Komentari

promina.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • A.P.

    Gospodine Promina,potpuno se slažem sa Vašim razmišljanjem.Malodušnosti nije mjesto ni vrijeme,trebamo gledati prema budućnosti.Hvala!

    avatar

    17.10.2006. (12:47)    -   -   -   -  

  • B

    Pustimo sada tko je sto i kada napravija za Prominu, lipo je kad se nesto ovakvo napravi i triba spomenut takve ljude i zahvalit im a najbitnije je to da se i mi ostali ukljucimo u bilo kakve akcije pa bile one i nesto malo. Evo cujem da se fra Sime sprema za izdavanje PROMINSKOG GLASNIKA, tribalo bi mu pomoc na bilo koji nacin (kao suradnik ili kao sponzor), mislim da bi to za Prominu bila velika stvar, svaka pohvala nasem autoru ovoga bloga, lipo je procitat nesto o Promini, nemogu bas svi na internet. Evo predlazem da svi koji ovo citaju daju prijedloga za ovakvo nesto. Prvo neka bude prijedlog kako bi se zvao taj glasnik, teme koje bi se mogle naci, koliko puta da se izdaje, itd.

    avatar

    17.10.2006. (13:38)    -   -   -   -  

  • maaykAn

    Svaka čast gospodinu Bari i pozdrav veseloj ekipi koja je pomogla oko postavljanja rasvjete! Tebi gazda čestitke na naslovnici! Eto, vrijednim i kvalitetnim radom svitlaš našu Prominu! Između 175 030 blogova, naša Promina na naslovnici! Evo i linka za one koji se čude otkud 300 posjeta! Evala!

    avatar

    17.10.2006. (15:06)    -   -   -   -  

  • sany promina.blog.hr

    Živija Maaykane,
    Sa podatkom da dnevno stotinjak Prominaca (i ostalih koje moj blog zanima) dolazi na Promina.blog.hr nisam izlazio do sada jer nisam to smatrao toliko bitnim. Možda je bitnije da navrati dvadeset ljudi, ali da se svojim komentarima uključi o rasprave o Promini.
    Sad kad je jedan moj post objavljen na naslovnici, zabilježio sam čak rekordnih 200 posjeta u jednom danu.
    Kad sam primjetio svoj post na naslovnici Blog.hr ostao sam stvarno zatečen.
    Nije mi cilj bio doći do naslovnice... Sad šta je tu je....

    "B" na temu prominskog župnog lista pričat ćemo kod fra Šime u subotu, pa sad neću ništa pisati pod komentarom.

    avatar

    17.10.2006. (19:33)    -   -   -   -  

  • WYXCV

    Imaš par čestitkih i s moje bande.živija

    avatar

    17.10.2006. (21:39)    -   -   -   -  

  • shavich

    Svaka čast kumu Ivi Bari i fra Šimi.Živili!!!!!!!!!

    avatar

    17.10.2006. (22:02)    -   -   -   -  

  • crkavica

    A šta reć nego bravo, gazda i čestitke na naslovnici!

    avatar

    17.10.2006. (22:51)    -   -   -   -  

  • maaykAn

    Dragi moji, ne znam jel do naslovnice ili čega drugoga, no izgleda da ovaj blog ipak nešto znači!!! Kao što je je komentatorica "a" predlozila izgleda da je netko to i poslušao! Naime, koliko sam čuo, NASTAVU INFORMATIKE I TEHNIČKOG DOŠAO JE (NA ZAMJENU) PREDAVATI APSOLVENT! Ne znam koliko su ovaj blog i rasprava tome pridonijeli, no mislim da bi nam svima trebalo biti drago i da uključivanjem u rasprave i postavljanjem aktualnih tema trebamo pridonijeti poboljšanju života u ovom kraju, što vjerujem da je i namjera ovoga bloga i urednika! SVAKA ČAST MAJSTORE!!! Evala!

    avatar

    18.10.2006. (12:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...