Komentari

infatuation.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • Kajtebolibriga

    Kety... WTF?!?!??! Don`t talk like that..... c`mon.... chin up.... live for the future to come...

    avatar

    18.10.2006. (18:10)    -   -   -   -  

  • azzja

    bubi...nemoj tako :( u a smart gal that we all know and love. i can only imagine how horrible it must be being away from every1 u luv, but honey... u cant really change much now. u can only try to find as cool nd nice frenz there like d ones u have here. u know... and dont u dare go nd do sth stupid and emo. days go by nd b4 u know it u nd slaven will be together again and we will drink tea or wtv nd have a jolly good time. we all wuv u v v v much :* drz se

    avatar

    18.10.2006. (22:32)    -   -   -   -  

  • putta

    yes, what she said.
    :)
    xoxoxoxoxoxo

    avatar

    18.10.2006. (23:03)    -   -   -   -  

  • nina (:)

    beer..we'll drink beer.
    is that better?
    da!otok je pod novom upravom..i sto imaju?velebitsko!

    avatar

    18.10.2006. (23:32)    -   -   -   -  

  • Kajtebolibriga

    Hmmmmmmm.....pivo.......aghhhhhhh.....velebitsko..... agggghhhhhh....

    avatar

    19.10.2006. (00:35)    -   -   -   -  

  • Canada

    hej maco!!!
    zelim ti reci kak je sve uredu i da nije ok da si takva prema sebi!!!
    nema veze kaj se to dogodilo,jer nekad neka mjerila nisu iskaz prave vrijednosti,a ja,odnosno svi znamo koliko znas mozes,i vrijedis!!!!!kreni dalje...ju a litl endjn dat kud:))))
    imaj super dan i mislim na tebe!!!!
    volim te jako!!!:*********

    avatar

    19.10.2006. (12:16)    -   -   -   -  

  • OK...a kaj Ti tu radiš?

    dodem na blog nakon milijun godina i vidim da vise ne pises bas svaki dan i reko... dobro je, al ajd onda se idem pretrgnut i cak i procitat tvoj zadnji post od nevjerojatne dvije recenice kad tamo... veoma optimistican pogled na svijet.

    al moram priznat da sam i ja imao taj osjecaj kad sam u utorak sreo ni manje ni vise nego...(vatromet trube ta da) puttu...onako iskričavu, vedro žute aure sa, da ju ne poznam reko bih, trudničkim sjajem...išla curica na yogu i totalno me zbedirala svojom pozitivom i "nemam ispita do prvog mjeseca" brijom. počeo sam razmišljat o promjeni faksa, zanimanja, spola...života...

    od sutra mi počinje "ispitni tjedan"-svaki dan jedan ispit i svaki je u 19 sati tak da lijepo izludiš cijeli dan dok čekaš test i odmah u pon su osnove elektotehnike i jebeni strujni krugovi baš sam se vratio s instrukcija.

    u petak su ninač i petra "she's been callin' me putta since third grade" navratile na fer i tak smo imali mali spontani get together i bilo je zabavno, bar nisam moro razmisljat o glupom testu kojeg sam piso odmah nakon toga...5 pitanja u sest minuta (sto odmah znas da je tesko), al ti daju da koristis sve...kalkiće, narkiće, tablice knjige skripte...što ti kaže da je još teže...pa su i rezultati bili bajni...dva točna odgovora i jedan krivi što će reći 1.75 (zbog jebenih negativnih, od 5)...što je loše, al je to svejedno jedan od boljih rezultata s obzirom na ostale (jedna dotična osoba je imala -0,75...pa si ti misli)

    i tak...što reći nakon mog romana...fink hepi tots..
    do svidanja olga...

    avatar

    22.10.2006. (12:34)    -   -   -   -  

  • putta

    aww..moj trudnicki sjaj..:D
    nisam znala da sam te tak ubedirala micek:)

    avatar

    22.10.2006. (17:05)    -   -   -   -  

  • OvO Je pRIča BeZ zaKLjUčKa

    ah, ti filozofi! samo jedu droge i cudno se oblace. lol. "ispitni tjedan"?! sta, da ne bi slucajno vrsili dodatan pritisak na vas....ccc.....javi se za dva tjedna, da cujem dal jos dises:) sretno;)

    avatar

    22.10.2006. (20:48)    -   -   -   -  

  • Između zvijezda, između jave i sna...

    heh, sjetila sam se i ja da postoji blog pa eto rekoh da vidim sta se dogadja tamo preko bare. i da, slazem se s ovim ferofskim dijelom d.m.ovog romana - ispitni tjedan je koma... ali hej, zasto bi nesto bilo jednostavno kad moze komplicirano. ipak je to fer - "najbolji od najboljih". enivej, nemoj se tak bedirat, nije ti to zdravo. a ionako ce brzo bit gotovo ;)

    avatar

    24.10.2006. (13:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...