Komentari

dryad.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • Avril

    draga moja, to je vjecno pitanje svih ljudi: u cemu sam ja dobar? sto mene cini posebnim? za sto da se uhvatim pa da ondad imam neki cilj, neki smisao u zivotu, razlog zbog kojeg se ujutro nasmjesena budim? ja sam isto vjecito kukala nad sobom, stalno sam bila malodusna, cak i sjetna iz, zapravo, nikakvih razloga. sad nalazim srecu u onome kaj me ispunjava. ak je to citanje Harry Pottera sto put iznova, ok. ak je to iscrpljujuci trening svaku vecer, opet ok. uzmi nesto, nesto sto volis, sto te cini sretnom i primi se toga. mozda je upravo to ono u cemu si ti dobra, i nakraju, ono sto te cini posebnom. smisao bu se onda pojavil sam od sebe, samo budi otvorena prema drugim ljudima i stvarima koje ti se, mozda ispocetka, cine glupe ko tocak, a mozda kasnije shvatis da je upravo tu bit.
    "Radi ono sto ti se prohtje tog trenutka. I, nemoj razmisljati previse. To je smisao zivota.", rekao mi je jednom jedan prijatelj. Da znas, ja mislim da je u pravu.

    avatar

    13.10.2006. (23:07)    -   -   -   -  

  • ang3lf re

    ej mala.. samim tim kaj razmisljas na taj nacin daleko si ispred drugih.. svi smo posebni = niko nije poseban.. ipak, neko je vise poseban. ti jesi, bar za mene. a i boili te k* za neke. kaj mozda nije dobro, ali "pucati na opcu popularnost" nije dobro za tebe. to ti je koda napusen mislim velis shotgun bullets are bed 4ur health. lolz.. mislim da je fest istina da je ljepota zivota u malim stvarima.. svaki covjek je dvolican. zapravo ima bezbroj lica. budi ona ti kakava zelis biti dok si sama, kakva zelis biti ti ali i onaj s kim si trenutno dok si s nekim. probaj naci kompromis. znam da nje lako odrastati, trust me on that one.. falis mi, dok te vidim cu te zgnjeciti;D uzivaj mi, budi dobrs, ne ocekuj previse od sebe, ma ti zapravo sve to znas, smotanka moja mala. ajd, picim ja, moram raditi neki sem iz eng.. pusek, zgodna;))
    smotani=>>

    avatar

    14.10.2006. (11:47)    -   -   -   -  

  • /once called/ Laucien

    O Marina Marina... Šta reći... Drž se onog ke sam Ini rekao: "Radi ono sto ti se prohtje tog trenutka. I, nemoj razmisljati previse. To je smisao zivota." Pa će sve biti cool. Vidi mene XD

    Btw. neam love na mobu. Javim se čim bon kupim...

    Btw(II). fcorz da ćemo se vidjeti, makar ja biciklom budem gore dolazio ;-)

    Huggam i Kissam

    avatar

    19.10.2006. (17:35)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...