Komentari

horrormovies.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Dragonrage

    Oj...nisam gledao ni "House of 1000 corpses" još, iako ga imam kod kuće več neko vrijeme, ali nekako mi se neda. Po onome što sam imao prilike vidjeti u traileru izgleda nekako sirovo i trashy, te mi se baš ne sviđa, a koliko sam čuo, ni ovaj nije ništa drugačiji.
    Ne znam koliko te zanimaju stripovi, no ja sam recenzirao jedan izvrstan strip Danijela Žeželja, pa ka te zanima...navrati.
    Pozzz

    avatar

    13.10.2006. (18:25)    -   -   -   -  

  • HORROR ZONA

    The Devil's Rejects je po meni jedan od boljih filmova koje sam pogledao u zadnje vrijeme, no jedino sam malo bio razočaran što film i nije baš imao neke veze sa horror žanrom... Inače izvrstan blog, sviđa mi se na koji način pišeš, imam i ja blog slične tematike. Navrati koji put.

    avatar

    15.10.2006. (11:39)    -   -   -   -  

  • seventhseal

    Dragonrage, preporučam ti ak imaš House da ga pogledaš. Po meni je bolji, jedna dosta dobra varijanta TCM-a. I bar ima horrora u njemu. Devil's rejects i nije baš horror nego više akcija i thriller. Stripovi, zanimaju me naravno recenzije stripa, imao sam skoro čitavu kolekciju Dylan Doga, Zagora, Marti Misterije, itd. :), sejvaću je da je mogu čitat kad mi net ne bude uključen.

    HorrorFanatic, pozdrav. Slažem se za Rejects, to mi to je jedan od razloga zašto mi se baš ne sviđa. Puno bi mi bilo bolje da je bilo više horrora u filmu. Nije loš, ali House mi je draži. Nekako sa ovim nisam oduševljen, na kraju ispalo triler sa običnim završetkom.

    avatar

    16.10.2006. (01:58)    -   -   -   -  

  • Stephen King Of Horror

    baš sam danas pogledao film, i nije mi loš. Puno mi je bolji od jedinice, ali najviše mi je zasmetao lik Tiny-a, koji izgleda kao freddy krueger

    avatar

    17.10.2006. (19:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...