pinkeye

    hehe, lijepo ti crtas po kalendaru:) a sta se tice nakita, javi mi se na mejl pa cemo se dogovorit:)

    avatar

    19.10.2006. (01:00)    -   -   -   -  

  • leviathan

    mislim ono. koliko puta ti moram objasnit da se od reklama ne zaradjuje tako kako ti mislis. je istina je da su reklame placene da bi bile tamo. al profit ide od klikanja a ne od ucitavanja. pa tko bi pobogu mogao utvrdit koliko se puta ucitao neki fajlic..... issse. ti govoris o nekom prosvjetljavanju, a ne zelis cuti sto ti se govori. i tko kaze da rase ne postoje??? zadnji put kad sam ja gledao (ucio) postojali su zuti crni i bjeli i .... sto ja znam... to sad novo preseravanje je nastalo kao produkt ^svi se volimo, nema rasizma i antisemitizma^ zidovskih sranja.. to je ko da kazes da nema vrsta psa... svi su oni psi. imaju istu organizaciju organa i svega. al imaju i vrste.... to je gluspost, nastala od potrebe da se ^mi ljudi^ smatramo visim bicima pa se ne smijemo svrstavati.... e pa smijemo. eto. i tko kaze da rase ne postoje nabit cu ga svojom crnom martom s bjelim vezicama po glavi.
    i ja necu uzimati tvoje kabele ni nis. sam se lijeci. ak ja to uzmem, ti ces naci i druge metode da se ukljucis u struju... :)))
    necu na rucak danas jer ti neces na rucak sa mnom prek vikenda

    avatar

    19.10.2006. (11:38)    -   -   -   -  

  • Sadako's apprentice

    @PinkYeye: OK javit ću ti se, ali ne još. Ima vremena, sad sam zaposlen.

    @damir: samo to govorim što sam čuo od jednog webmastera. A o rasama ovdje definitivno neću jer nije mjesto za to. Mogao si doći na forum.hr (nick imaš), sad ti je gotovo. Zadnji put kad si ti učio i svi mi, na snazi su bile socijalističke knjige. Rasizma ima. Nadrobio si tu stvari koje zakonski spadaju u govor mržnje. Da si ovo napisao na naslovnici ili na forum.hr-u, bilo bi sankcija.
    Ako ti nećeš kabele, znam nekog tko hoće.
    Tko ti je rekao da neću preko vikenda? Ti znaš da sam bio bolestan tjedan dana?
    BTW isperi pijesak iz vagine :D

    avatar

    19.10.2006. (12:59)    -   -   -   -  

  • skalonja

    gotovo svaka vrsta životinja ima svoje podvrste ili rase. i čovjek je životinja. nisam rasist, dapače ja mislim da bi svatko u kući trebao imati barem jednog crnca da mu pomaže ;))
    to se zove crni humor, ne govor mržnje :) očekujem članak u plemenu

    avatar

    19.10.2006. (16:34)    -   -   -   -  

  • skalonja

    gotovo svaka vrsta životinja ima svoje podvrste ili rase. i čovjek je životinja. nisam rasist, dapače ja mislim da bi svatko u kući trebao imati barem jednog crnca da mu pomaže ;))
    to se zove crni humor, ne govor mržnje :) očekujem članak u plemenu

    avatar

    19.10.2006. (16:41)    -   -   -   -  

  • cetiri piruete

    eh....da...o ovome ti moram poblize pisati u nekom mejlu ili nesto...kad stignem...zasad nemam bash vrimena, ukljucila sam se u chineng chigong predavanja...ne pitaj me sto je to jer ne znam....sto znam je da sam se ful bila uzivila i vizualizirala puste gluparije i da su me na kraju sata dlanovi chesali ko ludi...valjda jer imam puno energije u rukama....iscjeliteljske...dapace...hahahahahahahaahahah CHI, meridijani, energije...zena je rekla da su sve to kinezi znali puuno prije, a sad west moze dokazati sve to....na kraju sata je pitala ima li pitanja, uf....koliko malo je falilo da nesto blenem...ali nisam...are u proud??
    i slusali smo neku predebilnu glazbu, skoro sam pukla koliko sam se suzdrzavala od smijanja.

    avatar

    19.10.2006. (18:33)    -   -   -   -  

  • Azzul S'phyre

    na mojim "semikvazipoluintelektualnim skupovima" se uglavnom priča o cyclostomatama i teredu navalisu tako da će tvoja sutrašnja tema sigurno zašećerit ;)
    a za grlo -propolis ;) i sutra te neće više bolit

    avatar

    19.10.2006. (20:33)    -   -   -   -  

  • leviathan

    a ja mislio da on mene zna..... ajd dobro. bas sam posadio par jutara pamuka. pa ak se hoces pridruzit mojim crncima.... nem frke

    avatar

    20.10.2006. (11:36)    -   -   -   -  

  • Sadako's apprentice

    @skalonja: ne, zaista, čovjek je jedina "životinja" kod koje rase nisu zabilježene. to su potvrdili genetički testovi. mogu ti reći sa sigurnošću da takvo što ne postoji.

    @četiri piruete: usadili smo ti racionalnost u glavu. nemoj dopustiti da ti desetljeća toga pokleknu pred nekoliko dana kineske pučke "mudrosti". ;)
    to što ti je rekla ta zena da "west" sad moze dokazati je laž (zapravo moze dokazati činjenične dijelove koji sklopljeni, pokazuju da cjelina ne funkcionira). samo shvati to kao zabavu, jer više od toga nije. definitivno.

    @Azzul S'phyre: ne boli više! yay! :D

    @damir: ja znam, ali drugi ne znaju, i zato da ne bi bilo zabune, mora sa sve razjasniti. kuzis?

    avatar

    20.10.2006. (15:53)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...