Komentari

rusalka.blog.hr

Dodaj komentar (21)

Marketing


  • aquaria

    Mace su krasne životinje. Ponekad ih pomazim ako mi dopuste, u kući u kojoj stanuju, one vani baš se i ne vole maziti, to sam naučila još kao dijete, sigurno znaš kako. No ja ipak definitivno biram pse. Volim njihovu toplinu i bezuvjetnu otvorenost prema ljudima. Nera je upravo došla k meni i gleda me kao da zna da govorim i o njoj... Inače je mala telepat, pokušala sam se šuljati na razne načine u raznim vremenskim uvjetima, no ona je uvijek pred vratima u pozi čekanja, najmanje dvije-tri minute prije nego što muž ili ja dođemo kući. U svakom slučaju životinje koje volimo višestruko obogaćuju naš život. Pozdrav! :)))))

    avatar

    19.10.2006. (17:02)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dobar ti dan, draga Rusalko...hvala ti na posjeti i ostavljenom lijepom komentaru i svim lijepim željama. Baš mi je bilo drago čitati tvoj komentar. U vezi tvog posta...kao prvo, samo da ti kažem da dolazim iz zemlje gdje je jako poznata Rusalka iz one poznate operete...istog naziva. Osim toga, ja ti obožavam onu ariju baš iz te operete. A sad u vezi tvog posta...ja isto volim mačkice...ali općenito sve životinje, osim paukova, ha ha...Mačke su zaista graciozne i veoma pametne životinjice. Da, istina, Egipčani su ih štovali i vjerojatno su znali i zašto. Pozdrav, draga Rusalkko...cmokkkk.

    avatar

    19.10.2006. (17:32)    -   -   -   -  

  • rU

    aquaria, ja jako volim i pse. dragog pinčera moje sestre, za kojeg uvijek imam nešto u džepu. kumica sam maloj mješanki Lei koju su moja nećakinja i njezin Dragan spasili ulice.
    ja se pasa ne bojim. pa ću bez strah pogladiti i one s ulice. ne pamtim da je neki pas na mene zalajao.
    no, mene je pomalo strah te velike pseće odanosti i predanosti. njihove potrebe za "gospodarovim" prisustvom i pozornošću. psi kao da traže simbiozu s čovjekom. u kojemu gledaju "vođu čopora".

    mojoj naravi stoga bolje odgovaraju mačke. koje ti se posve predaju u trenutku dok ih maziš i dok se igrate zajedno. no, koje, kada izađu noću u vrt, opet postaju zvjerke. dostatne sebi. samo svoje, a ne "gospodarove".

    ja se bojim svake "simbioze". jer ne mogu postojati samo kao "mi". uz trenutke lijepog, potpunog predavanja onome koga volim, ja trebam i trenutke u kojima ću biti samo "ja".

    možda ja u mačke proiciram svoju potrebu za neovisnošću. koju prepoznajem u svojoj "mačjoj naravi". i zato se, unatoč tomu što jako volim pse, ipak družim s mačkama.

    avatar

    19.10.2006. (17:48)    -   -   -   -  

  • °~Ignis art~°

    I ja sam cat person! :) Bez ikakve sumnje. :)

    avatar

    19.10.2006. (17:48)    -   -   -   -  

  • rU

    teuta i ja volim Dvoržakovu Rusalku. A moj je otac češkoga podrijetla. Od onih Čeha koji u našim krajevima žive već više generacija.
    A meni su i paukovi dragi. Vješti tkalci. I negativci od stila. U našim predodžbama. No oni samo žive u skladu sa svojom naravi. Koja je - paučja.

    avatar

    19.10.2006. (17:54)    -   -   -   -  

  • rU

    Mijao, ignis, pa tko bi u to uopće mogao posumnjati?

    avatar

    19.10.2006. (17:56)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Zapravo imamo sličan životni pristup, s tom razlikom da si ti cat person, a ja sam dog person. Važno je biti emocionalno kompetentan, a ovo su samo stilovi :))) Kod psa me ne privlači njegova robovska odanost, nego upravo ono što sam rekla - potpuna emocionalna otvorenost. Pozdrav! :)))

    avatar

    19.10.2006. (18:15)    -   -   -   -  

  • piskaralo Tixi

    Ja sam definitivno the dog person, ali volim i mačke, ponekad ih iz milja zovem maške. Ne tako davno imala sam jednu, no kako to ide, razno razni splet okolnosti nas je razdvojio. Zvala se Belit, po Crnoj kraljici iz stripa Conan. I bila je crna i, nas dvije smo imala jutarnje rituale. Ustajale smo zajedno, dok bi ja pijuckala kavicu, ona je pijuckala mlijeko (ne čisto, naravno), a onda me pratila u kupaonicu. Vjerovala ili ne, ta je mačka išla na wc-e kad i ja. Bila je mala mašja sjena. Sada imam zamorca, Mrvu zvanog Mrvix! Kad tad, će se i njegova fotografija pojaviti! Veliki ti pozdrav!

    avatar

    19.10.2006. (19:12)    -   -   -   -  

  • ^°pinky°^

    kao što znaš, i ja volim životinje. volim i mačke 8ako se ne varam, i one su životinje).
    A znam i Lucky-a. Satkog velikog mačka... Tvog mačka, ako se ne varam... Hihhihi... Veliki pozdrav i malo češće dolazi do mene, uskoro ću objaviti novi post.

    avatar

    19.10.2006. (19:13)    -   -   -   -  

  • rU

    aquria, ne bih psima pripisala "robovsku odanost" već preveliku predanost, vezanost koja onda vezuje i drugu stranu ... dakako, toga nema bez "emocionalne otvorenosti", koja je kod pasa toliko lijepa. pa će se on "gospodaru" dati potpuno.
    i čekat će ga na pragu.
    a ja ne želim da me netko čeka na pragu
    moje me mačke isprate do ugla, pa se vrate igri, sunčanju ljenčarenju
    i - razvesele mi se kad se vratim, no ja ne vučem sa sobom "teret" njihova čekanja
    ne znam koliko sam bila jasna.
    no, sigurno je, ljudi koji vole životinje i druže se s njima, pa bili to psi ili mačke, osjećaju i međusobnu sličnost ... u kako ti veliš - životnom pristupu

    avatar

    19.10.2006. (19:16)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Ma sve mi je jasno! :)))))))))

    avatar

    19.10.2006. (19:24)    -   -   -   -  

  • rU

    Piskaralo, voljela bih da sam imala prilike upoznati tvoju pametnu Belit. I jedna od mojih je crna. Topsy, Luckyeva mati. A ja sam imala mačka Sivera koji je najviše volio piti vodu iz slavine. Pa je mijaukao i tražio da otvorim slavinu, a onda bi pio iz mlaza. A zamorce su imale moje nećakinje. I oni su simpatični i zamljivi. I lijepo je promatrati cijeli nakot s majkom.

    pinky, znam da si ti osvjedočena ljubiteljica životinja. Drago mi je što i ti voliš mog debeljka Luckya. Dolazim rado k tebi na blog. Ali, pritišću me poslovi pa ne stignem doći onoliko često koliko bih voljela.

    avatar

    19.10.2006. (19:27)    -   -   -   -  

  • rU

    naravno, aquaria, čini mi se da smo se nas dvije dobro razumjele od početka. A kako Rusalki ne bi bila draga ona koja se zove - aquaria!

    avatar

    19.10.2006. (19:31)    -   -   -   -  

  • piskaralo Tixi

    He he..Mrvix je četvrti zamorac, ali sam pri kupnji drugog imala događaj, kao na popustu: kupiš jedan, dobiješ tri! Ineče su Belit i Mrvix živjeli zajedno, bilo je to pravo prijateljstvo! Još jednom, pozdrav!

    avatar

    19.10.2006. (19:37)    -   -   -   -  

  • rU

    zainteresiranima:
    Rose se odupire. Morpheusu.
    U minutu do 12. Noćas.

    avatar

    19.10.2006. (19:42)    -   -   -   -  

  • horsy

    oprosti što sam zapostavila ovih zadnjih par postova ali sam imala puno obaveza u školi i još su mi neke anonimne budale komentirale blog . . . duga priča.
    uglavnom, sada ću početi češće dolaziti na tvoj blog!! i točka!!

    avatar

    19.10.2006. (19:46)    -   -   -   -  

  • Jedete li haringe?

    obozavam mace:)

    avatar

    19.10.2006. (21:01)    -   -   -   -  

  • rU

    horsy, vidjela sam te komentare. Glupe i zlobne. Na njih se najbolje - ne obazirati. Jer oni upravo očekuju tvoju reakciju. Moj ti je savjet - ignoriraj ih. Nisu vrijedni tvoje pozornosti.

    Jedete li haringe? Da, mljac, mljac, mijao, mijao! Lucky, Perla, Tobsy i Bilbo. Svakom bar po jednu, molim.

    avatar

    19.10.2006. (22:34)    -   -   -   -  

  • MENTINA

    pozdrav ravnoj Slavoniji! Iako volim sve zivotinje, moje omiljene su bez konkurencije PSI! Macke su mi manje drago upravo iz razloga koje si i ti navela u postu. Previse su samosvojne, neovisne, previse su SVOJE. Stoga ja obozavam vjerne do groba, umiljate i privrzene PSE koji te vole bezuvjetno! No, svatko ima svoje preferencije! Pozdrav iz Italije!

    avatar

    19.10.2006. (23:22)    -   -   -   -  

  • rU

    Pozdrav sunčanoj Italiji i tebi, mentina. vjernost je lijepa stvar. pa se meni kod mačaka sviđa upravo to što su vjerne - sebi. no kao što vidiš iz primjera u postu, one znaju biti vjerne i svojim "gospodarima".

    avatar

    20.10.2006. (06:33)    -   -   -   -  

  • ziza

    kknjnnnnjnnjnnjn

    avatar

    22.11.2007. (16:39)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...