Komentari

vstsi.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • lada

    a što je sa studentima koji su upisali ponavljanje po Bolonji... Što je s njihovim programom.. Da li se i njih tiću svi ovi problemi....

    avatar

    18.10.2006. (17:28)    -   -   -   -  

  • Vully

    Ljudi, kako ne vidite da oni rade za naše dobro :) :). Svi će mo mi sutra biti ekonomisti i voditi nekakva poduzeća. Gospoda nas samo pokušavaju naučiti lekciju kako okruženje u kojem radimo ne djeluje uvijek u skladu sa zakonima, etikom i drugim normama. Štoviše takve stvari su često sporedne. Oni su naši mentori i dužnost im je da nas očeliče za iskušenja koja nas čekaju u našem profesionalnom životu. 21. stoljeće će biti burno razdoblje i moramo naučiti ploviti u tim uzburkanim vodama.
    Smije mi se a trebao bi plakati od muke.

    avatar

    18.10.2006. (20:31)    -   -   -   -  

  • Yosippa

    Psovala bi, ali neću da ljudi misle kako sam neodgojena!!! Onog Gardijana triba izbaciti van s faxa i posaditi ga negdi u dvorištu, jer nije ništa nego obični vrtni patuljak, čiji je najveći marketinški doseg Podravkina juha, "Od srca srcu!"
    Nekidan je isti profesor na predavanju o Inovacijama izjavio kako su iste zastarjele, jer je u današnje vrijeme samo 2% proizvod a 98% marketing. Ako su on i Radačić u svojim godinama toliki početnici, dovest ću ja svoju prababu pa neka ona bude dekan... Jebate led, koja sramota!

    avatar

    18.10.2006. (21:37)    -   -   -   -  

  • remeta

    vulli, ti se i nisi nešto očeličio:)

    avatar

    19.10.2006. (00:35)    -   -   -   -  

  • Vully

    A da mi jednostavno sami napravimo peticiju kojom tražimo da nam se studij preimenuje u Turistički / Informatički Marketing. Pa umisto Mentorske prakse možemo recimo provodit ankete po trgovačkim centrima, il još bolje dosađivat ljudima onim telefonskim anketama.

    avatar

    19.10.2006. (08:06)    -   -   -   -  

  • admin

    prof. Gardijan je zahtijevao da se studentima mentorska praksa odvija u - pogodite? - PODRAVCI! Zar to nije krasno? Marketing iz "prve ruke". Onda pretpostavimo da nakon što je Psihologija međuljudskih odnosa prebačena u praksu - tu istu bi obavljali... u....?

    avatar

    19.10.2006. (23:27)    -   -   -   -  

  • Bezimeni

    Pa šta, možda netko otkrije novu Vegetu!... Ma Gardijan je da ne kažen šta...meni se on čini da je kako "vitar puše"...Da je Radačić tija uvest osjemenjivanje krava u program vjerojatno bi Gardijan i tu naša svrhu nekakvu...

    avatar

    20.10.2006. (11:03)    -   -   -   -  

  • remeta

    Hahahaha, osjemenjivanje krava!!! A tako je to, sad su na vlasti pa se tribaju zahvaliti svima koji su ih tu i doveli. to je uvjet, moraju im osigurati novce i položaj. Mana im je da jedan prizna da nezna a vidi se da radi punom parom, a drugi nezna da nezna ali i on radi punom parom. Pitanje je koliko će oni za ovaj misec dobiti.

    avatar

    20.10.2006. (23:01)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...