Komentari

kickboxing333.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • kickboxing klub otok

    Prije svega svaka čast na takvoj organizaciji. Zašto Marinu Rosi njegov trener nije dove nekog malo boljeg borca, pošto ovaj nema šta raditi s njim.

    avatar

    13.10.2006. (09:01)    -   -   -   -  

  • Lot333

    Hvala na ocjeni organizacije, vjerujem da će i Tomislav pročitati tvoj komentar.

    Što se tiče "dovođenja" boraca - stvar je ipak malo drugačija.

    Naime, glavni organizator Tomislav Bilandžić se je još početkom 7. mjeseca javio u kickboxing savez i stupio je u kontakt s tajnikom i s izbornicima - Marko Žaja (full contact), Josip Čikotić (low kick) i Leonardo Komšić (thai kickboxing) i oni su zajednički usuglasili sastav naše reprezentacije. Zatim je preko tajništva stupljeno najprije u kontakt s Mađarima (jer je to bila osnovna ideja - susret reprezentacije Hrvatske i Mađarske) koji su nakon mjesec dana odugovlačenja, skoro do kraja 8. mjeseca, javili da ne mogu sudjelovati jer je njihovim borcima Europsko prvenstvo "preblizu".

    Naravno da je nastala panika - sve već mobilizirano, ugovoreno, obaviještena osiječka javnost i političke strukture. Ali, tko će ako Srbin neće? - tako i ovaj puta uskaču Srbi (fer i kolegijalan odnos dvaju WAKO tehničkih direktora i na svjetskoj razini dobrih suradnika - našeg tajnika Romea Deše i tajnika srpskog kickboxing saveza Srđana Bugarčića) i pristaju na susret. Iz tajništva je Srbima poslan spisak naših boraca, a oni su popunili svoja imena.

    U međuvremenu je bilo nekoliko promjena, odustajanja i s jedne i s druge strane, dolazile su neke druge ponude (Tomasović za K1 kvalifikacijski turnir u Pragu), lomili se nosevi (Paladin) - itd, itd. Npr. Roso je najprije bio u postavi, pa zatim je ispao zbog nekih nesuglasica, ali su kasnije riješene i trener Bilandžić se složio s njegovim ponovnim uvrštavanjem.

    Da zaključim - nije bilo biranja protivnika s naše strane, već su Srbi imenovali svoje, predložili i naš tim se s time složio. Ipak je ovo susret reprezentacija i Hrvatima i Srbima i ne vjerujem da bi naši za Srbe namještali nekog slabijeg protivnika, pa da izgubi ili obrnuto - niti Srbi, siguran sam ne žele se osramotiti u Osijeku.

    I neka bolji pobijedi. Ja sam siguran tko je bolji!

    avatar

    13.10.2006. (13:46)    -   -   -   -  

  • petra

    mislim da ovo sto se dogodilo danas, i sto se dogada ne znam vec koju godinu zaredom pokazuje koliko smo jos uvijek zaostali narod(i) i kako smo, nazalost, i sportski nekorektni. u svakom slucaju, kvalitetne borbe i super organizacija, ali previse politike. pozdrav

    avatar

    16.10.2006. (00:24)    -   -   -   -  

  • petra

    btw, svaka cast bozicu, zbilja svaka cast.

    avatar

    16.10.2006. (00:26)    -   -   -   -  

  • josip

    U petak sam napiso da je Marinu Rosi trebalo dovesti boljeg protivnika a on sinoć dobi po p...........! Istina, pobijedio je (ostalo nije ni važno). Završavam tu priču i počinjem drugu:Osijek - susret reprezentacioja Hrvatska - Srbija: Organizacija Tomislava Biladžića i KBK "Sveti duh" - odličan 5! Ljudstvo iz Saveza i suci krajnje nekorektni i nepošteni za obje strane. Sprdačina! Čovjek sve super organizira onda suci i službene osobe ga sjebu. Hoće li se netko naučiti pameti i da krene suditi kako treba ( mislim na poštenje), pogotovo u Hrvatskoji i Bosni. Nisu ni svjesni koliko mladi natjecatelja odustaje zbog nekorektnog suđenja. Ne smije biti razlike i naklonosti sudaca prema bilo kome.

    I trebaju svi koristiti top ten opremu! ( sinoć tko je bio u Osijeku zna zašto to pričam). Predsjedinče HKBS-a, taj Jurković će biti momak kao što je sada Mirko Filipović - vjerujem u to. Vi ga jebete što nema rukavice na kojima piše TOP- TEN . Ja ga znam da je sve velike turnire uzeo u tim bijelim rukavicama koje je sinoć morao skinuti! Kome više znače te top ten rukavice- pitala se publika na tribinama !

    avatar

    16.10.2006. (11:08)    -   -   -   -  

  • ko-horta

    Ja mislim da je ovako bilo:

    Odlične borbe, skoro puna dvorana, suci su mogli biti i bolji. Na kraju suđenje nije utjecalo na konačnu pobjedu naših ali je iritiralo publiku u nekim odlukama.

    1. borba - Đirlić-Vladimirović
    Nesportski potez Đirlića, možda ga je trebalo i diskvalificirat.

    2. borba - Barišić pobjeđuje, ali 80% ljudi komentiralo je da nije baš tako bilo

    3. borba - LOW KICK, - 86 kg
    Stipetić - Mihajlović, čisti ko, low kick par puta na isto mjesto i kraj borbe.

    4. borba - THAI KICKBOXING, - 63,5 kg
    Kovačević-Janković , mlađi Kovačević bolji, sa više snage, konkretniji ali gubi, valjda vraćanje za 2.borbu

    5. borba THAI KICKBOXING, - 75 kg
    Benzon-Čelap, odlična borba, Benzon bolji i pobjeđuje. Čelap čudno građen za kickboksača ali dobar u ringu.

    6. borba - THAI KICKBOXING - 75 kg
    Plečaš- Bojić, Plečaš kreće dobro, ali očito borbeno iskusniji Bojić preokreće brzo tijek borbe. Plečaš je izdržao do kraja ali čista Bojićeva pobjeda

    7. borba - THAI KICKBOXING, - 86 kg
    Roso-Đorđević, Roso srčan, borben pobjeđuje 2:1, ali i suprotna odluka nebi iznenadila. Da je borba bila u Nišu a ne Osijeku sa 2:1 pobijedio bi Đorđević

    8. borba - THAI KICKBOXING, + 91 kg
    Venturini-Božić, očitu sudačku grešku ispravlja Božić i pobjednički pehar sam uručuje Venturiniju. Sportski potez koji je publika znala nagraditi.

    9. borba - THAI KICKBOXING, + 91 kg
    Jurković-Jovanović, 3:0 pobjeđuje Jurković u borbi večeri. Pljuštalo je na sve strane. Jurković konkretniji nogom i koljenima. Pljesak za kraj priredbe.

    Sve su borbe bile odlične, jednostavno nije bilo slabih boraca. Kamo sreće da se ovako nešto može češće pogledati. Materijala je bilo za bar dva sata na eurosportu. Hvala organizatoru za ovakovu priredbu.

    avatar

    16.10.2006. (11:27)    -   -   -   -  

  • kruha i igara

    Slažem se da je bilo super. Stvarno super borci sa svake strane, dobra atmosfera u dvorani. Eto i Škoro je došao, pjevao i gledao borbe više od 3 sata. I svi ostali uzvanici, oš političari, oš lovatori, svi su gledali i ostali do kraja. Priredba kakva se trebala napokon desiti i u Osijeku, kako bi se vidjelo ono što vrijedi, a ne svaštarenje kao najčešće do sada. Svaka čast za organizatore.
    Mislim da suđenje nije presudilo, a i udrugim sportovima se galami na suce pa nikom ništa. Ne može ni kickboxing biti toga zaobiđen.

    avatar

    16.10.2006. (17:05)    -   -   -   -  

  • mišo

    ajde lot daj neki izvještaj iz Osijeka

    avatar

    17.10.2006. (14:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...