Komentari

kulerica.blog.hr

Dodaj komentar (29)

Marketing


  • kulerica

    Eo ti jedan dobar komentar. :-)
    Kaj nije? Ajd dobro: "Super fotke i super tekst, zaista zanimljivo, uvijek s gustom procitam (i pogledam). Mogli bi ti sa Blog.hr-a platiti koje putovanje kad m vec generiras toliko klikova. Bi bi red.". Eto, jel sad dobro? :-D

    avatar

    12.10.2006. (03:26)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    oo, ja sam na minkenskom aerodromu ko' doma!! (da ne velim kao talijani - Monoko - jedva našla Gate za Minken usred firentinskog aerodroma, fak i talijani!)

    avatar

    12.10.2006. (06:48)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Hm, hm, bjah jednom. Sa busom. Nikad vise. Sa busom, to jest.

    avatar

    12.10.2006. (08:14)    -   -   -   -  

  • Juliere

    bila i ja... davno... davno... nekke me uspomene vezu za taj grad, ali se njega vise uopce ne sjecam.

    avatar

    12.10.2006. (09:31)    -   -   -   -  

  • kratke...

    bravo za münchen! a i o freistaadt bayern bi se dalo napisati. no, čemu savjeti? snaći ćeš se ti, pa ćemo i taj putopis doživjeti. uživaj! :)

    avatar

    12.10.2006. (10:35)    -   -   -   -  

  • ljelja

    Jednom davno proveli su me tuda kao paket, pa sam s tvojim slikama prošetala gradom, polako, polako.

    avatar

    13.10.2006. (07:19)    -   -   -   -  

  • fields of gold

    Ne mogu se suzdržati a da ne ostavimkomentar ali kao zahvalu što si stavila slikice....djetinjstvo i praznike sam provodila u Munchenu...na Marienplatzu....uhvatila me takva nostalgija dok sam "šetala" po tvom postu.....Hvala!

    avatar

    13.10.2006. (07:29)    -   -   -   -  

  • nymphea

    nažalost, samo sam jednom prošla kroz grad na putu do sjevera Njemačke, ali mi ostaje želja da se malo prošetam Munchenom... valjda ćemo se jednom svi čoporativno otisnuti. Nego... daj koji gastro savjet. Što valja tamo jesti?

    avatar

    13.10.2006. (09:47)    -   -   -   -  

  • majja

    aaaa, obožavam Munchen. jest da sam jednom bila u njemu na tjedan dana, al sam se fakat zaljubila, i uvijek tupim starce da opet idemo. :/ ja sam išla za vrijeme zime, negdje pred Božić, i bilo je prekrasno, svaki dan sam visila po dućanima na Marienplatzu, a na večer opet na istom mjestu uz mirise kobasica i kuhanog vina... ahahaha... time of my life!! nego, vidim da si obradila :) i Salzburg pa idem čitat jer uskoro idem tamo, a prije toga idem još i do Beča :)) (kaj nema Frankfurt, i to mi treba :))

    avatar

    13.10.2006. (10:07)    -   -   -   -  

  • Peek a boo

    predivni su mi ovi tvoji putopisi!!!! PS. Krajnje je vrijeme da ponovno posjetiš Egipat! ;.)

    avatar

    13.10.2006. (10:49)    -   -   -   -  

  • Linda

    München je jedan od skupljih njemackih gradovai,znenadjuje me da je Bec jos!skuplji

    avatar

    13.10.2006. (10:55)    -   -   -   -  

  • Bugenvilija

    Mislim Kuli, kaj da ti velim osim da si se baš mogla i javiti...

    avatar

    13.10.2006. (12:27)    -   -   -   -  

  • Studenti

    Citam ovaj blog vec neko vrijeme i bas mi je fascinantan! Toliko putovanja, uzivis se u svako mjesto, ljude, kulturu... Baš vodiš predivan život! Muž ti je isto visoko obrazovan, kao i ti, radite neke sigurno jako dobro plaćene poslove, a uz sve to čini mi se da ste još mladi, imate malu djecu. Pa, možemo li mi obični hrvatski smrtnici saznati kako postići takav uspjeh? Evo ja sam jedan običan student, imam vrlo dobar prosjek, 4,6 na ekonomiji, učim konstantno engleski njemački i talijanski te mogu reći da sasvim dobro vladam tim jezicima, ali nitko i nikada ni s boljim referencama od mene nije uspio pronaći posao koji bi mu omogućio sve ovo što ti imaš. Da ne spominjem školovanje u inozemstvu koje je prilično skupo. Pa, može li se saznati nešto konkretnije od tebe, ili nas ostavljaš s mišlju da si samo još jedno bogato dijete sa diplomom privatnih (platežnih) fakulteta? Lijepi pozdrav od par studenata!

    avatar

    13.10.2006. (12:49)    -   -   -   -  

  • Raspberry Swirl

    Joj, ja baš idem za mjesec dana u M prvi put u životu. Daj mi pls reci gdje se nalazi ta egiptološka zbirka? THNX!

    avatar

    13.10.2006. (13:34)    -   -   -   -  

  • varosanka

    Toliku nostalgiju imam za Evropom da uzdisem dok gledam ove prekrasne slikice.Uvijek me je fasciniralo u Njemackoj, a tako je i u Austriji, kako je priroda ocuvana,sve uredno i cisto,prozori okiceni cvijecem i lijepim zavjesicama.Uzivajte u putovanjim i obilascima.Pozdrav iz NY!

    avatar

    13.10.2006. (14:26)    -   -   -   -  

  • kulerica

    zakaj - viš, fakat bi mogli. Budem ih pitala. :-)

    rudarka - fakat, Talijančeki vele Monaco di Bavaria, kak' sam to mogla izostaviti? :-)))

    xiola - je l' to onaj gastarbajterski bus? Takvima sam se i ja znala voziti. Sjedneš i tek što kreneš, a škvadra počne izuvati cipele i rezati luk. :-)))

    nymphea - ima stvarno svega. Kakti bavarska klopa su kobase, puno krumpira i naravno pivica, iako postoje brojni restorani svih mogućih nacionalnih kuhinja.

    majja - na žalost, ništa od Frankfurta.

    Peek a boo - hvala. :-) Hm, baš i ne planiramo Egipat.

    Linda - Beč je osjetno skuplji, a čak i nije najskuplji grad u Austriji. Salzburg je.

    Bugi - pa kaj ti nisi u okolici Frankfurta? Aaaaagh! NEMOJ ME ZEZATI!!!

    Student - nismo mladi, samo imamo malu djecu. :-))) I nismo nešto previše uspješni. Ako imaš prosjek 4.6, onda nisi prosječan student i vjeruj mi da ćeš se i te kako snaći. Što se tiče konkretnijih stvari: završen Filozofski u Zg, prosjek nešto viši od tvog, poslijediplomski završen pomoću stipendije, a od privatnih fakulteta ni "p" (iako ne bih imala ništa protiv da sam mogla studirati u Cambridgeu). Lijep pozdrav i tebi.

    raspberry girl - pogledaj malo linkove koje sam stavila, tamo ćeš naći sve spomenuto na blogu s adresama i brojevima telefona, čak i puno više od toga. :-)

    varosanka - je, sve je totalno cakum-pakum. Hvala na lijepim željama, i ti uživaj! Pozdrav sa Starog Kontinenta. :-)

    avatar

    13.10.2006. (14:53)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Je, mislim da je bio taj. Jos imam traume. Croatiatrans, dok je jos postojao.

    avatar

    13.10.2006. (16:28)    -   -   -   -  

  • ellye

    Ha ha, ja idem u travnju u uenche, i wuerzburg, na 7 dana.So happy...a najvjerovatnije ćemo i u Freiburg na deset dana, razmjena učenika, svakako mislim da bi to škole trebale više organizirati...Ali nema se para...jebiga

    avatar

    13.10.2006. (19:06)    -   -   -   -  

  • blond lady

    iznenadila me je tvoja izjava da je Bec jos skuplji, zivim u Münchenu i jedan je od najskupljih gradova u Njemackoj, hrana i odjeca nisu skupi ali stanarine, rezije, jela u restoranu, kavice itd. su dosta skupi, nisam bila u Becu tako da ne znam kako je tamo

    avatar

    13.10.2006. (21:53)    -   -   -   -  

  • jelićka

    malo surfam po blogovima pa sam došla i do tvojeg.kolko ti imaš godina?
    Ja sam ti prije živela u Hamburgu i još uvijek ga rado posječujem.Bila sam i na nekoliko mjesta sa tvojih slika. Očito voliš putovati.
    Pozzzzzzzzzzzzzz
    Posjeti me

    avatar

    14.10.2006. (10:47)    -   -   -   -  

  • Ultravioleta

    ah ah.... prije dva dana sam se vratila iz Munchena, bila sam tamo 2 tjedna, evo već četvrti put ove godine. Tamo mi naime živi dragi. Da previše ne meljem, obožavam taj grad zbog mnogo razloga, ljudi su srdačni, šopin čisto izobilje, klopa odlična, ulice široke, puno zelenila, savršeno točan javni prijevoz, puno povijesti i lijepih crkava... i nravno, tamo mi je Dragi :)) Gledati slike mi je bilo divno ali bitter-sweet, ono, ja bih natrag ;) I ja sam na post stavila nekoliko slikica ali, nisu ovako lijepe, fakat :D

    avatar

    14.10.2006. (17:20)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    Jako mi je loša konekcija, pa otvaram tvoju stranicu već u par navrata...a, neću ni da čitam, jer riječi bez slika-to nije to. Želim ti lijep i ugodan vikend sa tvojim najmilijima: ))))...ja budem još koji put otvarala tvoju blog stranicu, pa onda da i komentiram Minken...jer, biti ću iskrena...ja sam prije par godina «bila» u Minkenu, na jednom turističkom putovanju-bar su tako obećali u agenciji-ne, nisu slagali, čak su i rekli da idem posjetiti centar...ali to bijaše onaj čuveni šoping centar, na ulazu(ili izlazu) iz grada, a ja student bez para...eh!: (((

    avatar

    14.10.2006. (17:49)    -   -   -   -  

  • barbara4ever

    blog je dobar usput svrati dobre slike i to pozz

    avatar

    15.10.2006. (13:00)    -   -   -   -  

  • pegy

    Najviše mi se sviđa ona crkva čija je unutrašnjost sva onako bijela. Stvarno je jako lijepa. Spoj modernog sa onim povijesnim mi se uopće ne sviđa. Mislila sam da jedino kod nas postoje takvi građevinski gafovi, ali vidim da nismo izoliran slučaj. :) Osobno bi me, osim trgovina :)), najviše vuklo zelenilo pa vjerujem da bi i ja veći dio vremena kao i tvoja Nasljednica bila u Engleskom vrtu. :)) Na Oktoberfestu ste sasvim sigurno bili, jer da niste rekla bi nam to odmah. :))

    avatar

    15.10.2006. (15:22)    -   -   -   -  

  • Čitateljica

    Tvoj blog već vidim kao jedan redovni prilog u nekoj od dnevnih emisija u rubrici "Putovanja", ili barem u nekoj stalnoj kolumni. Možda nisam dobro informirana, ali ako nemaš negdje kolumnu, zbilja je šteta. Bila bi to vrlo čitana kolumna, neke bi isnpiriralo da otputuju u mjesto o kojem pišeš ili bi se jednostavno zadovoljili upoznavanjem mjesta preko priloženih fotki i pratećeg teksta. Lijepo si prezentirala Munchen, šteta što nisi stigla i do impresivnog botaničkog vrta, a neoprostivo je što nisi pokazala bijele kobase i pivo u krigli, a ne bi škodio ni pečeni buncek s kiselim zeljem. Dugogodišnji prijatelji iz Munchena mi je prilično toga uspio prenijeti o karakterističnim običajima, kulturi i navikama a imam dojam da je to tek mali dio u usporedbi s ogromnim potencijalom kojeg Munchen ima. Fotke su vrlo dojmljive, s dobrim kadrovima i zanimljivim sadržajima, sve više razmišljam da šesto km od Zagreba i nije neka prostorna barijera.

    avatar

    16.10.2006. (14:32)    -   -   -   -  

učitavam...