Komentari

pinballwizard.blog.hr

Dodaj komentar (20)

Marketing


  • She smiles like a child ...

    Čisto sumnjam da itko gleda u kojem se smjeru vrti zemaljska kugla u uvodnoj špici dnevnika...Isto tako čisto sumnjam da i ako netko gleda, da zna u kojem bi se smjeru u biti trebala vrtjet :D hehe

    avatar

    15.10.2006. (10:12)    -   -   -   -  

  • Xantippa

    Zanimljive stvari iznosis. Moram priznati da s lakocom citam sve tvoje postove, ima neke tecnosti u tvom nacinu pisanja, to me zadivljuje. Nisam jos cula za Operu, ali cim dragi dodje kuci, pitat cu ga sto je to. Mogao si za ostale dati neki link gdje mogu malo pogledat kako taj browser funkcionira. to je moje preporuka. Velik pozdrav..

    avatar

    15.10.2006. (13:08)    -   -   -   -  

  • marija

    nisam baš sigurna u kojem se smijeru zemlja vrti ali vidiš nikad mi nije ni palo na pamet da to pogledam, ipak imam neku teoriju ali ću je zadržati za sebe jer je bolje pametno šutiti nego glupo govoriti ili tako nešto... a operu moj tata stalno koristi i isto je zadovoljan ali ja iz ne znam kojeg razloga ostajem na firefoxu... tebi pozdrav šaljem i nadam se da dobro korstiš sunčano nedjeljno popodne ;)

    avatar

    15.10.2006. (15:15)    -   -   -   -  

  • Neron

    Imaš nevjerojatnu moć zapažanja. Ja se sjećam da se zemlja vrtila, ali u kojem smjeru to nikada nisam zamjetio. A kako netko već reče, da i jesam, mislio bih da se tako i treba vrtit. Ipak je to Dnevnik, zar ne?

    avatar

    15.10.2006. (21:46)    -   -   -   -  

  • Leana

    ej...ja nikad za tim nisam isla...ocito me jako zanimaju dnevnici...ali od sad cu malo obratit pozornost na kuglu...btw odabrao Đelo Hadžiselimović' prevela Nada(nes ne mogu se sjetit prezimena a da nes ne bubnem...bolje ne pisat..)hehe pozz

    avatar

    15.10.2006. (22:19)    -   -   -   -  

  • AnArChY

    ali Zemlja se vrti od zapada prema istoku - da se vrti od istoka prema zapadu, sunce bi izlazilo na zapadu......

    netko nije pazio na Zemljopisu/Geografiji

    avatar

    15.10.2006. (23:21)    -   -   -   -  

  • thule

    @itsybitsy - ljudi bi to trebli znat, a ako ne znaju, to je samo odraz njihove nekulture....
    @xantippa - puno hvala na komplimentima! stvarno ih je lijepo čut! ; stavio sam link u post
    @marija - sunčano nedeljno popodne iskorišteno za sunčanje :) šteta da nećemo čuti teoriju jer mene baš zanima....
    @siobhan - nažalost nisu! ali - kaže tip koji se kuži da i FF i IE malo 'farbaju', svaki na svoju stranu, kako im paše, a opera prikazuje točno onako kako treba bit - dakle, problem je u kodu! probaj još jednom provjerit i podesit kod, pazi da nešto nije nadređeno linkovima (da nije boja (ne)definirana za box, ili nešto slično)
    @neron - igzekli maj pojint! kome ćeš vjerovat ako ne dnevniku? :P
    @leana - nada ritz :D
    @anarchy - lapsuz! sad ću ispravit! uglavnom, na televiziji prvo sunce izlazi u americi, pa u europi pa na kraju u japanu....

    avatar

    16.10.2006. (08:46)    -   -   -   -  

  • marija

    baš sam jučer pogledala na rtl-u u kojem smjeru se vrti zemlja i meni se čini,kao i tebi, da ju stvarno vrte u krivom smjeru... a tebe sam bila krivo skužila kad si rekao kako se vrti i onda sam rađe pogledala prije nego što sam išta rekla:) (poučena iskustvom tvog 22. posta :) ) pozdrav ;)
    p.s. drago mi je da si nedjeljno popodne lijepo iskoristio dok su neki radili ono što ti stalno naglašavaš da moraš počet ;)

    avatar

    16.10.2006. (10:57)    -   -   -   -  

  • samoglup

    Ja, tipicni bosanac morao sam implikacijskim zakljucivanjem prvo provjeriti da li si u pravu. I jesi. Ako se vrti od istoka ka zapadu, onda je zapad prije istoka na suncu. Haj' da je to kakva zena skontala, one imaju oko za te detalje (dragi, cija ti je to vlas na odijelu...), ali ti? Respect!

    Koliko ja znam, Opera nije open source - samo freeware, sa ogranicenom licencom na privatne korisnike (slicno kao Acrobat Reader). Cim ga na poslu instaliras = komercijalna upotreba = BIG BROTHER IS WATCHING YOU = do 5 godina zatvora. Nelicencirani software spada u Hrvatskoj pod zakon o autorskim pravima, koji je jedan od najrestriktrivnijih u Europi.

    Da ne bude poslije - Thule mi rek'o ;-)

    avatar

    16.10.2006. (13:10)    -   -   -   -  

  • DeeDee

    Nemam ti šta reć. Super blogač dođi na moj! :D

    avatar

    16.10.2006. (15:00)    -   -   -   -  

  • Mordorella

    Sreli se James Bond i Đelo Hadžiselimović...
    -Bond. JAMES Bond.
    -Đelo Hadžiselimović. ODBRAO Đelo Hadžiselimović.

    avatar

    16.10.2006. (17:11)    -   -   -   -  

  • thule

    @marija - a čuj, bio sam i ja okružen knjigama dok sam se sunčao, bez brige....
    @samoglup - ja sam dosta ženskast! :P inače dosta dobro primjećujem nekakve detalje, malo toga mi promakne.... ; nisam znao da je samo za privatne korisnike, ali srećom da je koristim samo u sobi, tako da što se mene tiče neće bit problema....
    @deedee - i šta onda kad dođem kod tebe?! :P
    @mordorella - hehe, znam to....

    avatar

    16.10.2006. (17:37)    -   -   -   -  

  • marija

    onda svaka čast na tome.. spojio ugodno i korisno :) pozdrav;)

    avatar

    16.10.2006. (23:27)    -   -   -   -  

  • m

    trenutno nesposobna za komentiranje. al imam potrebu komentirat. odnosno odgađat učenje :D znam kako ti je po tom pitanju... uff...ali...možemo mi to!!! :)

    avatar

    16.10.2006. (23:39)    -   -   -   -  

  • samo komentiram neću otvo

    Možda su zamislili da se ti vrtiš oko zemlje u svemirskoj raketi od zapada prema istoku? Ha? Toga se nisi sjetio, thule jedan thulasti...

    avatar

    17.10.2006. (18:17)    -   -   -   -  

  • leelaa

    Ja imam Firefox, a Operu mislim da jos nikad nisam ni vidjela, iako sam cula za nju, mozda jednog dana to i isprobam (jel ima to i u Linux verziji? :D )
    A ni ovo sto si preporucio nisam ni gledala, ni citala... Ocito gledam i citam krive stvari :D

    avatar

    17.10.2006. (22:29)    -   -   -   -  

  • leelaa

    E da, i što se tiče te špice dnevnika, ne sjećam se da sam je ikad gledala, ja ti dnevnik slušam :D jedino ako mi baš nešto onak zapne za uho, onda bacim pogled...

    avatar

    17.10.2006. (22:57)    -   -   -   -  

  • bedasta curica

    Helou. Ovi ne RTl-ovom informativnom programu su takvi bogeci da je sve to tako tužno i prestrašno. Ne mogu provariti njihove vijesti. Kao da gledam na prazne police samoposluživanja za doba komunizma. Dobro da ne počinjem točkice vaditi kad Doroteica počne melankoličnim glasićem onako, kao usput recitirati neke trivijalnosti i na sredini spomene ona tako da je šta ja znam, izveden nuklearni pokus!!! A, ne... Nemam ja živaca za takve vjestice. Opet, na Novoj kad vidim Mirjanicu dlake mi se nakostriješe. A na HTV-u mi je ipak najbolje u informativnom programu. Gosp. Šprajc ima vrlo šarmantan glas, nekako je ozbiljan i uvijek pomalo buntovnički pljune neku svoju rečenicu na opće čuđenje gledatelja. Stara škola - nema šta.

    avatar

    18.10.2006. (12:01)    -   -   -   -  

  • thule

    @marija - jedno je bit okružen knjigama, a drugo je učit :P
    @m - za točno tjedan dana će se znat dal sam ja mogao.... ;)
    @s.k.n.o. - možda jesu, ti rtl-ovci zu mucho pametni!
    @leelaa - otvori link koji je u textu, pa ćeš vidjet da piše da je i za linux :)
    @bedasta curica - novu baš i ne gledam, za šprajca se slažem, a rtl mi daje neopisivo puno materijala za pisanje bloga - uskoro opet jedna tema o njima :D

    avatar

    18.10.2006. (18:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...