Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • dobri duh

    Naslov kaže Kome treba ovako suđenje?
    Valjda treba HKBS-u , jer mislim da je HKBS odredio suce ove priredbe, barem većinu od njih, jer sumljam da je odredio srpskog suca. Moje je mišljenje da su sranje u prvom redu napravili naši suci, i to prvo onaj u ringu već u prvoj borbi kada nije diskvalificirao našeg reprezentativca. Valjda se nije snašao u tom trenutku, ali mislim da se trebao konzultirati sa svim ostalim sucima i ovlaštenim osobama, jer situacija je bila u svakom slučaju neuobičajena. Već je to izgleda na samom početku razljutilo srpskog suca koji se poslije toga doslovno inati. Ali to je manje sranje od onoga koje slijedi poslije i to gotovo stalno u suđenju, a po mom ga mišljenju potencira upravo naš bodovni sudac, koji da bi pokazao i dokazao čiji je on sudac, ne samo da na stolici na kojoj sjedi ima prebačenu svoju trenirku, trenirku reprezentacije Hrvatske, već tako i sudi kao odličan reprezentativac, odnosno svim našima daje pobjedu, nebitno jesu li bolji ili lošiji, dakle u svim mečevima presuđuje u našu korist. U jednom se trenutku do publike čulo kako jedan od srpskih trenera isprovociran načinom suđenja viče prema glavnom sudačkom stolu u smislu pa šta je ovo ljudi, ovo stvarno nema smisla, ajde da odmah podjelimo te pehare što su na stolu kako kome odgovara pa da idemo na večeru.
    Znam da se često u HKBS-u govori o ovakvim pojavama da to obično radi drty Harry, a meni se čini gospodo da to sve više radite i vi. Ne govori li ovakvo suđenje u prilog tome. Riješite se takvog razmišljanja molim vas, odstranite te pojave iz svoje organizacije molim vas, za dobo hrvatskog kickboxinga koji ima ovakve borce kao ovi koji su Osijeku nastupili. Niti njima ne treba ovakvo suđenje. Mijenjajte se.

    avatar

    18.10.2006. (08:49)    -   -   -   -  

  • x-tructor

    Lot čini mi se da diraš osinje gnijezdo, udaraš u glavu, nadam se da će ovaj tvoj post promijeniti barem malo razmišljanje nekih glava. Slažem se i sa dobrim duhom, neke se stvari stvarno moraju promijeniti, zar je tako teško biti pošten u sportu. Publika je kako čujem i u Osijeku kao i ne tako davno u Splitu bila očito za sportsko poštenje, čak i u meču sa srbima. Možda je baš tu trebalo biti pokazano da nismo kao i oni, a mi izgleda baš uvijek moramo miješati sport sa politikom. Jebi ga, balkan.

    avatar

    18.10.2006. (09:20)    -   -   -   -  

  • ante

    Za one koji neznaju sudac koji je bio u ringu je šef sudaca u Hrvatskoj, a ovaj biserni je potpredsjednik kickboxing saveza. Kakvi su onda tek ostali, oni njima podčinjeni. Onom prvome nezamjeram, stvarno je to izgleda bila ekstremna situacija, ali ovaj drugi 9-0 to stvarno nema smisla, čak ni u Dalmaciji.

    avatar

    18.10.2006. (10:44)    -   -   -   -  

  • promatrać

    E moj ante, taj po tebi "biserni" sudac je spašavao stvar pošto njegov srpski kolega bez pardona daje pobjedu svim svojim borcima, pa tako recimo i borcu kojeg je Venturini natamburao...šta bi bilo da je taj "biserni" sudac sudio protiv Rose,Barišića..što bi bilo sasvim u redu...pa hrvatska reprenzetacija bi bila bezočno pokradena od strane srpskog suca koji ponavljam ni jednom svom borcu nije ubilježio poraz???
    Razumijem ja i srpskog i hrvatskog suca, među njima je neriješeno, svako svojemu, ali ovaj iz bosne e taj je lopov velikog kalibra, o suđenju nema pojma već se malo dodvorava jednima malo drugima ali u pogrešnim borbama i zato nastaje cirkus, taj cirkus je rezultat Zije pokvarenog.

    avatar

    18.10.2006. (11:15)    -   -   -   -  

  • Dugi

    .......

    avatar

    18.10.2006. (14:02)    -   -   -   -  

  • Dugi

    Drugi put zovite i platite strane sudce pa neće niko biti pokraden

    avatar

    18.10.2006. (14:03)    -   -   -   -  

  • Jetty

    Dragi moji, priredbu nisam gledao, ali vjerujem na riječ. Zato s druge strane mala pohvala nekim drugim sucima: Danijela Bukvić, Kristina Pilko i Marko Deša potegli su ovaj vikend 700 km u Bagnaticu suditi 4. Italia Open. Oni su bili jedini predstavnici Hrvatske na tom natjecanju, gdje su nastupali Norvežani, Grci, Britanci, Irci, Njemci, Austrijanci... Zastava se vijorila samo za njih i zbog njih.
    Sada će neke zločeste glave primjetiti kako ne bi oni išli suditi, da nije lova u pitanju. E, pa dragi moji griješite, istina je dobili su dnevnicu kao i svaki drugi sudac, ali troškove puta i smještaja su si sami platili, pa izračunajte. Zato su ti isti sudili finale otvorene kategorije, najznačajniju borbu natjecanja, pored svih Talijana.
    I tko kaže da naši suci ne ulažu u svoju edukaciju, ali i promociju kickboxinga u Hrvatskoj?!

    avatar

    18.10.2006. (14:26)    -   -   -   -  

  • josip

    HALO UREDNIČE! ŠTA PRIČAŠ TI ? KAO PRVO: NISAM REKAO DA JE ROSI MEČ NAMJEŠTEN VEĆ SAM REKAO U KOMENTARU DA JE TRENER MOGAO DOVESTI NEKOG BOLJEG BORCA, (ČOVJEK JE DOBAR I ŠTA SAD ) KAKVE TI KLIPOVE SPOMINJEŠ? SVI STE PAMETNI KAD TREBA SRAT! AKO JE SRBIN TOLIKO DOBAR ŠTA MU NISTE PROGLASILI POBJEDU! A DOBAR JE.

    Topla voda je davno izmišljena i ne treba je izmišljat!

    A ZA SRBSKE INTERNET STRANICE IDITE VI KOJI SE I DRUŽITE S NJIMA! NAS SU OVDJE TI ISTI SRBI DOVELI NA RUB PROPASTI.

    avatar

    19.10.2006. (19:55)    -   -   -   -  

  • ante

    Josipe, uz dužno štovanje svih ratnih žrtava i stradalnika, rat je završija 1995 a sada je 2006-a, a većina ovih koja se borila je tada imala od 5 do 8 godina. Nemoj mišat organizatore sa nekim stvarima, i kake veze imaju sad neke internet stranice. Aj oladi malo, ovo je sport, nemoj politiku u ovu butigu.

    avatar

    20.10.2006. (17:29)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...